Проблем с връзка <заради> тъщата

• 15 330
  • 501
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз го разказах по-рано в темата.

# 391
  • София
Аз го разказах по-рано в темата.

Пропуснала съм го, sorry.

# 392
Насилник, защото не иска да живее с тъщата.
Явно и аз съм насилник, защото не искам да живея схс свекървата Joy
Отивам да млатна милУтУ с един тиган по главата Joy

И аз съм насилник тогава. Не пожелах да отида във фамилната къща. Мъжът ми дойде да живее при мен.

От тогава свека не ми изпраща картинки всеки ден с кафенца с поздрави и пожелания... 😂

Колежке, я да те питам тогава, ти твоя мъж с какъв тиган го биеш по главата - тефлонов или обикновен? Thinking
Чувала съм, че чугунените тигани имали най-голям възпитателен ефект върху мъжете Joy

Задвратници само, с левачката, че ми е по-силен удара(някак по-концентрирана е точката на болка - цит.мъжа).
Къде в тая криза ще съсипвам тигани...

# 393
  • София
Аз мога да споделя всичко на моята… Явно си е до човек.Но примерно моята не ми се меси. Изслушва ме, дава съвет и дотам!

Пред кого ще споделиш каква нова техника за орално задоволяване си използвала и какъв ефект е имало, на майка си, на приятелките си, или и двете? Няма как майката да е същата като приятелките, това значи, че не точно майка. Пък и твоята не се меси, но какви майки има. Грешно е да се съди само по личния пример.

И е много е кофти да нямаш думата в собствения си дом и да трябва да се съобразиш мълчаливо с едноличните решения на другия. Това кой, кога и дали ще идва на гости, трябва да е общо решение, защото във връзката сте двама. Ако мъжът реши всяка вечер да кани "момчетата" на футбол, бира и карти, жената има ли право да се оплаче, или ще бъде обвинена, че го лишава от приятели и е скрит насилник?

# 394
Крайно време е 35 годишни хора във връзка и с дете,да разберат ,че със стария живот е свършено и семейство са си те тримата.Не казвам да се скъсат връзки с родителите,но нещата вече са на друга плоскост.

# 395
Със сигурност няма да й споделя за оралната техника за задоволяване, защото не го считам за нещо за споделяне. По същия начин няма и на приятелка да го споделя-на нея за какво й е да знае аз как задоволявам мъжа си?
Съгласна съм, че двамата партньори трябва да решат за гостуванията на роднини, но в случая аз го приех за ситуация, в която се изисква подаване на ръка, а не просто гостуване. Пък и трябва да се правят компромиси понякога, не постоянно.
Ако примерно майката на мъжа му каже, че има нужда от подслон за известно време-той дали ще й откаже?
И да, много е важно какъв е човекът, който гостува!
Но тя тъщата така или иначе е разбрала, че не е желана да отсяда там, намерили са друг вариант и всеки е доволен. Като гледам не е направила проблем на щерка си, значи не е толкова зла! Мисля, че проблемът е решен.

# 396
Не, не е решен, сега започва.

# 397
Кое сега започва? Авторът каза, че са се разбрали

# 398
Крайно време е 35 годишни хора във връзка и с дете,да разберат ,че със стария живот е свършено и семейство са си те тримата.Не казвам да се скъсат връзки с родителите,но нещата вече са на друга плоскост.
А, не. Такива мисли при конкретен тип хора се явяват на смъртния одър чак.

Обаче ме кефят съветите тъщата да си прибере подарения апартамент. Не смея да се надявам на контакт с подобно ниво.

# 399
Кое сега започва? Авторът каза, че са се разбрали
Ако са се заяли още от началото - няма такъв филм тъща и зет да заровят томаховката "след един разговор".
Тъщата да си обира чашите.

# 400
Ама как не сте чували свекървата да ходи на меден месец? Аз го знам от първа ръка, моята свекърва е ходила. През 80 те на миналия век с по-големия брат на на мъж ми, в Полша. Навремето къде да отидат след сватбата освен в соц. лагера. Имали свекърите познати в Полша и младите тръгнали да се организират, с влак, ама свекървата ѝ се ходило и тя отишла, чи кък😆 те са нейните познати. Много хубаво си прекарала🤣🤣🤣

# 401
Аз познавам семейство, в което мъжа не знаел, че жена му ще го напуска и ще се развеждат, докато майка и не дошла у тях и не му съобщила, че си я прибира вкъщи. Пак за 37-8 годишна булка става дума.

# 402
  • София
Със сигурност няма да й споделя за оралната техника за задоволяване, защото не го считам за нещо за споделяне. По същия начин няма и на приятелка да го споделя-на нея за какво й е да знае аз как задоволявам мъжа си?
Съгласна съм, че двамата партньори трябва да решат за гостуванията на роднини, но в случая аз го приех за ситуация, в която се изисква подаване на ръка, а не просто гостуване. Пък и трябва да се правят компромиси понякога, не постоянно.
Ако примерно майката на мъжа му каже, че има нужда от подслон за известно време-той дали ще й откаже?
И да, много е важно какъв е човекът, който гостува!
Но тя тъщата така или иначе е разбрала, че не е желана да отсяда там, намерили са друг вариант и всеки е доволен. Като гледам не е направила проблем на щерка си, значи не е толкова зла! Мисля, че проблемът е решен.

Примерът е краен, но приятелките попринцип си говорят неща, които не са подходящи за родители или най-малкото биха били видяни под съвсем друг ъгъл. Разбира се, ако почти нищо не се споделя, е възможно да няма разминавания.

Дори за подаване на ръка, пак е редно да се сподели с партньора, обсъди, да се очертае план, срокове, за да може да е подготвен, освен съгласен. Другото говори за неуважение, за незачитане на неговите чувства, желания и лично пространство, за взимане на еднолични решения, засягащи и двамата и поставяне пред свършен факт. Звучи ли редно такова отношение към партньора и изобщо отговаря ли на понятието "партньорство"?

Да, взето е някакво решение да се прекрати практиката, но още не се е видяло, дали ще се спази, и далеч не всички са щастливи. Решението още не е изпълнено, жената е недоволна, обвинява мъжа в нечовечност и заплашва с раздяла. Той пък не знае виновен ли да се чувства или гневен, че никой не се интересува от неговата дума. Изобщо, идилия.

# 403
  • София
Не, не е решен, сега започва.
Същите съмнения имам и аз. Имам опит с такива нахални роднини на мъжа ми, доста пъти ми се налагаше да им казвам "не", докато го проумеят.

# 404
Брех че бързо се възстановила жената на автора от секциото.

Общи условия

Активация на акаунт