Парфюмни размисли и страсти - 284

• 83 657
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Тази сутрин направих грешка , имах мостра на My way intense…… много, много ми харесва- искам го сега. Колебая се между него и Idôle Now . Help !?!?😁😁

# 196
Now е по нов и е за лятото. My Way Intense ми е най любимия парфюм, колкото и странно да звучи, но го ползвам повече зимно време.

# 197
  • BG-DE
Много харесвам My Way Intense но, за мен той си е по-скоро летен, поне при мен лятото се развива по-добре. Новият Идол изобщо не ме впечатли обаче аз не съм фен на серията като цяло 😊

# 198
  • Пловдив
Колебая се дали да не си поръчам Lanvin oxygen.Моля за мнение тези, които са го ползвали.Иска ми се нещо от сорта на Glow Jennifer Lopez, Ferre in the mood for love,Cerruti.

# 199
Не лош парфюм с малка трайност е Oxygen. Много свеж, но при мен се усещаше млечната нотка и не ми се развиваше хубаво на кожа. С Черути няма много общо, другите два не познавам.

# 200
  • by the sea
ох и аз много харесах My Way intense като излезе, и наскоро изфъсках две мостри та и аз се чудя за една 50-чка.
Идоле-то не съм го пробвала.

# 201
  • Бургас
Много бързо ми омръзна My Way intense , не ми се носи нищо с това ДНК-а.Определено предпочитам Idôle Now, прекрасен парфюм, който вече си купих с невероятна ванилова база.Тази линия се оказа хубава, имам и Аура и Нектар.Не харесвам обаче Интенс и само Idôle.

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 14:38 от Bright Crystal

# 202
ох и аз много харесах My Way intense като излезе, и наскоро изфъсках две мостри та и аз се чудя за една 50-чка.
Идоле-то не съм го пробвала.
И аз харесвам много My Way Intense. Супер свеж и в същото време сладък и някак прелъстителен. От океаните от парфюми, които са минали през ръцете/носа ми са стотици, но малко от тях са задържали вниманието ми и са останали в спомените ми. My Way, My Way Intense са едни от тях. За някои хора това може да са обикновени парфюми, но според мен не е така и определено не са скучни и банални. Знам, че не е за тази тема, но не мога да не спомена, че имат достойни имитации.

# 203
Тази сутрин направих грешка , имах мостра на My way intense…… много, много ми харесва- искам го сега. Колебая се между него и Idôle Now . Help !?!?😁😁
Имам и харесвам много и двата. Та, моят съвет е ясен....И двата 🤣
Колебая се дали да не си поръчам Lanvin oxygen.Моля за мнение тези, които са го ползвали.Иска ми се нещо от сорта на Glow Jennifer Lopez, Ferre in the mood for love,Cerruti.
Един от любимите ми летни аромати е. Изпръскала съм 2 × 75 мл и възнамерявам скоро да подновя. При мен е и доста траен. Специфичен е обаче и не препоръчвам покупка без проба.

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 22:08 от ВечеПетя

# 204
Идвам с питанка- кой парфюм бихте разходили на морето и по плажа? Миналото лято разходих този
Сега ми се иска да заведа някой друг. Давайте идея.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 09:53 от Mimeto74

# 205
  • Germany
Прави ми впечатление, че тази година хората идват много парфюмирани на плажа, и то с много шлейфови ориент парфюми, удове, рози, мускуси. За мен определено не е ок. Мисля, че на плажа парфюмът има значение първите минути, докато влезете във водата, после изобщо забравям даже какво съм сложила. Аз не бих го мислила толкова. Иначе вечер край морето при мен добре се държат парфюмите с ванилия, бели цветя и кокос, парфюмите със зелен чай, цитруси и ванилия. Предпочитам нещо дискретно, което да си усещам само аз, и да не влизам в чуждото пространство. Много добре стоят Олимпея солар на Пако Рабан, Айдъл Интенз на Ланком, амбровото мерве на Ермес, и Имаджинейшън на Луи Вютон.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 09:23 от kovatcheva

# 206
В момента сме на почивка и компания ми правят тези любимци Blue Heart На плажа съм без парфюм.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 23:01 от •mimoza•

# 207
Най-възможно плажните парфюми са ми Womanity и Bleu Turquoise. Много обичам солени парфюми за плаж. За вечер на плажа, заведение - Pas Ce Soir (BDK)

# 208
Идвам с питанка- кой парфюм бихте разходили на морето и по плажа?
Сега ми се иска да заведа някой друг. Давайте идея.

Mimeto, който ти харесва на теб! Харесах поста на kovatcheva, защото на плаж изобщо не ми трябва парфюм. За морските вечери, е друго нещо. До морето, толкова парфюми стават по - красиви... Защо ли? Simple Smile Вземи каквото ще те радва теб! Хубава неделя, където и да сте! Hug
Нещо обърках!
Ако стигна до море, ще взема Wood Sage & Sea Salt, Fig & Lotus Flower, Poppy & Barley, Olimpea и Coco Madeoiselle.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 11:42 от Magda Dimitrova

# 209
Моите плажни са Бакара, Лалибела, Тамариндо,Синтра  и разбира се Ю де солей Бланк на ТФ.
Първите два за вечерен плаж, вторите два за дневен. Обикновено ходенето на плаж включва питиета, вечеря, обяд, брънч,  нормално е човек да е с парфюм....

Общи условия

Активация на акаунт