Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предизвика интереса ви към парфюмите и как се запалихте?
Удовлетворен ли сте от разнообразието на парфюмите и как влияе хобито ви върху живота ви?
Самотен ли е парфюмният хоби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предизвика интереса ви към парфюмите и как се запалихте?
Много от участниците споделиха, че интересът им към парфюмите е възникнал още в детството им, когато са били очаровани от ароматите на майките си. Някои се запалиха след първите си подаръци от гаджета или семейството. Откриването на парфюмната тема във форума или четенето на статии за парфюмите също беше фактор за запалване на интереса.
-
Удовлетворен ли сте от разнообразието на парфюмите и как влияе хобито ви върху живота ви?
-
Самотен ли е парфюмният хоби?
-
Какво ви носи парфюмното хоби и продължава ли интересът ви към парфюмите?
-
Какви са вашите предпочитания за летен траен парфюм?

Общото ми усещане за Tender Amber е за балансиран аромат, който започва свежо, чисто, в мъжка посока, и постепенно завива към унисекс с мека и обла амброва база. 

Но не от изброените, а погледа ми се спря на един страхотен аромат, който Зара върнаха: SUNRISE ON THE RED SAND DUNES EDP 

! И аз съм любопитна много за тези нови издания на Зара, ще се тестват разбира се! И ти благодаря страшно много за подсказката за Cherry smoothie zara, купих го след първото пръс! Жестока опушена череша Амарена, топла, ликьорена, с много амарето, ванилия и кафе, пълен разкош! Феновете на Cherry Smoke Tom Ford да го пробват задължително, може да се окажат много приятно изненадани! Като голям фен на черешовите парфюми мога да кажа, че съм във възторг от него. И честит ти SUNRISE ON THE RED SAND DUNES EDP, жесток е! И аз си го купих веднага след излизането му и го усещам точно по същия начин. Изключителна трайност и много комплиментарен, да си го носиш със здраве! И за това свежо парче благодаря, идеално ми е за петък вечер след работна седмица.
.
! От мен голямо Не!