Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 95 959
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря Ви! Ще си купя есенс още днес!!
Аз имам Maybelline tattoo liner, но кафявото ми е направо към черно и ми е тъмно, а освен това се размазва трудно. Но държи наистина като tattoo дори във водна линия..

# 181
  • варна
А нанесен само на горната водна линия, дали се отпечатва и на долната?

# 182
На Голдън Роуз моливът е много хубав. По време на курса при Танчето много го използвахме. Ето как стои

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 11:33 от petrova17

# 183
А нанесен само на горната водна линия, дали се отпечатва и на долната?
Да..

# 184
  • София
На Голдън Роуз кафевият молив е хубав цвят и мек - лесно се разнася с четка, но през деня може да поразнесе и потъне като цвят. Подобни са и каял моливите на НМ. Мен ме устройват, когато искам да постигна по-мека визия.
Показаните моливи за очи на Есънс са чудесни и без пари - имам цветните. Не са безкрайно наситени като цвят, което на мен ми харесва, не се размазват и издържат цял ден.

# 185
Крайна сметка си взех два на Есенс. Единият е този Теди, който тук казахте. И един на Голден Роуз също кафяв взех. Благодаря за препоръките! 🙏❤️

# 186
  • София
Figs- имаш ли снимка на този грим?

# 187
Момичета , от доста време ползвам минералния скин финиш на мак , може ли да ми препоръчате друга пудра , с такъв ефект?

# 188
Figs- имаш ли снимка на този грим?
Stefina нямам за съжаление.преди години Бях правила опити да снимам и да постна тук, но снимката беше покъртително зле. Може някой ден пак да пробвам и да ти пратя на лични, ако въобще нещо се разбира
П. С. Помня, че бях направила един наистина красив грим и със сенки, и с преливане, и спиралата ми се беше получила и на края на снимката нищо не беше излязло, мн се разочаровах, чак травмирах 😜😁 и се отказах да пробвам повече
Но и както казах, напоследък само този грим правя, скука, но удобна и абсолютно в зоната ми на комфорт. Всичките ми натрупани сенки прашасват по кутиите. Не стига, ами за Коледа ми подариха огромна коледна кутия с всякакви цветове сенки, която не съм и докоснала, може би трябва да я пусна в размените директно

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 20:51 от Figs

# 189
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали коректор за тъмни кръгове?( 25-30лв)
Да е достатъчно покривен и да не се събира в гънките .
Благодаря.

# 190
Maybelline Age rewind или Bourjois.

# 191
Петрова, да не забравиш да ни разкажеш за течната Стила. 2 пъти съм купувала такива (много са красиви!), но нещо не се разбрах с формулата им и на моите клепачи или не застават от самото начало така, както ги искам или не издържат и 2 часа.

Момичета , от доста време ползвам минералния скин финиш на мак , може ли да ми препоръчате друга пудра , с такъв ефект?
Не съм ползвала МАС, но вижте дали ще ви харесат Laura Mercier Candleglow Powder или пудрите на Hourglass

PS И случайно открих още една сянка от наличните ми, която дава супер естествен влажен ефект:
NARS Wanted

^^^ Satisfaction

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 00:25 от Agent Provocateur

# 192
Агентче, пробвах ги вчера. Застанаха супер. Аз ги взех за бърз грим, че с тия малките нямам време да си играя. Обаче много бързо изчезнаха. Сложих само коректор отдолу, ще пробвам с база следващия път или лепило за глитъри. Стик ружа на Пат се оказа голямо разочарование. А така му се зарадвах като го видях. По формула прилича на кремообразните ружове на Реър, но стои толкова прозрачно, че едвам се вижда. Наслоих го достатъчно и докато направя очите почти го нямаше, та слагах отгоре друго. Но път искам да ви похваля новият скинтинт на Мейбълин. В ДМ бяха заредили само три цвята по една бройка и грабнах най-светлият. Стои много леко на лицето, има средно покритие, супер сочен и става все по-красив с течение на деня. Има и частички вътре. Сложих малко Laura Mercier отгоре, само в назолабиалните ми се беше набил малко.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 10:40 от petrova17

# 193
  • Тук... някъде
Моля да ми препоръчате молив за очи в кафяв цвят, чрез който кога да си правя лек опушен грим в края на около. Нанасям леки сенки в неутрални матови цветове по целия клепач и сгъвката и търся молив за външния ъгъл.
Трябва да търпи разнасяне с четка, но да е траен и да не се размазва грозно през деня. И искам да е от ДМ/Лили. Не ми се поръчва Онлайн. До 10-20лв.
Взех си такъв на Seventeen и много ми харесва - мек е, лесно се работи с него и е издръжлив

# 194
Момичета, здравейте! Използвали ли сте гримове на sheglam? От шейн.

Общи условия

Активация на акаунт