Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 95 963
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 195
Привет.Пак аз.Искам да си взема някакви мигли за тази сватба, заради която питам напоследък.Тези с магнитната очна линия как са?Искам такива, които в края издължават окото.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 22:47 от ДХ3

# 196
Прекрасна, търси по-скоро отделни снопчета, а не лента (strip) - по-лесни са за поставяне, по естествени са (ако това търсиш!), можеш да удължиш само ъгъла на окото, етц.
Нещо такова:

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 16:11 от Agent Provocateur

# 197
Имам много рехави мигли и мислех цялостна лента да е, просто да не са много дълги като цяло, повече в края.Тези с магнитната очна линия ми се видяха лесен вариант,но никога не съм имала.Имах снопчета, обаче голяма мъка със слагане, лепило, лепне- ужас.

# 198
В такъв случай гледай да са с много тънък банд и да ги пробваш предварително. Също можеш да си ги отрежеш на дължина за да ти пасват.

# 199
ДХЗ, тъкмо щях да пиша за снопчета, но Агентката ме е изпреварила. По-лесни са наистина. Тези магнитните си имат технология и не са никак лесни, докато не им схванеш цаката.
Аз лично бих заложила на снопчета или лента - Ардел и Аура имат хубави и на добри цени.

# 200
За тези с магнитна очна ли ия ли говорите, че
не са ок или за онези магнитни, които се захващат едни за други?
Защото аз с тези на снопчета имам лош резултат- клепачът ми е прехлуоен и ми де залепваха миглите на горния клепач.

# 201
Аз лично за тези двойните с магнит, но се съмнявам и другите да са нещо уау, очна линия с магнит в нея леееко ме съмнява.

# 202
  • София
Аз и преди съм казвала, че ползвам с лепило тези на Аура, изрязвам края. Като съм ходила на професионален грим, също са ги изрязвали, все пак зависи от големината на окото. Не режи твърде много наведнъж, защото може да се окажат къси после. От опит го казвам. 😁

# 203
Здравейте. Какъв грим бихте сложили в следната ситуация: Бяла рокля, леко овърсайз, но елегантна, с черен колан и чанта, обувки с пета бяло на черни точки и тъмно зелена предна част. Черна коса, сини очи, значителен тен Joy По принцип много се харесвам нещо в кафявата гама на клепача, издължена очна линия и на долния често слагам червено или розово , опушено пак с черно. Зеленото е ясно, обаче нещо не се възприемам с него. Дали ще е прекалено ако съм с червено и съчетаят с червило?

# 204
Няма да е прекалено.

Червеното като цвят е опозиция на зеленото, добре се съчетават.
Само не разбрах как зеленото в обувките налага съгласуване в грима.

PS Идея за сини очи - значителен тен може да наложи употребата на по-тъмни контуриращи цветове.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 16:00 от Agent Provocateur

# 205
Здравейте на всички!
Може ли да се допитам до вас, кой хайлайтър стои най-естествен? Не искам да изглеждам много блестяща, знам, че зависи и колко нанасяш върху кожата, но все пак.
Загледах на bobbi brown и на yves saint laurent и сега се чудя между тях? Имате ли впечатления за тях?
Благодаря.

# 206
Да подбутна малко темата, и да похваля това червило на Джефри Стар. Много комфортно, не изсушава устните, и е с лека консистенция която почти не се усеща.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 07:50 от Lioness77

# 207
Загледах на bobbi brown и на yves saint laurent и сега се чудя между тях? Имате ли впечатления за тях?
Кои конкретно на BB и  YSL?
А суотчове в интернет погледнахте ли?

Много ги хвалят червилата на Джефри, да!

# 208
Lioness77, страхотен вайб.
Толкова си цветна и разкошна.
Продължавай все така. Изразявай себе си. Прекрасна си.

# 209
Благодаря Джаста Праста. ❤️
Тук ви показвам колаж от любимия ми грим в лилаво, розово и синьо, и в синьо-зелено.
А на другата снимка се вижда как се променя лицето, когато има цветове.Затова толкова го обичам пустия му грим🥰😁
И готова за плаж, обилно намазана със слънцезащита, защото от слънцето ми излизат всички лунички и кафяви петънца.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 02:33 от Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт