Парфюмни размисли и страсти - 284

• 83 355
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Мюглер бяха придобити от Л'Ореал. Мисля даже, че преди смъртта на Тиери. Вече със сигурност не е същото.

# 151
Здравейте, какво мислите за
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Her-Elixir … Parfum-75968.html
Дали не е много младежки? Много ми харесва усещането на ягоди, но не съм сигурна дали не е леко инфантилен.

# 152
Не е инфантилен, но е сладък определено. Така че зависи дали обичате сладки парфюми.

# 153
Привет парфюмни, пристигна ми поръчката Pure Poison Dior. За моя радост е такъв какъвто си го спомням от бялата капачка още, бях забравила как ми действа мигновено като биле - омайна, памучна белота.

Някой питаше може би в предната тема за нещо подобно на Raph Lauren Blue - и там водеща нотка е гарденията, препоръчвам за проба Dior Pure Poison или който и да е парфюм с аромат на гардения, има шанс да откриете това което търсите.
Откъде успяхте да откриете Пюр пойзън с бялата капачка? Отдавна го издирвам безуспешно.

# 154
  • The Evergreen State
Моят не е с бялата капачка, а си е текущия с лилавата. На мен ми мирише точно както този с бялата.

Violetgal погледнах ви профила и видях че в преден пост сте питали за Dune и Dolce Vita. На сайта на Диор ги има и двата на съвсем нормална цена (американския, но предоплагам че и на някой от европейските им ще ги намерите).

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 00:54 от Athena

# 155
  • София
На мен са ми много различни. Помня онзи с бялата капачка и много го харесвах. Преди 2-3 години си го поръчах, но или вкуса ми се е изменил или просто е доста реформулиран.
Иначе имам Pure Poison Elixir версията. Тя ми е най-любима Heart

# 156
Вчера пробвах новия Alien Goddess Supra Florale 🙄, и нищо не разбрах.
Много е тъжно, че брандът тръгна в такава посока, много...
Обаче страшно харесах и най-вероятно ще придобия в някой момент Lancome Idole Nectar.💞
Не съм фен на серията, може би само Аура малко ми допадна, а и Ланком като цяло не са ми нещо уау, обаче Нектарът е много хубав. Цялата спалня миришеше цяла нощ само от едно единствено пръсване на блотер. 🌹🌹🌹

# 157
Днес пристигна едно мое дълго бленувано мечтание Ерба..Мисля че колежките ми вкупом ще ме изселят от офиса 🤣 нормално ли е на тях изобщо да не им харесва, а аз да съм влюбена в него? 😀 🥰

# 158
Според мен Ерба е много хубав аромат, макар да ми идва малко мъжки и не разбирам защо така го заклеймяват, проблемът е че е доста дифузен и в закрити пространства ако слагате повече от два фъса си е драма....

# 159
  • София
Разбира се, че е нормално. Всеки има различен вкус. Simple Smile

# 160
На мен конкретно Ерба ми обръща стомаха - включително и всичко Ерба-подобно ...

# 161
Около мен всички го харесват и искат, а аз не го нося моя, защото ме дразни.

# 162
Може ли да попитам нещо, извинявам се ако е коментирано. Как си съхранявате мострите? Тези мъничките шишенца от по 1-2мл? Напоследък акумулирах сериозно количество и се чудя къде да ги прибирам. По възможност да са изправени, за да имам лесен достъп, без да ровя като побъркана и да са на едно място, и не на купчина. Гледах в интернет, има някои интересни идеи като например акрилните стойки за червила, но много пластмаса пък малко място за шишенцата + ще трябва да купя няколко, а реално не побират кой знае колко.

# 163
Аз  мострите  гледам да ги изразходя като ходя на почивки.

# 164
  • София
Скрит текст:
Днес пристигна едно мое дълго бленувано мечтание Ерба..Мисля че колежките ми вкупом ще ме изселят от офиса 🤣 нормално ли е на тях изобщо да не им харесва, а аз да съм влюбена в него? 😀 🥰
Нормално е, аз бих страдала истински, ако някой в обкръжението ми го носи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт