Проблем с връзка <заради> тъщата

• 15 356
  • 501
  •   1
Отговори
# 75
Едно е да живееш като ерген, друго е да живеещ като баща на наборка.
Това не го разбрах
Ама да се оплакваш, че някой ти купил чаши...

# 76
Само си представям свекърва ми да беше дошла у нас за 2 седмици, при раждането на детето. И после още една следващия месец. И да ми преподреди шкафа с нейни чаши. Изобщо не мога да си го представя. Не знам защо убеждавате човека, че не е прав, че не иска да съжителства с маминка.

# 77
Случила си на свекърва. На повечето хич не им дреме, че снахата не ги търпи, те са си при сина си.

# 78
Всяка баба да си знае гьола. Независимо от чия страна.

# 79
Принципно е така.

# 80
  • София
Не мога да повярвам, че има хора, които обвиняват автора и го карат да се извинява! Вярно, че все жени сме се събрали тука, ама айде да не си кривим душите! Нищо нормално няма в съжителството с мама седмици наред без перспектива да спре. Никога не бих изтърпяла такова нещо.
Напълно прав си е автора, дано жена и тъща премислят и да се кротнат малко, че е абсолютно ненормална тяхната история.

# 81
Случила си на свекърва. На повечето хич не им дреме, че снахата не ги търпи, те са си при сина си.

Мне, тези неща ги уточнихме предварително. Не, че не се опитаха да се месят, опитаха се, и още опитват, не се отказват... Но има кой да им спре мераците за месене. Не винаги е идеално, но да речем е поносимо, с чат пат изцепки.

# 82
  • София
Само си представям свекърва ми да беше дошла у нас за 2 седмици, при раждането на детето. И после още една следващия месец. И да ми преподреди шкафа с нейни чаши. Изобщо не мога да си го представя. Не знам защо убеждавате човека, че не е прав, че не иска да съжителства с маминка.
И аз. Въобще не каня гости с преспиване дори за вечер, а за седмици... Ха, толкова абсурдно ми звучи, че даже ми е смешно.

П.П. Сетих се за майката на моя приятелка. Омъжи се приятелката ми и тъщата се натресе с тях на меден месец, защото нали как без нея... Разведоха се.  Иначе харесвам майка ѝ, но да не живея с нея.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 20:47 от milenaka

# 83
Има много прости и нагли жени, както тъщи, така и свекърви.

# 84

П.П. Сетих се за майката на моя приятелка. Омъжи се приятелката ми и тъщата се натресе с тях на меден месец, защото нали как без нея... Разведоха се.

Кажи, че се шегуваш, моля.

# 85
Тъщата отива на меден месец, защото...?

# 86
  • София
Скрит текст:
се за майката на моя приятелка. Омъжи се приятелката ми и тъщата се натресе с тях на меден месец, защото нали как без нея... Разведоха се.

Кажи, че се шегуваш, моля.
[/quote]
Съвсем сериозна съм.

Тъщата отива на меден месец, защото...?
Нямам никакво обяснение.

После им се бъркаше за какво ли не.

# 87
Ужас. Ужасен ужас. Имам непоносимост към хора, които не си гледат собствения живот, а се бъркат в този на деца и внуци.

# 88
Ти - да.
"Приятелката" - не.

# 89
Действителен случай.
Тъщата беше на гости. Повече от две седмици. И влизаме с жената да се къпем. Щото нали водата, бойлера, ала бала... Излизаме и жената казва "Да вземем да вечеряме, а. Да сложим масата". Пък тъщата - "Ама вие няма ли да си починете първо малко".
Това е правилна тъща.

Общи условия

Активация на акаунт