Проблем с връзка <заради> тъщата

• 15 355
  • 501
  •   1
Отговори
# 315
Я виж ти тук кви неща се пишат, явно мама е наясно какво се случва под завивките, а в другата тема от преди няколко дни изядохте авторката, че проекто съпругът и бил споделил с родителите си защо отлага сватбата.... И темата беше обявена за фейк без право на обжалване.
Евала, мноо ме кефи този форум!!! Simple Smile

# 316
Абе в една връзка набъркат ли се мама, баба, стринка, леля и т. н. и нещата рязко се скапват.
За да създаде човек свое семейство първо правило е да се е отделил емоционално от мама и тати.
Тази жена не се е отделила и сега мъжа й пати.

# 317
Затова предполагам повечето неотделили се от мама не задържат мъж до себе си. Ама само предполагам.

# 318
Едва ли някой споделя с подробности какво се случва под завивките с майка си!😂😂😂
Просто казваш сексът е уау или не си пасваме- всяка нормална майка би се усетила.Ма то като е добър, защо да споделяш-реално няма проблем

# 319
Я виж ти тук кви неща се пишат, явно мама е наясно какво се случва под завивките, а в другата тема от преди няколко дни изядохте авторката, че проекто съпругът и бил споделил с родителите си защо отлага сватбата....

Нещо нормално ли е да се обсъжда с трети, това което правят двама под завивките? В моя свят това е нещо лично и интимно, което го прави неразвявано /независимо дали пред мама или приятелка/. Само ако има проблем се коментира с някой.

А в другата тема младежа УЖ разказл на техните как е ходил на масаж с щастлив завършек. Тук не смятат майките си за приятелки, камо ли мъж да изтропоса нещо такова.

Iris04, смятам, че при порастването ни идва момент в който виждаш родителите си като хора - майка си като жена и личност с нейните плюсове и минуси. Връзката си остава родител - дете и мама ти прави компоти, но отношенията вече не са еднострани само да получаваш внимание, изслушване, обрижване, а трябва да дадеш същото и то със същата величина. Както на приятел, който с нищо не ти е длъжен - отношенията трябва да са равнопоставени и емоционално и финансово. Порастнал си, когато не се притесняваш да получаваш съвети от родителите си, защото се чувстваш по детски притиснат да ги изпълниш. Както всеки съвет го обмисляш и решаваш за себе си. Разликата е, че нямаш грам съмение че съвета е напълно добронамерен - без завист, корист и т.н.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 20:11 от the Дорис

# 320
Просто казваш сексът е уау или не си пасваме- всяка нормална майка би се усетила.
И майката  -  "Ако знайш пък баща ти снощи как ме излупа. Като войнишко одеало".

# 321
Само мога са се радвам за тях!😂
Щом баща ми я прави щастлива- какво повече да искам😅😅😅Далеч съм от мисълта, че щъркел ме е донесъл

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 20:19 от eleaa

# 322
Най- нормална си е връзката майка- дъщеря в описаната история. Нищо болно или обсебващо не виждам. Дори и да не са в най- топли отношения майката и дъщерята, нежеланието на автора да приеме гостуването на майката ( ауу, цели три пъти идва), поставя дъщерята на страната на майка й. Все пак майката е майка, а той само приятел, направил й дете.

# 323
Да, но са се уговорили да живеят заедно и да гледат детето. Това, че не са женени нищо не значи. Да не забравяме и другия вариант - да са женени и да си изневеряват...

# 324
Нищо нормално не виждам аз в идване и гостуване на родител по 1-2-3 седмици.Изклячвам здравословен проблем.жената е на 30год,не на 18 и не се пише нищо за тежко раждане или операция.Хайде при изписването е имала нужда от помощ,майка и е дошла,но това да се повтаря всеки месец?
Прочетете в  темата "С какво ви дразнят свекървите",как всяко идване на свекървата се приема на нож и е едва  ли не повод за развод.

# 325
Просто казваш сексът е уау или не си пасваме- всяка нормална майка би се усетила.
И майката  -  "Ако знайш пък баща ти снощи как ме излупа. Като войнишко одеало".

Приемаш за нормално майка ти така да казва на приятелки - "Ако знайш пък моя снощи как ме излупа. Като войнишко одеало".
Шармантна майка имаш....

# 326
Бебето нали е на 2 месеца, а скандалът е станал около 24 май, т.е. преди повече от 3 седмици, та на  какъв секс с лехуса е попречила тъщата?

# 327
... та на  какъв секс с лехуса е попречила тъщата?
Орален например.

# 328
... та на  какъв секс с лехуса е попречила тъщата?
Орален например.
😜 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 329
Наистина ли обсъждаме трябва ли тъщата всеки месец да живее няколко дни  в дома на дъщеря си?

Самата тя е разбрала, че не е  ок да рискува дъщеря и да си гледа детето сама като нея. С малко повече съобразителност нямаше изобщо да се стига дотам - например да не приема работа, която налага всеки месец  неколкодневно отсядане в техния дом

Общи условия

Активация на акаунт