Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 16

• 71 155
  • 829
  •   1
Отговори
# 585
Изобщо не се бъркам, защото там го обикалях 3м като хулава и кучетата ме познаваха... На първа линия на булеварда ако е било може да не съм обърнала внимание, там никога не бих купила/живяла. След поляните имаше къщи и след тях над Ботаническата имаше блокове..

# 586
Съвсем се бъркаш, ботаническата градина е на километър-два от гробищата. И над нея няма нищо, предполагам защото от двете и страни са дерета.
Пробвай още 3м да обикаляш района, може и да го научиш.

# 587
Нямам намерение да обикалям, защото с покупките в този град на тези цени приключих...
Aз лично говоря за оградения в червено район, и слепите могат да видят, че под гробищата е вилна зона и след това поляна, която сега е разбита на парцели и се строят големи кооперации. Големите парцели във вилната зоничка са резултат от изоставени вилни места, които са възстановени като земеделска земя на други хора

Скрит текст:

# 588
А тези на Кулински до новата църква? Някой да е говорил и да сподели информация.
Аз се обадих и питах само по телефона. Предлагат двустайни и тристайни, като цената на кв.м. започват от 2500 евро на зелено. Не знам като го построят какви ще са цените.

# 589
Какви са тези високи цени, още на зелено. Не знаех, че толкова са скочили цените.

# 590
Последен шанс преди еврото да заперем мръсните левчета..явно има много скрити кинти, които не могат да им измислят друг начин за легализация

# 591
По повод цените, някой има ли идея как вървят в Рамката (Чайка)? Онзи ден видях, че копаят там, но явно отдавна са в продажба.

# 592
Последен шанс преди еврото да заперем мръсните левчета..явно има много скрити кинти, които не могат да им измислят друг начин за легализация
Скаридке, интересно ми е как се запират мръсни левчета,като навсвкъде ти искат произход.

# 593
Здравейте! Някой има ли впечатления от строители - АВАНГАРД-И и КОМФОРТ -ИП? Благодаря!

# 594
А тези на Кулински до новата църква? Някой да е говорил и да сподели информация.
Аз се обадих и питах само по телефона. Предлагат двустайни и тристайни, като цената на кв.м. започват от 2500 евро на зелено. Не знам като го построят какви ще са цените.
Mask

# 595
Тия са съвсем изтрещели. Минавам всеки ден от там и гледам, че се готвят да наливат бетон. За моите предпочитания за имот, би трябвало да ми дадат някой лев, за да отида да живея там. От едната страна шумна и натоварена улица, а от другата - калкани и прозорците на съседните кооперации са на няколко метра.

# 596
Здравейте,
Някой знае ли какво се случва със строежа на Крис Билдинг на Тинтява,ХЕИ.Дали имат акт 14 вече?

# 597
  • Варна
Би трябвало да имат отдавна.Сградата е почти цялата запечатана и с дограма.Мисля,че мажат вътре. Акт.14 се издава още на груб строеж,не е нужно даже да има дограма.

# 598
Здравейте, някой знае ли нещо за предстоящия строеж до двете ГАЛЕРИИ до Елитис? Има издадено разрешително за строеж за друга сграда, но кой ще е инвеститора и дали някой евентуално е виждал идеен проект за там? Точно под двата построени вече блока се намира парцела.

# 599
  • Варна
Портних имаше пост от тази вечер във фейсбук, и коментираше май точно този парцел "Зад Екото на Владислав".Става въпрос за 15 етажна сграда с 20 000 РЗП. Било издадено разрешение за сграда "Работническо общежитие от апартаментен тип" каквото и да значи това...

Общи условия

Активация на акаунт