Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 95 954
  • 1 011
  •   2
Отговори
# 165

Първото е cyber eye gloss на Пат, който нямам представа дали се предлага още. Малко се събира, но стои много красиво. Следващите три цвята са от ретроградния Меркурий на Худа, като най-вътрешният е точно с мокър ефект.

Най-външният е от Глам на Наташа, другите два от glam face & eyes пак на Наташа. Като средният е точно мокър. Но най-хубава е ето тази сянка ат Amrezy на Анастасия

# 166

... другите два от glam face & eyes пак на Наташа. Като средният е точно мокър.
Ха, нали за тази говориш, прекрасна!?!

Нея я имам!

# 167
Баш тая! И е уникална палитра! Тези двата цвята ги нанасям на цял клепач и става супер. И хайлайтъра е супер за клепач.

# 168
Знам си аз, че тази тема винаги ми спестява пари! Grinning
Огромно мерси, прекрасна! Всички феи на зъбите да бдят над теб! Hug
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 18:38 от Agent Provocateur

# 169
Ох, аз всичките ги имам, мерси много!💋 Не съм се сетила за някои и започвам проби.

# 170
Благодаря, ще се кръстя да избият скоро, че не знам до къде ще ми стигнат силите Joy
Погледни все пак colour pop. Преди детето да ги изяде бяха много хубави

# 171
Хвърлих им един поглед (никога не съм имала каквото и да е на калърпоп) и ми заприличаха много на един други единички на Hourglass, за които наша Ния ме подкокоросваше, а аз така и не стигнах никога до тях. Но ми беше направило впечатление, че са правени в Корея и категорично съм виждала няколко бранда със силно подобни, пак правени в Корея, но 2-3 пъти по-евтини.

# 172
Гледах ги и аз тези сенки, в тик ток ги хвалят. Може и да ги тествам, да ми дойде само музата за поръчка. Есенс имаха страхотни течни сенки, но както винаги ги спряха от производство.

# 173
Есенс имаха и едни страхотни хром сенки единички, които правят уникален мокър ефект, но и тях ги спряха за жалост ...

# 174
Да, наистина бяха страхотни. Даже имам някъде от тях в къщи, подсети ме да ги изнамеря. Днес се разходих до Сефора и Дъглас. Забърсах новия стик руж на Пат и едни течни сенки на Стила, които са точно това, което обсъждаме тези дни

Исках да си взема и навият коректор на Наташа, естествено точно моят цвят липсваше. Ходех като луда да търся розовата пудра на Худа, сигурно година я нямаше изобщо, сега са я заредили и даже беше свършила. Дали ще доживея един път като отида да си взема всичко, което съм си наумила Joy Някой знае ли в коя Сефора и кога ще пускат Марио?

# 175
В Сердиката. Предполагам, началото на септември.

# 176
Моля да ми препоръчате молив за очи в кафяв цвят, чрез който кога да си правя лек опушен грим в края на около. Нанасям леки сенки в неутрални матови цветове по целия клепач и сгъвката и търся молив за външния ъгъл.
Трябва да търпи разнасяне с четка, но да е траен и да не се размазва грозно през деня. И искам да е от ДМ/Лили. Не ми се поръчва Онлайн. До 10-20лв.

# 177
  • Варна
Моля да ми препоръчате молив за очи в кафяв цвят, чрез който кога да си правя лек опушен грим в края на около. Нанасям леки сенки в неутрални матови цветове по целия клепач и сгъвката и търся молив за външния ъгъл.
Трябва да търпи разнасяне с четка, но да е траен и да не се размазва грозно през деня. И искам да е от ДМ/Лили. Не ми се поръчва Онлайн. До 10-20лв.

Petrova17 ми беше препоръчала на Goden Rose. На мен ми хареса.

# 178
https://www.amazon.com/essence-Long-Lasting-Eye-Pencil-Pack/dp/B004LXKYI0

Имат и светло златисто кафяво 35 Sparkling Brown
Цена 3,30лв
С тях се гримирам в ежедневието, опушено по протежение на горните мигли. Непосредствено след нанасяне могат лесно да се пушат с по-твърда четка, аз действам с пръст. После се бетонират. А ако ги нанесеш и върху база, издържат до следващия ден-събуждам се директно гримирана (не е хубаво разбира се, но се е случвало)
Първо нанасям по-светло кафявото, опушвам леко и после правя по-тънка линия с шоколадово кафявото плътно до миглите и пак опушвам. Идеално става, това е ежедневният ми грим.

# 179
  • София
На Есенсе си вземи, имаха един цвят Теди нещо пишеше. Страхотен молив! Който и да вземеш на Есенс няма да сбъркаш. Но да не е от автоматичните, за тази цел.

Общи условия

Активация на акаунт