Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 95 949
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 150
На Джефри Стар eye gloss.
И ти трябва съвсем малко от него, страшно пигментиран е.

# 151
  • София
С два вида сенки постигам този мокър глоси ефект.
Шанел 46 Lumiere и Mac Vintage Selection Paint Pot. Като тези на Mac се доближават най-много до показаният на снимката ефект. На Шанел са златисти. Щракнах ги набързо

# 152
  • София
Този мокър ефект (неочаквано) го получих от ето тези сенки

Малко нетрайни, но мноого шик, станаха ми любим грим за зверските горещини.

# 153
  • варна
Моля,препоръчайте ми измивен продукт за премахване на грим,от който кожата ми след многократно изплакване няма да стои хлъзгава.На мен не ми харесва това мазнеещо усещане ,дори грима ми да е премахнат перфектно.5години ползвах 3в1 измивно на ЕsteeLauder (Perfectly clean) ,но последното ,което купих е ужасно! Сякаш са му добавили твърда мазнина  и тя се залепва за лицето ми...
Моля,помагайте

# 154
Мале, тоя малкия звяр два зъба му излизат и съм дива калинка. От две седмици фдт не съм виждала. Да не говорим, че имам една торба нови неща, които нямам кога да пробвам.
Агентче, Color pop имаха от супер шок серията една сянка цвят шампанско, която беше точно с мокър ефект, преди малката Петрова да я издълбае с една лъжица, ще потърся точния цвят после и ще редактирам.
На UD сянката е топ, но нали тук вече ги нямаме.
Zvezdelina, след олиото ползваш ли друг измамен продукт? Ако почистваш двустъпково няма мазен ефект. След олиото измиваш с пяна/гел. Олиото разтваря грима и мазнотиите по лицето и после другия продукт доизмива.

# 155
  • варна
Аз олиото си го харесвам.Не харесвам измивното ми вече.Преди ми махаше мазнотията и кожата ми беше наистина перфектно почистена ,а сега сякаш остава слой твърда мазнина,след изплакване,независимо от температурата на водата.

И аз чакам да видя сенките с мокър ефект.Отдавна търся такива,въпреки че ще ги ползвам веднъж годишно,но знае ли човек?

# 156
Aз харесвам балсамите на Есте и Клиник .

# 157
  • волно калдъръмче
Това са също много добри сенки с мокър ефект, но за съжаление за момента не се предлагат. Ще  провам вашите.

# 158
Този мокър ефект (неочаквано) го получих от ето тези сенки

Малко нетрайни, но мноого шик, станаха ми любим грим за зверските горещини.

Никаде не го намирам.

# 159
На colour pop supershock цвят ritz. В ретроградния Меркурий на Худа също има, но е в розовата гама. Сигурна съм, че из палитрите на Наташа също има такива с мокри цветове, но ми е напълно невъзможно да стигна до тоалетката тези дни.
На Mac DAZZLESHADOW LIQUID също са с такъв ефект.

# 160
  • обл. Шумен
И мен ме заинтригуваха и ги видях тук:
https://www.parfimo.bg/essence-luminous-eye-tint-liquid-shadow-s … -za-ochi-za-jeni/

# 161
Моля,препоръчайте ми измивен продукт за премахване на грим,от който кожата ми след многократно изплакване няма да стои хлъзгава.На мен не ми харесва това мазнеещо усещане ,дори грима ми да е премахнат перфектно.5години ползвах 3в1 измивно на ЕsteeLauder (Perfectly clean) ,но последното ,което купих е ужасно! Сякаш са му добавили твърда мазнина  и тя се залепва за лицето ми...
Моля,помагайте

На мен ми харесва мусът за измиване на грим на Filorga. Почиства много добре и кожата не остава мазна, нито пресушена.

# 162
Zwezdi, а да си променяла нещо друго, странно е изведнъж добре познат продукт да почне да се държи толкова странно. Града? Водата?

Аз имам 2 сенки, които уж се доближават до "мокрия" ефект, но не съвсем, а и са цветни и по-пигментирани, отколкото ми се иска. В моята глава "мокрото" не променя естествения цвят на клепача (е, след като сме го докарали до "естествен" със консилър Simple Smile)))
Първата - Jacklyn Frozen Shimmering Top Coat:

Втората е течна и за да я докарам до "влажен ефект" разтривам малко между пръстите и нанасям на клепачите с леки потупвания за максимално тънък слой:

Трябва да опитам със хайлайтерите какво се получава, така и така почти не ги ползвам, особено течните.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 17:19 от Agent Provocateur

# 163
Аз със стика Baume Essentiel на Chanel го постигам този мокър ефект върху клепачите, но не съм го пробвала върху сенки.

# 164
Да, със стиковете на Шанел става съвършен мокър ефект, но е и нетраен. На мен ми се събира, защото имам паднал клепач.

Общи условия

Активация на акаунт