Магията на изтока - тема 71

• 28 578
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Shikkou!!: Inu to Watashi to Shikkokan - епизод 1

Супер сериалче. Кучетата са много и различни, но не чудовища, които плашат като грозни питбули, ротвайлери и пр. кучета-убийци. Сладки кучета и само чакам кога ще включат акита ину и шиба ину.
Човещинка с много добър пример и история за един съдия изпълнител, който е принуден да си върши работата, колкото и неприятна да е тя. Но всяко зло за добро, неговата дейност променя човешки съдби. В първи епизод всичко завърши благополучно, а съдия изпълнителя се сдоби и с асистентка в лицето на героинята на Саири Ито.
Шо Касамацу е част от екипа на съдия изпълнителя, който прибира вещи и мебели на хората, които трябва да освободят дадено жилище. Човек от поддръжката, така да се каже логистик, хаха, с Якудза излъчване. Роля точно за него.
Дотук два от два от новите японски сериали. И двата ми харесаха много, ще ги следя през лятото.

# 196
Joy
Не го разбирам това модно извращение.
Скрит текст:
Костната му структура предполага липса на дрехи, а не подобни дрехи.

# 197
  • вятърничава
Един път Якудза - цял живот Якъдза. Юта Фуру поне оглави клан. Дано и Шо да расте в йерархията.

Тек с тези пуловерчета посред лято Sad Нали е вампир, не излиза на слънце и му е студено.

Beneath the Shadow (2020) защото много ми се гледаха Го Аяно и Р. Мацуда, като бонус се появи и Томоя Накамура в интересно амплоа. Преди време изгледах много филми с Го Аяно, този може би съм го подминала заради гей тематиката. Но ето, че му дойде времето. Това е от филмите в които нищо не се случва. Но пък аз с удоволствие мога да ги гледам двамата 2 часа да не правя нищо съществено, да ловят риба. Го мога и цял ден да го гледам как полива жасмина или си описва стоките в склада, мога даже да му помогна. Хареса ми, всичко могат да изиграят тези двамата.

# 198
Тек с тези пуловерчета посред лято Sad Нали е вампир, не излиза на слънце и му е студено.
Това,корейските вампири са различен вид вампири. Зъбче може да излиза на слънце,но по-бързо губи силата си.
Ако някой го гледа да ъпдейтне за чесън, среброто,кол в сърцето,хепатит V (от True Blood), светена вода .....

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 21:49 от Tuon

# 199
Японска новина, която ме зарадва - Юки Ямада има връзка и живее на семейни начала с актрисата Нанасе Нишино, същата сладка Нанасе, която гледах като любимата детска учителка на Рюхей в 0.5 no Otoko.
Радвам се за Юки, Нанасе е голяма симпатяга.

Скрит текст:

Весело, енергично, шарено и в типичния за тях стил отбелязват 13-та година от дебюта си през 2010 г. Без Ел Джо и Кап, но напълно достатъчни с Ниел и Чонджи на главните вокали, а Чангчо и Рики до тях.

# 200
  • вятърничава
ross, може да приемем,че сме свати,аз от страната на Юки,ти от сладката Нанасе.Много добре,нека се обичат младите и да ни радват с нови проекти - на екран или под формата на бебета.
В този ред на мисли - отметнах The Real Deal Has Come! 30.Сигурна ли си,че Чинча се пренесе в по-добрия свят,дали няма да ни изненадат?
И на King the land   3 и половината от 4еп.Дали му хотел да управлява,а той по цял ден се чуди дали е влюбен.Не е лесно да си чеболски наследник.
Дали е вярна клюката за тези двамата?

# 201
이준호씨 임윤아 사귀나요?

Питай го в IG.

Чакам 28 юли и новите шест епизода от втори сезон. Аджоши Чи Джин Хи се включва ударно към групата на Хе Ин, Ку Кьо Хуан, господин Гу и Го Кьонг Пьо.

Delightfully Deceitful - епизод 12

Госпожица Мун Га Йонг се включи, за да ни демонстрира отличния си немски, който говори по рождение, защото е родена в Карлсруе. Естествен ход на режисьора, предвид, че е режисирал Find Me In Your Memory с нея и Ким Донг Ук преди три години.
Излишни бяха тези лесбийски намеци на нейната героиня, пресолиха корейската яхния. След като доскоро за мен тя беше касиерката на многострадалния и глупав банкер, хич не се и зарадвах на камеото ѝ.

Чувам гласа му, знам, че е той и не мога да повярвам какво гледам. Все едно не е той, а друг човек. Айде, нова прическа добре, но ми изглежда толкова тунингован, излъскан, гримиран неестествено, че все едно е с променено лице.

# 202
  • вятърничава
Питах го,не казва!
Келеш сладък

# 203
Фуджи
Снимката не е на професионален фодограф,но има нещо въздействащо Blush
Скрит текст:

# 204
Величественият и могъщ Фуджисан.

Моята първа, единствена и неподправена корейска любов се размърда тези дни в IG, защото в Корея предстои премиерата на новия му филм Smugglers. Ще бъде контрабандист през 70-те заедно с нуна си Ким Хье Су.
Като се сетя миналото лято каква глупост се оказа Escape from Mogadishu, та и от този нов филм не очаквам нищо. Корейска трагикомедия, точно на това ми прилича и от резюмето, и от трейлъра.
Гледам, че има и нова фотосесия за VOGUE Korea. Активен е. Онзи ден сподели как не може да спре да яде корейски снакс във формата на пилешки бутчета.

# 205
  • пустинен пъпеш
Тъкмо изгледах Ким Хье Су в ролята на кралицата в ,,Under the Queen's Umbrella"(2022),където прави чудесна роля и неин жест излъчва  овладяност,разумност и човечност.

# 206
Тъкмо изгледах Ким Хье Су в ролята на кралицата в ,,Under the Queen's Umbrella"(2022),където прави чудесна роля и неин жест излъчва  овладяност,разумност и човечност.
Какъв жест прави?
Отдавна не съм гледала костюмна драма, чието действие се развива в или близо до кралското семейство. В повечето случаи има твърде много политика и интриги.

# 207
Чинча се завърна от подземията на Хадес, но глупавата му майка си е все така глупава. Мазният охлюв най-после разбра, че той е бащата. Корейщинки.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 08:16 от rossonera

# 208
  • пустинен пъпеш
[quote  неин жест излъчва  овладяност,разумност и човечност.
Какъв жест прави?
[/quote]
В смисъл всеки неин жест,пропуснала съм всеки.

# 209
Помислих,че е направила нещо голямо, специално, важно и с него е обърнала хода на историята. Беше ми интересно какво са измислили.

Общи условия

Активация на акаунт