Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 109
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, kovatcheva. Ще го погледна.

# 661
Днес пробвам Coco Madmoiselle EDP. На моята кожа прилича на Coco Noir, но ми стои някак по-сух и повече ми харесва. Ще излезе от мен фен на Шанел. 😏

# 662
Здравейте, можете ли да ми предложите парфюм като Опиум  Ив сен Лоран от 2009. Благодаря.

# 663
Забелязала съм, че и прохладни зелени виолетки с много ефирност и зеленина също мога да понасям,но с лимоните определено се чувствам по сигурна.

kovatcheva, би ли споделила кои са твоите прохладни, зелени, ефирни виолетки? Страшно много обичам аромата на истински виолетки, но с виолетовите парфюми все удрям на камък и неумишлено попадам на тежки, пудрени или козметични такива (поне моя до някъде повреден нос ги възприема така). Или още по-зле, усещам какво ли не друго, но не и виолетките. Sob

# 664
Lealeaf, от дизайнерските за моя нос такива са Balenciaga Paris и She Wood DSQUARED². За съжаление вторият е спрян, но може да се открие в групите в ФБ.

# 665
  • Germany
leafleaf, виолетките в момента се водят доста ретро нотка, и рядко ще откриете съвременен парфюм с виолетка, повечето са спрени. Може да потърсите разбира се в ибей или други платформи, но на пазара не се сещам в момента за такъв наличен. Моите зелени виолетки са Balenciaga L'Essence, Verte Violette by L'Artisan Parfumeur и Violette by Parfums Berdoues. Всичките дават това зелено, горско усещане с ефирен аромат на теменужка. За съжаление и трите са спрени и трудно откриваеми. Като любител на тази нотка наскоро си поръчах и Dans Ma Bulle by Carven , защото четох много коментари, че има прекрасни виолетки. И да, има виолетки, и то много, но не са зелени, а някак пудрени, дори леко тебеширени и сухи. Много миришат на ароматът на Метеоритите на Герлен, без да е силно пудрен обаче, или да доминира хелиотропа и да отива в твърде ретро посока. Ако харесвате Метеоритите, то и този ще ви хареса.

# 666
  • Бургас
При мен нежни виолетки има в https://www.fragrantica.com/perfume/Gisada/Ambassador-Women-58227.html Силно цветен и много изискан, точно от моите, много приятно съм изненадана от този парфюм.Чудя се дали да поръчам на сляпо Narciso Rodriguez All of me , ОБОЖАВАМ и Гучи Блумм и Онър Амуаж, нямам търпение да го вдишам.Поръчах си отливка от така харесвания и много ми го похвалиха в групите Amouage Guidance , дано и там нещо се зароди любов.И за него нямам търпение.Парфюм за тази нощ НЕЗАБРАВИМИЯ Мон Герлен, каквото и да пробвам той си остава моят си парфюм.Всичко в къщи ухае на него само с няколко пръски много траен и страстен парфюм подпис, дано не го съсипят никога.

# 667
  • Чукарландия
Редакция малко - BBeLLa, ако ходиш на живо да ги тестваш, виж на мъжкия щанд този - SAND DESERT AT SUNSET EDP

Мисля, че много ще ти хареса за теб - напълно унисекс, даже леко в дамската част изместен Simple Smile))

Благодаря за предложенията, Deetron!
A SAND DESERT AT SUNSET EDP след ревюто ти, вече съм го записала за тест! 🤗

# 668
Вчера имах път към Зара и след ревюто на Deetron веднага се намърдах в мъжката секция да пробвам. Много ми харесаха Tobacco Sublime и Tender Amber. Първият е чудесен мъжки парфюм с характер и чувственост. Tender Amber за мен беше дъвка от началото до края. Направо не мога да си представя че е мъжки, но факт, от него имаше най-много продадени бройки. 🤭
Пробвах всичко описано, но смятам да отида отново за повторна проба. Трайност на кожа до 4 часа, което е само при мен, подозирам че при други кожи може да бъде и цял ден.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 13:52 от Lale_Lili

# 669
  • Пловдив
Преди няколко часа имах щастието да се напръскам с мостра на новия DIOR J'Adore L'Or от Francis Kurkdjian.... Любов е. Освен от сайта на Dior дали скоро ще го пуснат в Notino, че цената му е хубава.. А не знам как ще изчакам!!! Искам да се полея с него!

# 670
От няколко дни разносвам Nishane Ani.
На един клик съм от поръчка, но или аз и носът ми не сме у ред и имам проблем с ванилията или хайпа е доста пресилен. Недоумявам и не успявам да се убедя, че си струва да го купя. Дори на много ниска цена.
Започва гръмко и обещаващо /тук ме спечели/, като до макс 30мин влиза в средни нотки и до 1.5- 2ч се превръща в скин сент. Няма плавен и по- дълъг преход / какъвто очаквах/, а имам чувството, че падам отвисоко и филма свърши. След тези 2ч го търся и буквално трябва да си завра носа в китката, за да усетя едва доловима следа от парфюм. Знам, че екстрактите са прибрани, но пък чак толкова ли? Къде е това дълголетие 10ч / изчела съм де що има ревюта/?! Не държа парфюмите ми да крещят, но пък държа поне аз да си ги усещам. Усещам го и го оценявам като високо качествен, но нещо не ми достига.
Та въпросът ми е как е при вас и има ли шанс при по- студено време да е по- осезаем?

# 671
  • Sofia
Да не е било горещо времето?
Ани е чудовищно силен и траен.
На шията 24 часа, на тъкан седмица.

# 672
Днес беше облачно, 30°C, а предишните дни малко по- хладни.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 22:30 от •mimoza•

# 673
Ани е ужасно силен и траен парфюм. При мен е чудовище.
Ще ви пляскам с тази Зара. Deetron и Kovacheva ме  палят и днес налазих магазина в Кавала, където има 30 тици. Взех Черешовото Смути и Sand Desert At Sunset. Разкошни са и много трайни, а са по 10 и 12 евро.❤

# 674
  • София
При мен Ani започна да мирише месец след като го купих и носих. Даже тук съм писала и питала, че след 8 апликации не го усещам. Вече си мирише както трябва:)

Общи условия

Активация на акаунт