Парфюмни размисли и страсти - 284

• 83 352
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Bell_87, струва си проучването на марката според мен. Simple Smile Имам само Anamcara засега, която обожавам, при все че не нося белоцветни парфюми по принцип (с редки изключения, Анамкара е едно от тях). Писала съм по-подробно за него преди време. Много харесвам Erawan и Moonlight in Chiangmai; Issara е съвършен за моя вкус, но за жалост при мен е прекалено тих и не се вдига от кожата ми. Issara пък ми прилича по нещо на Un Air d'Apogee (Maison) Violet, който имам и много си обичам. Simple Smile
Rosarine е най-новото попълнение в колекцията, за розоманите предполагам, че ще е рай, много богат, плътен и опияняващ парфюм. Аз харесвам друг тип рози, по-стилизирани и студени, тази ми е прекалено мощна, но оценявам майсторството, с което е направена. Flowers Rose

# 136
Търся подобен парфюм на gucci guility дамсаката версия. Може ли помощ.Благодаря Ви 😇
Guilty EDP ли? За мен прилича на Mugler Aura Sensuelle.

Клодилия, много благодаря за споделеното! Тъкмо поразгледах Dusita във Фрагрантика и точно Anamcara и Moonlight in Chiangmai привлякоха вниманието ми по пирамида. При първа възможност с радост бих се запознала с тях.

# 137
Анамкара е рай. Невероятни бели тропически цветя. Ама не е плажен и няма кокос. Сложен, неповторим. За мен той е задължителен за проби и притежаване от марката.

# 138
  • София
Дами, питах в две фб групи, но имам нужда от още инфо - получих Versace Dylan Turqouise в сет от Нотино и ми е различен от мостричката, от която го харесах (от Дъглас). Спиртен в началото и после един остър и не-плътен, за разлика от мострата.
Сега съм в дилема - нормално ли е, да го връщам ли и да взема от Дъглас или да си го оставя…?
Благодаря ви предварително!

Щом не ви радва и имате колебания по-добре го върнете.

# 139
Помощ
Знае ли някой кой е този парфюм?
Не го откривам във Фрагрантика

# 140
Можеше да сложите по-ясна снимка на целия флакон, така по фрагмент е трудно.
Очевидно брандът е Reyane Tradition, a парфюм със същото заглавие се среща и с друг флакон.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 15:57 от BillieCross

# 141
Много благодаря, това ще да е чудото- имам само тестерче от 2 мл, това е максимално изчерпателното , което успях да снимам….
А дали може да се открие някъде за покупка?

# 142
По коментарите в мрежата разбрах, че не може да се намери. Дори в ebay го няма. Иначе марката не е много скъпа, но в бг онлайн парфюмериите има само мъжки.

# 143
  • The Evergreen State
Честити нови парфюмни придобивки на всички, със здраве да си ги пръскате! Влизам и аз да се отчета с две нови поръчки, едната ми е Dior Pure Poison, другата е LVEB Domaine de la Rose. Пътуват и двете към мен, първият ми е познат по мноого далечни спомени но вероятно е реформулиран, така че може да се каже че и двата парфюма са ми непознати. Лимитките са ми слабост и трудно устоявам, това ланкомско мъниче е екстракт, 30 мл но цената е сравнително прилична за екстракт особено ако изпаднат и намаления (досега не съм имала такава парфюмна концентрация) и би трябвало да е с добра трайност и да е икономичен за ползване.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 05:57 от Athena

# 144
По коментарите в мрежата разбрах, че не може да се намери. Дори в ebay го няма. Иначе марката не е много скъпа, но в бг онлайн парфюмериите има само мъжки.
Reyane Tradition има в мейкап

# 145
Нов Byredo от серията им Нощни Воали, Rouge Chaotique:

https://ifragranceofficial.com/perfumes/rouge-chaotique-byredo/

Gourmand със синя слива, шафран и пралини😍

# 146
Здравейте! Спряла съм се на няколко парфюма и ви моля за съвет, тъй като всички са мой тип аромати, но много различни и се обърках кой да си взема! За мен е много важна трайността на парфюма и това дали е подходящ за лятото.
Спряла съм се на тези:
1.Montale-Starry Nights
2.Montale-Intense Cafe
3.Yves Saint Laurent-Manifesto
4.Versace-Woman
5.Mancera-Roses Vanille

# 147
Чак сега успявам да се запиша в чудесната тема! :=)
Парфюмното хоби го усещам като самотно само сред близкия ми кръг приятели. Нямам никой, с който да споделяме тази страст, дори повечето ми познати са в голямо чуденка "защо аджебА :=) са ми толкоз парфюми".
Тук в темата обаче никак не е самотно!!!

За себе си реших, че ще редуцирам слепите покупки и няма да взимам аромати, които не познавам. Купувам само тези, които съм тествала и наистина искам да придобия и нося, съответно. Така редуцирах леко количеството и вече ми е по ок :]

Nikol54, тествахте ли тези изброените аромати. Аз ги имам всички с изключение на YsL.
1 и 4 ви препоръчвам за лятото,като Montale има чудна трайност, унисекс аромат е.
2 и 5 имат също- безупречна трайност, но са ми за по хладно време, много си приличат, ако имате единия, не ви трябва другия

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 17:15 от Be_Special

# 148
  • The Evergreen State
Привет парфюмни, пристигна ми поръчката Pure Poison Dior. За моя радост е такъв какъвто си го спомням от бялата капачка още, бях забравила как ми действа мигновено като биле - омайна, памучна белота.

Някой питаше може би в предната тема за нещо подобно на Raph Lauren Blue - и там водеща нотка е гарденията, препоръчвам за проба Dior Pure Poison или който и да е парфюм с аромат на гардения, има шанс да откриете това което търсите.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 07:19 от Athena

# 149
И аз обожавам гарденията в парфюмите.Диор Пюър пойзън не съм пробвала от мнооого време,мисля че пак бих го ползвала.
Наскоро пробвах в Дъглас доста от новите извънзвмни и т.н…. доколкото помня Мюлер има нов собственик от извстно време,или се бъркам?Еми,нищо не ме пленява така,както преди,по-слаби и незапомнящи ги усетих,даже Ейнджъл ми се видя един непознат,сладникав,не този мощен секси аромат от преди години…жалко,защото наистина бяха нещо уау.Единствено Шанел май ще си останат вечна класика за мен.

Общи условия

Активация на акаунт