Парфюмни размисли и страсти - 284

• 83 336
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря! Hug

Хвърлила съм око и на този, но малко скъп ми идва и ще трябва да почакам някой повод.
https://www.fragrantica.com/perfume/Sora-Dora/Mandorle-75827.html

# 106
  • The Evergreen State
Парфюмни някой знае ли кога са сменили бялата капачка на Dior Pure Poison? Предполагам че е реформулиран но се надявам някой който знае да сподели.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 03:46 от Athena

# 107
Парфюмни някой знае ли кога са сменили бялата капачка на Dior Pure Poison? Предполагам че е реформулиран но се надявам някой който знае да сподели.

2012

# 108
  • The Evergreen State
Благодаря Flâneuse.

# 109
Преди 2 дни ходих до Гранда в Пловдив и пробвах десетина аромата на Gritti, като единственото, което ме впечатли беше Rebellion. На косъм бях да го отнеса, но е с доста мъжки уклон и се въздържах. Като трайност също беше приличен за разлика от другите, но като за цената им очаквах повече.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 21:59 от •mimoza•

# 110
  • Бургас
Как бихте описали парфюмите на Miu Miu? Сладникави ли са , трайни ли са…? Диорско момиче съм, харесвам сладост до безкрай. Влязла ми е мухата в главата , да си купя на сляпо някой от предлаганите, но сякаш искам повече информация за тях.

# 111
Не ставах за нищо за моя вкус. Средна трайност и нищо интересно.

# 112
  • The Evergreen State
Морски Бриз за мен не са нищо особено но най-добре да пробваш ако имаш възможност. И аз много обичам парфюмите на Диор, но пак всичко е въпрос на вкус, може да ти допадне нещо от Миу Миу.
Днес съм с Dior Gris, имам няколко минита от приве колекцията им от предни поръчки и реших да ги понося, прекрасен е Гри.

# 113
Miu miu са много момичешки, свежи с преобладаващи момини сълзи. Нищо сладко или гурме не виждам в тях. Леки са и нетрайни.

# 114
Поръчах Coffee Addict, очаквам го скоро.
А тази вечер, вървейки по улица с много липи, усещам хубав аромат, но не е на липа. Поогледах се, не открих източника. Чак като се прибрах, допуснах, че вероятно е бил собственият ми парфюм. Беше доста ветровито, може би това има значние. Парфюмът - Valentino Coral Fantasy.

# 115
  • София
Приве колекцията на Диор дали се предлага някъде във Виена, Будапеща, Прага или Братислава, знаете ли?
Днес една дама в метрото беше с Coffee Addict. Прекрасно й стоеше ароматът.

# 116
bell_87, на мен също понякога ми се случва да се любувам на собствения си парфюм, без да знам, че аз съм източникът.
Съвсем наскоро, на терасата на един бар се носеше невероятен аромат, аз заключих, че идва от съседната маса, и даже бях готова да питам мацките за името му (само че те бяха много, аз така и не разбрах от коя идва, та се въздържах).
На следващия ден улавям същия аромат, само че на друго място... и после на друго място, и на следващо. Rolling Eyes
И си викам "Брей, какъв ще да е този толкова популярен парфюм, че целия град мирише на него, и толкова прелестен, и толкова достъпен... а аз нищо да не знам?!"
Оказа се шлейфът на моя парфюм (Fame Paco Rabanne), който в жега и доловен във въздуха мирише различно от това, което аз подушвам директно от кожата.

Момичета, най-вероятно сте обсъждали, но аз да питам пак най-безсрамно за парфюмите на Kayali? Познавам само Vanilla 28, който, колкото и да се опитват да ме убедят разни тубъри, тиктокъри и какви ли не, колко е страшно секси, за мен си е една обикновена кухненска ванилия, от пакетчета, на прах, демек долняшка .Rolling Eyes
Обаче съм хвърлила око на Yum Pistachio и Vanilla Royale и се чудя...

# 117
Приве колекцията на Диор дали се предлага някъде във Виена, Будапеща, Прага или Братислава, знаете ли?
Днес една дама в метрото беше с Coffee Addict. Прекрасно й стоеше ароматът.

Наскоро я гледах на летището в Истанбул. Имаха и 40 мл разфасовки, но бяха прибрани в шкафа

# 118
Аз пък открих един стар парфюм, излязъл точно преди 20 г. - Incanto Salvatore Ferragamo.
Сляпа и много сполучлива поръчка, супер бюджетен и много красив за носа ми парфюм.
Идеален ми е за топлото, много нежен и секси аромат.
Покрай него си купих и Happy Chopard Magnolia Bliss, в началото се отваря много свежо и сочно, после поутихва в доста обикновен, но като за обилно пръскане лятото става.

# 119
Момичета, най-вероятно сте обсъждали, но аз да питам пак най-безсрамно за парфюмите на Kayali? Познавам само Vanilla 28, който, колкото и да се опитват да ме убедят разни тубъри, тиктокъри и какви ли не, колко е страшно секси, за мен си е една обикновена кухненска ванилия, от пакетчета, на прах, демек долняшка .Rolling Eyes
Обаче съм хвърлила око на Yum Pistachio и Vanilla Royale и се чудя...
Пистачио е много зле. Слаб, нетраен и въобще от класа на Малиция Бон Бонс. Другия е по- читав, трае и е хубав, без уау. За тези пари и двата абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт