Магията на изтока - тема 71

• 28 615
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Бромансът продължава дори и след Гоблин Joy

# 466
Гледам рекламата и фокусирам радиатор на дъно (на PC) и след едно мигване се върнах за да видя дали съм видяла това, което наистина съм видяла.
Имам обременен мозък.
После Гоблинчето в сървърното и да …. две от трите ми любими неща на едно мястото, НО той си подпря обувката на рак шкафа….вече не го харесвам толкова много.

# 467
  • MJF
Bowtie филм. Но слаб.
My Worst Neighbor

Постера и резюмето ме обнадеждиха и седнах да гледам този филм. Но. Разочарование. Слаба работа на творческия екип и мишока меко казано загря да превърта до края, защото все пак го почнах та да го довърша. Очаквах хумор а получих само редовните "корейщини" - wc, запои, псувни, приказки грозен/красив, звуци от човешко тяло и т.н. пълна гама. Това видях  а хем превъртах. Та така.
Но смятам да погледна посочения като вдъхновение Blind Date/Un peu, beaucoup, aveuglément!
В първите минути на филма, докато се усетя че ще работи мишока, се разсейвах с две неща:
1. Тази стена силно ми напомни за Another Miss Oh
2. Ko Kyu-Pil след пътешествието му по транссиба като го видя все се сещам как там бе най-големия непокист според мен Smile , невъзмутим. Сетих се и за предпоследната  му роля на моя екран- Crazy Love. Гледам че се е разснимал напоследък. Браво.

Отворих рекламата след упътването на Tuon, правилен ред иначе нямаше да разбера какво рекламират.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 09:05 от Шошулчо

# 468
  • пустинен пъпеш
В Netflix намерих сезона от 2023 на японското риалити  ,,Is she the wolf?".В него 5 жени и 5-ма мъже между 23-32 -годишни се впускат в опит да намерят половинката си,като едната жена само подлъгва партньор,без да може по регламент да стане двойка с него.Още при запознанството всеки се представи с името, професията и възрастта си.
Интересното е,че част от срещите им протичат и в градска среда.
Не издържах и след началното представяне,веднага превключи на финалния епизод,а там има и подбрани моменти от най-хубавите срещи между сформираните двойки.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 10:42 от rududu

# 469
  • MJF
Аз до сега не съм гледала вариететни , токшоута и пр. на далекоизточния фронт понеже въобще не е моето. Голяма говорилня пада Smile

Я да ви разхладя малко - Xuantong LI / Xinkang WANG
Jia SHIN

# 470
  • вятърничава
rududu, сега и японското риалити ще ме караш да търся.

Шош, китайските джуниъри по-артистични от корейските.

Tuon, Гоблинът е вечен, не мисли за преходни дреболии в сървърното.

# 471
Веднъж гледах китайско реалити без субтитри, за да подхраня фенщината си. Blush

Tuon, Гоблинът е вечен, не мисли за преходни дреболии в сървърното.
Aма това е все едно да му оплюя сериала в който участва .... което не знам дали съм правила.Добре,все едно да му оплюя играта в някой сериал,нещо,което определено не съм правила.

Имам въпрос дали Гоблинът гледа Зеления гоблин (от света на Марвел) докато пие бира Хобгоблин (за него с джинджифил) докато шие гоблини?

# 472
Ох, докато шие гоблини ме разсмя. Ето едно токеби за разтуха

# 473
  • пустинен пъпеш
,,It's she the wolf" според мен си заслужава,има сълзи от невъзможност да се изкажат емоции, ревност, изпълнение на авторска песен,свързана с въпросните емоции, споделено влюбване от пръв поглед на една от вълчиците,но невъзможност поради регламента на шоуто да сформира двойка с харесвания от нея участник.

# 474
  • вятърничава
Оф, по-добре да си стоя при еднорозите и гоблените/гоблините. Там поне след 9,30,300 години има вероятност любовта да се случи.

# 475
bb6 Hug eто  песен за силата на еднорога Animal Unicorn
При мен е петък
Гоблин
Скрит текст:

Кифла или покемон ... както се случи
Скрит текст:

Личен бонбон за очи
Скрит текст:

Всъщност дойдох да коментирам тай сериалчето.UMG се казва и не е кой знае какво,но в първи епизод научих,че родината на черния лебед е Австралия и преди да открият червения континент в Европа са познавали само белия. Сериала не е свързан със зоологията, а с паранормални явления или извънземни. Още се води борба между героите кое точно е. Има и първа любов,което е изгубена и после намерена.Буквално.Дори може да се окаже,че е отвлечена от извънземни или чудовища.

# 476
Съкровищата се завърнаха

# 477
  • пустинен пъпеш
[quote  има вероятност любовта да се случи.
[/quote]
Взаимна се оказва любовта само във финала не могат да се обявят за двойка,а и в резултат вълчицата създава и изпълнява песен,акомпанирайки си на пианото,на обекта на чувствата си ,които след изпълнението подпечатват с целувка.

# 478
Все още съм в петък.
Това е главния от Maid's Revenge. Нямам представа как се казва,нито защо е на кон,нито защо е без риза, но снимката е .... е с кон и мъж без риза Joy
Скрит текст:

# 479
Tuon, влез в Спирита, в темата на сериала и прочети поста от 22 октомври на преводачката, която от време на време пише и при нас и ще разбереш. А бе, ето ти направо поста, че да не се мъчиш Stuck Out Tongue Winking Eye.
Индира, Hug.

Общи условия

Активация на акаунт