Парфюмни размисли и страсти - 284

• 83 346
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • София
chilko, благодаря, но нямам пътуване до Истанбул в близките месеци. Simple Smile

# 121
Приве колекцията на Диор дали се предлага някъде във Виена, Будапеща, Прага или Братислава, знаете ли?
Днес една дама в метрото беше с Coffee Addict. Прекрасно й стоеше ароматът.
На летището в Прага ги има. Харесах си 3, и едва не отнесох Feve Delicieuse, но реших да е следващия път. Страхотен аромат, застана ми прекрасно.
Ще го взема за РД като наближи.

Аромат за деня- I Want Choo. Разкош и половина е това.

# 122
Момичета, най-вероятно сте обсъждали, но аз да питам пак най-безсрамно за парфюмите на Kayali? Познавам само Vanilla 28, който, колкото и да се опитват да ме убедят разни тубъри, тиктокъри и какви ли не, колко е страшно секси, за мен си е една обикновена кухненска ванилия, от пакетчета, на прах, демек долняшка .Rolling Eyes
Обаче съм хвърлила око на Yum Pistachio и Vanilla Royale и се чудя...
Аз много харесвам Musk и Lovefest, но за мен и двата са нетрайни. Много бързо привиквам с тях и спирам да ги усещам. Yum Pistachio го душих в МОЛ-а онзи ден и е доста приятен, но подозирам със същата трайност. Vanilla 28 ми е сладникав и ми простее някак и споделям мнението ти за него. Пробвах го и отлежал / потъмнял и "свеж" - все едно и също впечатление. Не мисля, че си струват парите Kayali

# 123
Дами, питах в две фб групи, но имам нужда от още инфо - получих Versace Dylan Turqouise в сет от Нотино и ми е различен от мостричката, от която го харесах (от Дъглас). Спиртен в началото и после един остър и не-плътен, за разлика от мострата.
Сега съм в дилема - нормално ли е, да го връщам ли и да взема от Дъглас или да си го оставя…?
Благодаря ви предварително!

# 124
Първи впечатления от Coffee Addict. В самото начало ми напомни едни бонбони за смучене, сладки и с мирис на кафе. После мина през фаза, в която усещах само кафе и то от това, което аз лично предпочитам за пиене - с леко кисела нотка. След това се превърна в ароматна напитка от кафе със сметана с добавен карамел. Накратко, със сигурност оправдава очакванията ми. Благодаря за препоръката!
Към него получих мостра на Dusita Erawan. Беше ми любопитно, тъй като не познавам марката. Точно този аромат честно казано не е мой тип, тъй като не се разбирам добре с момина сълза в парфюм, но не мога да отрека, че е качествен продукт.

# 125
Обожавам го Erawan. Нося го с мен на море сега и е просто чуден.

# 126
На морския бряг може би се развива различно. Аз усещам нещо от типа на Диорисимо, но по-хубаво.

# 127
  • София
Erawan Dusita e прекрасен парфюм и лично аз не го свързвам с момина сълза, независимо че е посочена в пирамидата. Профилът и фокусът му са други за моите възприятия. Предимно го усещам зелен, с лека прашливост (от сеното), с деликатна сладост и дървесна подложка, напомня ми на бонбоните After Eight (черен шоколад с ментов пълнеж). Има допирни точки с голям мой любимец и затова все още не съм взела бутилка, може би като поизпръскам https://www.fragrantica.com/perfume/Angelos-Creations-Olfactives … -Vertu-71951.html, ще добавя Erawan. Simple Smile
Същинската момина сълза в колекцията на Dusita e Cavatina, тя е вдъхновена от Диорисимо.
От Калотинис доста ми допадна https://www.fragrantica.com/perfume/Theodoros-Kalotinis/Mentor-42487.html, но ми се иска да го пробвам по-задълбочено, преди да взема бутилка. Иначе всичките му гурмета са приятни, включително най-новият Lemon Tart - често чета, че за някои хора са буквални и непарфюмни, с което съм съгласна, но пък за мен не са дразнещи, просто зависи на каква парфюмна вълна е човек.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 16:13 от Klodilia

# 128
  • БГ
Здравейте, някой пробвал ли е новия signature na Mont Blanc? https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Signature-Absolue-78951.html

Обожавам signature и сериозно съм се замислила за този Simple Smile

# 129
Първи впечатления от Coffee Addict. В самото начало ми напомни едни бонбони за смучене, сладки и с мирис на кафе. После мина през фаза, в която усещах само кафе и то от това, което аз лично предпочитам за пиене - с леко кисела нотка. След това се превърна в ароматна напитка от кафе със сметана с добавен карамел. Накратко, със сигурност оправдава очакванията ми. Благодаря за препоръката!
Към него получих мостра на Dusita Erawan. Беше ми любопитно, тъй като не познавам марката. Точно този аромат честно казано не е мой тип, тъй като не се разбирам добре с момина сълза в парфюм, но не мога да отрека, че е качествен продукт.
Може ли да споделиш от къде го закупи? Звучи много интригуващ. Голям почитател на кафето и миризмите свързани с кафе.

# 130
  • София
Theodoros Kalotinis се предлага в Елинор (https://elinor.bg/search/kalotinis?searchBrand=theodoros-kalotinis).

# 131
За мен Erawan е зелен парфюм с тъмен шоколад. Момини сълзи не усещам и по- добре, защото не ги понасям.

# 132
Скрит текст:
Здравейте, някой пробвал ли е новия signature na Mont Blanc? https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Signature-Absolue-78951.html

Обожавам signature и сериозно съм се замислила за този Simple Smile
Двата парфюма са напълно различни, трябва да го пробвате.

# 133
Erawan го усетих приблизително като Диорисимо с добавена зелена/билкова нотка. Момината сълза вероятно изпъква точно защото ми е толкова "любима". Ако не беше така осезаема, може би дори щях да се замисля за покупка. Това обаче не пречи да проуча марката. Може да намеря нещо по мой вкус.

Скрит текст:
Може ли да споделиш от къде го закупи? Звучи много интригуващ. Голям почитател на кафето и миризмите свързани с кафе.
Клодилия е отговорила вече преди мен.

# 134
Търся подобен парфюм на gucci guility дамсаката версия. Може ли помощ.Благодаря Ви 😇

Общи условия

Активация на акаунт