Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 372
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря, прекрасни!
Агент, четките са чудесни, наистина много добро изпълнение за мен. Малките са супер, има няколко за скули, които също са изключителни, ще потърся и ще дам номер 🤗😘.

# 811
Добро утро момичета, и не , не съм тръгнала на парти, отивам на работа, разбира се.🤣
Днес реших да вкарам повече драматизъм в грима, хохохо.

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 21:54 от Lioness77

# 812
Страхотна както винаги,можем само да гледаме и да черпим опит.
Интерестно ми е какво работиш ако не те притеснява може и на лично да ми напишеш,просто се чудя какво работиш и имаш сили всяка сутрин да изглеждаш така

# 813
Шармантна както винаги👍😚
Според мен вътрешният мир на една жена се отразява на външния вид. Лъвицата е чаровна и като личност - това личи от начина по който грее🌞
 Приятен ден дами😊

# 814
  • Бургас
Лъвице, страхотен цвят на косата.

# 815
Добро утро и днес. В тон с Коледното настроение, в портокалово.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 06:06 от Lioness77

# 816
Аз искам да попитам за грим, който се "разделя". Как предотвратявате това?
Кожата ми винаги е добре хидратиране и въпреки това се случва след известно време. Също така и друго, което забелязвам че коректора ми зеленее след няколко часа под очите.
Съветите, които виждам в интернет за този проблем са следните:
Добра хидратация- това го правя
Ексфолиране преди грим - това не мога, в момента в който започна да екфолирам  кожата си, правя ужасни реакции.
Да не смесвам продукти на водна основа с такива на силиконова основа - как трябва да знам на каква основа е продукта?
Праймър- тука вече е чудото, едни твърдят че той е причината за разделяне на грима, а други че е задължителен.

# 817
  • София
Глоси, да не ти идва повече хидратацията? Опитвала ли си да сетваш грима със спрей? Или да опиташ с друг ФДТ и коректор, ако от там идва проблема.
Ако не ти понася ексфолирането, не го прави, защото с него може да се прекали и да стане беля с нарушаване на кожната бариера.

# 818
Използвам UD all nighter спрея, не ползвам ФДТ, а само коректор. С всички до сега става така, този новия не е толкова зле като другите, но пак го прави след известно време.
Кожата ми е смесена, но предимно суха.

# 819
  • BG-DE
Може да е от коректора и при мен когато не сложа фдт, а само коректор така става.
BTW голяма цензура в тази тема 😂

# 820
Ех, докато ми се удаде възможност за отговор, и цензурата си е "казала тежката дума" Simple Smile
Та, успях да попорочета нещо от коментарите, и да отговоря на дамите смятащи, че грима ми е много екстравагантен.
Не момичета, за мен не е, това е моят стил от дълги години и не, не се притеснявайте - не ми пречи на работата.
Да, скучен счетоводител съм и не, цветният грим не компенсира сивотата на професията ми. Цветният грим е част от мен, и е присъствал във визията ми винаги. 
Та, както написа ДХЗ , тук показваме как се гримираме и ми е ясно, че много хора не ме възприемат, но няма значение.  Аз не търся ничие одобрение, просто показвам как аз го правя в ежедневието си.

# 821
Глоси и аз наскоро се светнах за водната и силиконовата основа.😂 за да е хубав грима трябвало базата и фдт да са на еднаква основа. За щастие всичките ми продукти са на силиконова.
Ето нещо основно по което да ги различаваме:

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 16:38 от DzhuliB

# 822
Оказа се че слънцезащитния ми крем прави драмата (на водна основа е Biore aqua rich), вчера излезнах късно и не сложих слънцезащита и нямах проблем.
Проблема е че това ми е любимия слънцезащитен и предпочитам да съм с него и без грим, пред това да ползвам друг. Ще си търся коректор на водна основа, а този силиконовия ще го оставя за вечерно излизане (много жалко, защото много го харесвам).

# 823
  • Варна
Това за праймърите е адски полезно и много важно. Така ползвах ФДТ и неподходящата слънцезащита и хубави ми грим ставаше на парцали след един час.

Някоя от Вас има ли впечатления от палитрата на MUP Electic Mousse ? Един БГ инфлуенсър я използваше и на видео цветовете са сладко бляскави, но има точно едно ревю в YouTube и се чудя заслужава ли ?

Скрит текст:

Oсновната ми част от палитрите са на Худа, защото ги прави винаги ежедневни и има най-малко "неносими" цветове.
Имам две на Too Faced,  които още хващат прах в чекмеджето.

# 824
Viksdesire, палитрата ми се струва хубава, порових в тубата, няма много клипове за нея. Цветовете са предимно шимъри,  и малко мат такива. На мен много ми харесват, но аз си падам по шарените и наситени цветове.
Аз пък съм решила да си взема тази

Serenity pallete на Cosmic Brushes.
Много искам да има дуохромни цветове.

Общи условия

Активация на акаунт