Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата за многодетните майки във форума?
Какво е впечатлението на многодетните майки от различни теми и общността във форума?
Какво представлява логото "Пълна къща" във форума и какво впечатление прави на потребителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата за многодетните майки във форума?
Темата за многодетните майки във форума представлява място за споделяне на опит, радост и предизвикателства, свързани с родителството. Форумът събира майки с по няколко деца, които обсъждат теми като възпитание, здраве, семейни моменти и общуване с обществото. Те споделят своите истории, преживявания и се подкрепят взаимно.
-
Какво е впечатлението на многодетните майки от различни теми и общността във форума?
Впечатлението на многодетните майки, когато разглеждат различни теми във форума, е свързано с приятелство, солидарност и подкрепа. Те се вълнуват от положителната атмосфера и съпричастността, които усещат в общността. Освен това ценят възможността да споделят своите преживявания и да получават съвети от други майки с подобен опит. Впечатлението на майките с много деца от общността във форума е положително, тъй като се чувстват подкрепени, разбрани и включени. Те ценят духа на съпричастност и споделяне, който намират в общността, сравнявайки го със съпричастността, която биха очаквали от близките си приятели.
-
Какво представлява логото "Пълна къща" във форума и какво впечатление прави на потребителите?
Логото "Пълна къща" представлява символ на общността на многодетните майки във форума. Това е знак за солидарност и подкрепа, който оставя силно впечатление в общността. Потребителите се чувстват доволни, когато видят логото, тъй като то ги обединява и им напомня за важността на техния опит и съпричастност към другите.
-
Каква е темата за Димитрина с 9-те деца и какво впечатление оставя в общността?
-
Как мога да добавя снимка до логото си?

Вие сте ПО ПО НАЙ майчета .Обещавам да ви помагам с каквото мога въпреки че несъм от най дейните ,и то не защото не искам а просто не ми се отдава и не разбирам от такива организационни работи .Извинявам се за невежеството все пак.Иначе съм от град Казанлък и работя почти нон стоп в едно заведение за бързо хранене.Правя ХАМБУЙГЕЙ -така казва малката.Немога без децата ми и дори ако ме пенсионират по майчинство бих родила още едно.Въпреки че сега ако се върна назад и едно дете няма да родя ,ама съвсем честно ви го казвам.

От Ганчев дойдоха мъж и жена - народни хора. Започнаха да ми обясняват как е затворен цикъла на производството и е невъзможно да се случи такова нещо. Аз пък им обясних моя цикъл, че няма как да сложа стъкло в купичката.
Попитаха ме защо не съм се обърнала първо към тях. Казах им, че след като е допуснато да има стъкло в пюре, съм искала да им се направи външна проверка от компетентните органи.

При нас пък в училище не изискват редовно бележниците на децата, а класната периодично ги събира и вписва оценките. По този начин губя връзка, но от вторият срок смятам да посещавам училището всеки месец и да гледам оценките от дневника, за да съм винаги в час. Какви съвети да ти дам не знам.
Пепи ходи на уроци по български, започна да решава задачи със съпруга ми. Ние просто бяхме изумени какви елементарни неща не знае по математика, при положение че до миналата година е имал само шестици. Просто не мога да си обясня, как изпитват и пишат оценките в училище. За другите предмети сериозни разговори и проверки. Говорим, обясняваме, убеждаваме, просто му обръщаме повече внимание.
При нас имаше и такъв момент. Май вече приключи
Не се шашкай и не унивай. Говори с него, търси причината, все ще изскочи зайчето от някъде. Не унивай и не се предавай 
И в нашата къща дойде грипа. Донесе го Пепи, болен е от сряда. Тази нощ пламнаха челата на Мати и Криси, ние с Евгени още се борим да не ни събори. Няма да се дам 
изядохме петела,гостите си отидоха,поотшумя ми главата ,че се бяха събрали три деца на един акъл и две луди кучета,като едното само чака да се засвири на акордеон и почва да пее/вие/ много интересно,че като завият тънко и ония деца и
какви са тия вкусотийки-направо ми напълни очите и устата!Браво на тебе