Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 95 941
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 135
ДХ3, а ако ти се занимава погледни и грима на Приянка Чопра, тя е почти същия тип и я правят винаги много изпипано, а и разнообразно!

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 01:19 от Agent Provocateur

# 136
А, баш-ДХЗ като цяло ми напомня на нея- и тЕло, и сисаж, и контраст. Като ДХЗ е малко по-тъмна и Покахонтасно-екзотична. На живо е по-яка, отколкото на снимки.
За мен моно сенки в тъмно кафяво, колкото да подчертае очетата и червило-много и силно ярко червено.

# 137
Лелее..как се смях и  радвах едновременно на описанието, Нияяя!❤❤❤
Скоро не си виждАла тело̀то- време е!

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 22:11 от ДХ3

# 138
  • Варна
Аз се смях на сисаж. Плоска кокошка, на сисаж се смее....

# 139
ДХЗ, червилото го разноси предварително, че в тая жега не се знае знае ли се. Представям си те с “мокър” клепач и ярко червено червило, сияйна кожа и само малко руж.

# 140
В България съм, а след 2 часа и в София-чувайте се Покахонтас с тЕлото и Петрова с децата и го правим. Телефонът ми е на сол-пишете нейде, та да проверявам. 😘
Агентът скоро е минала през нашите географски ширини и е оставила при майка ми топ праймър и пудра- ако някой пътува до Щатско силно, силно ви съветвам да ги пробвате-много, много естествена, бюджетна, матираща, но естествена пудра с топ покритие, а зеленият праймър е чуден за смесване.
https://shopee.sg/JCat-Beauty-Aquasurance-Compact-Foundation-i.3 … 572430.1745457240

Agent, огромно благодаря!

# 141
  • София
NiaV добре си си дошла в БГ! Hug

Линка води до логин страница, не дава никаква информация.
Летим за Щатите средата на септември (Калифорния отново), но не разбрах коя пудра да си купувам. Blush

# 142
Копче, купуваш JCat Aquasurance foundation powder, мяташ я над нещо хидратиращо и я разтапяш със сетинг спрей после. Хем е бетон, хем е много естествена. И супер бюджетна.

# 143
  • София
Супер! Ще я потърся непременно! Благодаря! Имам време да събирам дотогава още идеи! Flowers Cherry Blossom

# 144
ДХЗ, червилото го разноси предварително, че в тая жега не се знае знае ли се. Представям си те с “мокър” клепач и ярко червено червило, сияйна кожа и само малко руж.

Може ли да препоръчате сенки, с такъв "мокър" ефект. Много ми харесва, но явно не мога да оцеля. Благодаря предварително!

# 145
Радвам се, че ти харесаха и праймъра и пудрата, прекрасна! Прости ми, че базата е без кутията, но купувам розовия за щерката, която виждайки същата опаковка много експедитивно я е скъсала и взела продукта, само да ми го метне обратно часове по-късно със "ама това не е моя, не виждаш ли!?" Само съжалявам, че не ти взех сет, но ти рядко търсиш матиране. Made in S. Korea, Agent approved Wink

https://www.amazon.com/Poreblem-Hybrid-Primer-Redness-Correcting … jGChoCE1wQAvD_BwE

Ужасно ви завиждам за срещата! Да пиете по едно и за/заради мен Simple Smile

# 146
  • Варна
Следя темата само от блакона досега Simple Smile  Но днес ми попадна клип, който много ме впечатли.

Как гримът прави очите малки или големи.

# 147
Девойки,  случайно да знаете молива за очи на Ести Лаудер Дабъл уеър с номер 05 как се казва? Смятам да пусна онлайн поръчка,  а запомних само номер. Оказва се, че в сайта е с името.  Благодаря предварително!:)

# 148
Може ли да препоръчате сенки, с такъв "мокър" ефект. Много ми харесва, но явно не мога да оцеля. Благодаря предварително!
Да, и на мен ми е интересно какво бихте препоръчали в тази категория?

# 149
Най-мокрият ефект, баш като на снимката, но по-, постигах с една единичка на Urban Decay- цвят midnight cowgirl. И с толкова палитри в колекцията, все още е най-красивата в колекцията ми.
Агент, много ми хареса, вече е стейпъл всеки ден. Просто благодаря от сърце, опаковка не ми трябва 😁, а розовата база съм я имала и не е моята- не съжалявай. 🤗😘

Общи условия

Активация на акаунт