Проблем с връзка <заради> тъщата

• 15 336
  • 501
  •   1
Отговори
# 405
Аз над месец се страхувах да легна по корем след първото секцио, имах лохии 35-40дни. Чудих се на кой свят се намирам от недоспиване. Кога са намерили време за секс в рамките на тези 2 месеца и то няколко пъти и няколко провалени? Вярно че всеки се възстановява индивидуално, ама чак пък толкова.

# 406
  • София
И аз се възстанових доста бързо. Много зависи от опериращите. И от организма.

# 407
За мен е странно и жената на автора да извика майка си четири дни преди планираното секцио и да възприема негативно нежеланието на мъжа си да прекара нейния болничен престой насаме а тъщата.

И аз мисля, че ядовете на автора тепърва предстоят.

# 408
  • София
За мен е странно и жената на автора да извика майка си четири дни преди планираното секцио и да възприема негативно нежеланието на мъжа си да прекара нейния болничен престой насаме а тъщата.

И аз мисля, че ядовете на автора тепърва предстоят.
И за мен това е странно, но не съм убедена, че дъщерята я е извикала. Не пише такова нещо.

# 409
Странно ви е, защото търсите проблеми по остта - майка - дъщеря. Олеле колко е привързана към майка си!
Ако медицинското лице в това семесйтво бе бабата то тя щеше да бъде поканена да гостува преди, след и по други периоди покрай раждането и грижите по детето.
А тук младате жена получва от майка си усещането за сигурност и сигурността, че е под лекарски надзор - 2 в 1.

# 410
  • София
Дорис, отдавна написах, че дъщерята не е скъсала пъпната връв. И да, това е проблем, ако искаш да създаваш свое семейство.

# 411
Добре, авторът е в правото си да не я иска-така е!
И жената му е в правото си да не се радва на този факт.
Тоест има разминаване в гледните точки, което е предпоставка и за бъдещи дертове…
Явно приемат нещата по различен начин.
Аз още не разбрах преди бебето дали е имал проблеми с тъщата?
Авторе, ако тъщата не беше така, както я описваш, щеше ли да склониш да остава или?

# 412
Нас без доктори в ни един род живи да ни ожалиш.

# 413
Дорис, отдавна написах, че дъщерята не е скъсала пъпната връв. И да, това е проблем, ако искаш да създаваш свое семейство.

Не бих казала. Всеки в тази тема върти и суче доказвайки на другите и най-вече на себе си, че неговите отношения с майка му са нормалните. Работата е там, че след като тази тема го вълнува то явно има какво да оправя там.
Темата отдавна е само чесане на собствени проблеми, нямат нищо общо с автора, тъща му и жена му  Wink

# 414
Авторе, можеш да пишеш в темата да я заключат.

# 415
  • София
Нямам представа какви са неговите отношения с майка му, така че там не коментирам. Просто съчувствам на автора, защото съм се разправяла с нахални роднини и знам каква упоритост се изисква. При мен беше по-лесно, защото поне мъжът ми не се опита да ми ги натрапва.

# 416
Странно ви е, защото търсите проблеми по остта - майка - дъщеря. Олеле колко е привързана към майка си!
Ако медицинското лице в това семесйтво бе бабата то тя щеше да бъде поканена да гостува преди, след и по други периоди покрай раждането и грижите по детето.
А тук младате жена получва от майка си усещането за сигурност и сигурността, че е под лекарски надзор - 2 в 1.

Моля ти се, и аз съм раждала секцио без медицинско лице да живее у нас седмица преди операцията и две след това.  Какво състояние го изисква? Ако има такова, тя ще е в болница, педиатърката с нищо няма да и помогне.
Очевидно е, че помощта и е по линия майка дъщеря. Педиатъра не ти живее в къщи.

Ако лекар беше свекървата дали щяха да я викат за същото време, и това, при положение, че мъжът и си е в къщи и де факто  двамата изцяло си обгрижват бебето, което авторът няколко пъти обясни.

Болезнена привързаност майка -дъщеря,, която застрашава семейството на дъщерята,  това е казуса.

# 417
Майка ми е учителка. Чудя се дали да не я викам всеки месец да учи детето ми.

# 418

Моля ти се, и аз съм раждала секцио без медицинско лице да живее у нас седмица преди операцията и две след това.  Какво състояние го изисква? Ако има такова, тя ще е в болница, педиатърката с нищо няма да и помогне.
Очевидно е, че помощта и е по линия майка дъщеря. Педиатъра не ти живее в къщи.

Ако лекар беше свекървата дали щяха да я викат за същото време, и това, при положение, че мъжът и си е в къщи и де факто  двамата изцяло си обгрижват бебето, което авторът няколко пъти обясни.

Болезнена привързаност майка -дъщеря,, която застрашава семейството на дъщерята,  това е казуса.

Защо трябва нещо да изисква и да е кризисна ситуацията, за да се чувстваш по-спокойна?
Защо всеки взема себе си за мярка на правота и правилност? Така се е чувствала добре бъдещата майка - така е направила в СВОЯ дом. Хайде да не забравяме, че не е само жената на автора, а личност с емоции, нужди и чувства. И има право на всичките!

Искам да попитам с какво тази тема е полезна на АВТОРА? С нищо. Абсолютно нищо.
Поредния уклон и напън да се раздели едно семейство. Тук всяка тема драпа натам. Всичките съвети това целят!

И не мога да се стърпя - що за посредственост и простота е да определяш кой ти е ПРИЯТЕЛ и БЛИЗЪК по това дали можеш да му говориш за сексуалните си постижения? Сбъркана работа!

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 17:08 от the Дорис

# 419
Не става въпрос за това.
А за едни съществени разлики между двамата родители.
Не даваме уклон това семейство да се раздели.
То ще се раздели и вината за това ще е единствено на автора. Този човек има тиранично отношение към жена си с цел да се спазва неговия комфорт, но това пък не е жена,  отгледана от някоя простовата женица, че да му кима в съгласие. Явно е живял в семейството където това е било така. И замазването на очите  със СПА няма да помогне.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 17:02 от FB590525BGM

Общи условия

Активация на акаунт