Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 114
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Препоръчайте ми парфюм, който да ме  разтърси  - силен, присъствен, запомнящ се и секси 🥰 Пред близо месец от Лондон от чудене какво да си взема грабнах Bois D`Amande по препоръка на доста напориста консултантка 😁
За мен е просто разкошен (според мъжа ми мирише на мухъл), но стои близо до кожата.
Вероятно ще трябва да пробвам нещо съвсем нова на пазара, при колекция от близо 150 аромата 🫣
Нищо общо с мухъл няма Satisfied разкошен е. Първият, който си купих на марката и любимия.

Разтърсващ, силен присъствен и секси, за мен е Noir de Noir на Tom Ford. За справка, не съм голям фен на розите, но този е страхотен, особено след като улегне.

Аз търся мнение за Grand Soir и Oud Satin Mood Maison на Francis Kurkdjian.

# 646
Хубав заряд ми дадохте още от сутринта!
Noir de Noir, имам и си го нося Simple Smile
Ще потърся и двете препоръки! 🥰

# 647
Има си мухъл отвсякъде в  Bois D`Amande, но е хубав.

Grand Soir и Oud Satin Mood Maison на Francis Kurkdjian са от разтърсващите. Втория е вечна класика в розите с уд, а другият в горещите парфюми. Обичам ги страстно.

# 648
Препоръчайте ми парфюм, който да ме  разтърси  - силен, присъствен, запомнящ се и секси 🥰

Най-скорошната ми придобивка Reine de Nuit Byredo ми се стори точно такъв - прекрасна комбинация от тъмна роза, касис и пачули с лек тамянов привкус, обаче в същото време има и някаква свежест, която не го прави тежък парфюм. Хем плодов, хем подправков, много привлекателен, секси и пристрастяващ Two Hearts

# 649
Нов L'Or de J'Adore EDP, първи J'Adore от Francis Kurkdjian, гърлото е кован метал вместо навитите пръстени на старата версия:

https://jadorelordior.com/

Идва мостра с всяка онлайн поръчка, поне от щатския уебсайт.

# 650
  • До сърцето...
Къде мога да тествам Welton London (интересува ме най-вече серията Perfume Extracts)?

# 651
  • София
Нов L'Or de J'Adore EDP, първи J'Adore от Francis Kurkdjian, гърлото е кован метал вместо навитите пръстени на старата версия:

https://jadorelordior.com/

Идва мостра с всяка онлайн поръчка, поне от щатския уебсайт.
Може ли линк към сайта?
Аз онзи ден си поръчах Жадор и чакам Еконт да пишат

# 652
Къде мога да тествам Welton London (интересува ме най-вече серията Perfume Extracts)?
5 от парфюмите на Welton са налични в Gourmethose на ул. "Ив. Шишман", но не мисля, че са екстракти.

# 653
  • Чукарландия
Честити придобивки на всички! 🎉🎉🎉
Аз си записвам за тестове. 😉
Deetron, знам, че можеш да помогнеш, ако познаваш тези Убавци на Зара, сподели моля те! 🤗
За моите младежи, които не харесват нищо тежко, нищо тютюнево... Въобще нищо, по което припадам аз. 🤣

SODT: Eau de Pamplemousse Rose Hermès💖
Обожавам го, толкова ми е свеж! Но и с храктер!

# 654
Добро утро! Отбивам се да споделя впечатления от Twilly Eau Ginger. Определено е приятен, но твърде нежен за моя вкус (вероятно заради божура). Предпочитам оригинала пред него, но все пак бих го носила понякога за разнообразие.

# 655
Днес разнасям Mystic sugar
Едно много хвалено гурме, което отдавна искам да пробвам
В началото отчетливо ухае на бяла захар, залята с плодов сок, с времето започва да става по-остър но и по-ванилов, усещат се по-отчетливо какао, ванилия, гурманска тонка и нещо землисто, в драйдауна основно лактонна  ванилия  тонка и орехи и не църковен пушещ тамян. От рода на богатите спайси ванилии.
Гурме асоциацията ми са едни дерсерти от соц. времената, на които казвахме "черешки", направени от захар, смлени орехи и белтък, ароматизирани с ром и ванилия.
https://www.fragrantica.com/perfume/Coreterno/Mystic-Sugar-70990.html

# 656
На мен ми е чудно какво ви е мнението за този "Clean" тренд, който се върти навсякъде. Определено е на мода да миришеш на "изпрани ленени чаршафи", но когато пробвам от любопитство някой от тези парфюми и се разочаровам.
Мисля да подаря Not a perfume на майка ми, защото тя не може да понася никой парфюм, поръчала съм си мостра да го тествам на себе си първо, но нямам кой знае какви очаквания.
Просто не мисля че ако се търси този "чист" ефект трябва да харчиш доста пари за парфюм. Има едни малки ролки амбър олио на Немат, която са евтини и създават същото усещане.
не съм сигурна, че е тренд, освен ако не е някаква масова реакция срещу тежките талази на модерните напоследък аромати; иначе много хора обичат парфюми, напомнящи сапун, пране, с асоциации на чисто, аз съм от тях,  винаги съм ги обичала, макар да имам и други любови

# 657
  • София
Скрит текст:
Честити придобивки на всички! 🎉🎉🎉
Аз си записвам за тестове. 😉
Deetron, знам, че можеш да помогнеш, ако познаваш тези Убавци на Зара, сподели моля те! 🤗
За моите младежи, които не харесват нищо тежко, нищо тютюнево... Въобще нищо, по което припадам аз. 🤣

SODT: Eau de Pamplemousse Rose Hermès💖
Обожавам го, толкова ми е свеж! Но и с храктер!

BBeLLa - да, пръскал съм ги - идални са по твоето търсене - свежи, чисти, въздушни, тип душгелести малко. Ако това се търси - взимай смело. Мисля даже, че вървят в изгоден комплект.
Този вариант също е добър, с малко по-мъжествено излъчване и характер, но все така са зелени и свежи, като ароматно всеки отговаря точно на цвета си: GREEN SAVAGE + BLUE SPIRIT EDT 100

Редакция малко - BBeLLa, ако ходиш на живо да ги тестваш, виж на мъжкия щанд този - SAND DESERT AT SUNSET EDP

Мисля, че много ще ти хареса за теб - напълно унисекс, даже леко в дамската част изместен Simple Smile))

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 13:16 от Deetron

# 658
Аз от вчера съм с главоболие и не нося нищо в момента. Искам да се нафъскам с нещо, но не смея.Sad

# 659
  • Germany
Nevermoresleep, в случай на мигрена единственият парфюм, който нося и ми действа енергизиращо и сякаш проглеждам от него е Escale a Portofino - комбинация от кисели лимони, лимонови листа и много хвойна! Забелязала съм, че и прохладни зелени виолетки с много ефирност и зеленина също мога да понасям,но с лимоните определено се чувствам по сигурна. Просто гледам парфюмът да е максимално близо до природата, да е малко като количество, да е ефирен, и да ми действа буквално като ароматерапия. Казвам го като човек с дългогодишна хронична доказана мигрена.

Общи условия

Активация на акаунт