Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 16

• 72 394
  • 829
  •   1
Отговори
# 345
  • 2860 км северно от Екватора
Кой ъглов парцел до Фемили Гардън?

# 346
До Декаба

# 347
Да живееш с мъжа си в 9 кв спалня, незнам за теб но мъжът ти едва ли е очарован. 9 кв за детска е ОК но за спалня е твърде малко. Какъв гардероб ще сложиш вътре това е безумие каквито и да са размерите на стаята е трудна работа. Определено това си е един огромен компромис. Такова нещо не на центъра ами на самият плаж не бих си купил.
Grinning Ами чудесно. Ние обаче си купихме. Не живеем в спалнята, само спим там. Разбира се че мъжът ми не е очарован от размера на стаята. Компромисна е - факт. Трудно бе с обзавеждането - факт. Гардеробът е 144 на 55 на 218 см. По-назад има линк на модела. Имам чувството, че говоря за еднорози и никой не ми вярва. Grinning Ще ме накарате да кача снимки и схема на помещението...

Според мен пък точно обратното - детската спалня трябва да е по-голяма, защото детето/децата прекарват много повече време в нея - освен че спят, там играят, канят си приятелчета, учат...
Аз лично не ти вярвам, че 144 см ти е ОК за гардероб за двама човека. Иначе детската живее само дете за какво му е 15 квадрата за малко легло, малък гардероб и бюро? Ако са две деца в една стая тогава пак 9 кв е абсурд.

# 348
  • Варна
Аз лично не ти вярвам, че 144 см ти е ОК за гардероб за двама човека. Иначе детската живее само дете за какво му е 15 квадрата за малко легло, малък гардероб и бюро? Ако са две деца в една стая тогава пак 9 кв е абсурд.
Вече казах за какво му е на дете повече пространство. Поне според моите разбирания. А за другото - твое право да не ми вярваш, не държа.

Комфорт лично аз ги възприемам като строител от нисък клас, така да се каже. Не им харесвам качеството на работа и изпълнение. Паралелно с това, разбира се, цените им са нормални, спрямо пазара.

# 349
Аз лично не ти вярвам, че 144 см ти е ОК за гардероб за двама човека.

Има си такива хора. Жена ми например сигурно може и в 6 квадрата спалня да се оправи. Тя може така да напълни една стая, че за да стигнеш до едно да трябва разместиш три неща. Аз откачам в такава среда, отделно че българските жилища са без вентилация и сутрин концентрацията на СО2 в 9 квадрата спалня е почти два пъти по-висока от тази в 16 квадрата спалня. Сега спим в 12 квадрата и сутрин ме стяга главата освен когато издебна жената да заспи и оставя вратата отворена.

# 350
Вече казах за какво му е на дете повече пространство. Поне според моите разбирания. А за другото - твое право да не ми вярваш, не държа.

Комфорт лично аз ги възприемам като строител от нисък клас, така да се каже. Не им харесвам качеството на работа и изпълнение. Паралелно с това, разбира се, цените им са нормални, спрямо пазара.

Здравейте, не съм много запозната със строителите. Изглежда като да ги знаете. Може ли някакви насоки кой строи качествено? Благодаря предварително.

# 351
За мен също най-големият проблем на малката спалня е бързото свършване на кислорода. Не мога да спя ако няма достатъчно количество или постоянен приток от отворена врата/прозорец. Последното обаче често лишава от всякакво уединение.

Аз лично не ти вярвам, че 144 см ти е ОК за гардероб за двама човека.

Има си такива хора. Жена ми например сигурно може и в 6 квадрата спалня да се оправи. Тя може така да напълни една стая, че за да стигнеш до едно да трябва разместиш три неща. Аз откачам в такава среда, отделно че българските жилища са без вентилация и сутрин концентрацията на СО2 в 9 квадрата спалня е почти два пъти по-висока от тази в 16 квадрата спалня. Сега спим в 12 квадрата и сутрин ме стяга главата освен когато издебна жената да заспи и оставя вратата отворена.

# 352
  • Варна
Здравейте, знаете ли кой строи сградата на ъгъла между улица "Тролейна" и "Петко Стоянов"
Наскоро минах от там и видях табела с визуализация и сайт. И уж го запомних ама явно не съм Laughing

# 353
Комфорт

# 354
Здравейте, търся мнение за строителна фирма Конструмакс, по-конкретно за сграда Владислав. Има ли някой в групата който си е купил апартамент. До колкото разбрах има забавяне в строежа на сградата. Вярно ли е ? Ще се радвам да споделите, ако имате информация за строителната фирма.

# 355
Здравейте, търся мнение за строителна фирма Конструмакс, по-конкретно за сграда Владислав. Има ли някой в групата който си е купил апартамент. До колкото разбрах има забавяне в строежа на сградата. Вярно ли е ? Ще се радвам да споделите, ако имате информация за строителната фирма.
През месеците март- април 2021 бях пред сериозна дилема дали да не вляза в сделка на зелено за тристаен в тая сграда. Още от тогава (че и по- рано) течаха продажбите и немалко хора се бяха нашили. Колебаех се между тази сграда Владислав и Гардън Резидънс (Над Алати). Месец по – късно избрах втората и не съжалявам. По – това време въпросния проект Владислав все още нямаше издадено разрешително за строеж. Уж трябваше да излезе септември 2021 , след това бях дочул ,че на въпросната строителна фирма и липсвала тежка техника за да започне строителните дейности и т.н. Все тая какви са причините , важното е да си имате едно наум , когато ви омайват с приказки служителите на Купи в България ,че има не малко хора , които са влезли с пари още през 2021 ...а кога ще си влезнат в жилищата това и те няма как да знаят...)))

# 356
За сграда “ Владислав” не знам нищо, но фирмата построѝ на Константин и Елена, комплексът е завършен вече и ще започват в парцела до тях нов строеж. Може би имат още нещо да актуват, но отвън изглежда много добре. Това с техниката няма въобще да го коментирам, че ми е несериозно.

# 357
Конструмакс имат всичко и строят наистина на Дружба, явно там са по-скъпи и им е по-приоритетно ..

# 358
Най-после Ренесанс сграда 3 с акт 15. След близо две години и половина човек започва да се чуди струва ли си сделка на зелено ако е за инвестиция.

# 359
Безнадежден, проблемите тепърва предстоят. И ако парите са ти били излишни, си струва.
Но според мен за тия две години и половина можеше да имаш два апартамента.

Общи условия

Активация на акаунт