Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 097
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Помогнете с избора на парфюм за една дама. Знам, че и двата ще и харесат. Но трябва да избера един.

Black Opium edp 💗
Born in roma Intense 💗

Благодаря!

# 676
  • Пловдив
Ани е ужасно силен и траен парфюм. При мен е чудовище.
Ще ви пляскам с тази Зара. Deetron и Kovacheva ме  палят и днес налазих магазина в Кавала, където има 30 тици. Взех Черешовото Смути и Sand Desert At Sunset. Разкошни са и много трайни, а са по 10 и 12 евро.❤
в центъра ли е магазина?
Може ли снимки или цялото и е и на черешата? Simple Smile да знам кво търся.

# 677
В центъра да, точно до Сефора. На касата са мъжките парфюми. Има тестери на всичко. Магазинът е на три етажа и много добре зареден.
Утре не работи, както почти всичко в Гърция, защото е Богородица.
Скрит текст:

# 678
  • Пловдив
Благодаря!
Аз събота ще съм там Simple Smile
Щом единият е унисекс ще грабна Simple Smile

# 679
Аз да подбутна питатето си 😊
Помогнете с избора на парфюм за една дама. Знам, че и двата ще и харесат. Но трябва да избера един.

Black Opium edp 💗
Born in roma Intense 💗

Благодаря!

# 680
Аз от вчера съм с главоболие и не нося нищо в момента. Искам да се нафъскам с нещо, но не смея.Sad
аз в такива случаи много избягвам парфюми,  но имам няколко попадения, от които дори ми мина главата,  например Full Incense,Timbuktu,  Casbah, Cap Neroli Nicolai Parfumeur Createur

# 681
  • София
Moonllovve, вземете Black opium.
Ani разносих, но не бих го взела - за мен е мъжки парфюм, така се развива на моята кожа. Но харесах и ще взема Tilda Swinton Like This Etat Libre d'Orange Flowers Jack O Lantern
СОТД Fashion Decree Atkinsons

# 682
  • До сърцето...
И от мен глас за Black Opium, класика е.

# 683
При мен Ani започна да мирише месец след като го купих и носих. Даже тук съм писала и питала, че след 8 апликации не го усещам. Вече си мирише както трябва:)
Доста често срещам това - след като поседи парфюмът няколко седмици, става по-траен. Специално при нишовите и такива от независими малки компании.

# 684
Благодаря за мненията, ще го помисля още малко, хареса ми много.

# 685
  • Бургас
Ани Нишан върху мен е ужасно траен, не го понасям този парфюм.Внимавайте с Black Opium той е класика, но при доста народ нетраен, напръскайте се добре и тогава решавайте.Още повече за подарък.Днес след малко вадя тежката артилерия, тук е много прохладно и ветровито, обичам Либре Ле парфюм :heartpulse:

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 09:52 от Bright Crystal

# 686
Утре съм в Солун и веднага нападам Зара Simple Smile
От приятелка чух, че и копието на BR било “трепач”
Благодаря! 🍀

# 687
  • BG-DE
Ако става въпрос за Red temptation не бих го определила като трепач, а като средна работа с ниска трайност 😊

# 688
Днес пак съм с Ани, може би пулверизатора на пробата ми е по- пестелив Joy
Не мога да се откъсна от  този аромат - обсебил ме е 😇
Поръчах!

# 689
Да, точно Red temptation.
Ще се пробва…

Общи условия

Активация на акаунт