Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 381
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 795
Пробвах палитрата на Худа, моето мнение също е разнопосочно Simple Smile
Формулата на Худа е страхотна- пигментирани и лесни за работа матове, металическите и бляскавите и цветове са винаги страхотни. Но точно заради дълбочината и подтона на палитрата за мен спада към една нейна любима категория от известно време на палитри, които предлагат ограничен брой визии. Нанесени на клепач доста от цветовете са подобни и липсата и на светли, контрастни тонове, не предлага широка гама от визии, които да бъдат постигнати лесно. В една тоналност и лека вариация в дълбочината на цветовете палитрите и от New Nude насам просто не са версатилни за разнообразен грим, а изглеждат по подобен начин на око. Наташа е по-добра в контраста, но за студена нюд палитра, мисля че Glam е по-подходяща. Любимата ми палитра в тази гама е Sultry на Abh, една от малкото на марката, които останаха при мен. Вече много рядко се гримирам като по-често наблягам на кожа, скули и устни, но почти винаги пътувам с нея- предлага най-много опции за грим. С намаленията в момента (не съм сигурна дали са същите в Българската Сефора и в моята), бих купила нея (или мини варианта и за 30 евро) и топлата Sunset на Наташа (при мен 45 евро) ако ги нямах

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 23:49 от NiaV

# 796
  • Варна
NiaV, душаааа, страхотна си на всички снимки! HeartHeart Eyes

Аз снощи бях на фирмено парти, та това сътворих, но реалните цветове са в розовата гама, макар хич да не личи. Не исках да е тъмен грим и ми хареса как се получи горе долу.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 23:12 от scalestone

# 797
как ви се струва добре ли се получи ,става ли за коледен бал

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 16:54 от Radii :)

# 798
Според мен трябва да махнете молива от водната линия на окото, малко озаряващ коректор под очите и малко руж, биха освежили. Като цяло ми липсва свежест и цвят.

# 799
^^^ И на мен ми липсва нещо по-ярко и/или блестящо, ако поводът е Коледен бал. Но когато се вижда само част от визията (без тоалет/коса) е трудно да се прецени.

Скейл - винаги грееш, момиче и много ти отива тази гама! Обещала си ми нещо Simple Smile

Ния, майстор си ни ти, прекрасна! Майстор!!! И да не забравя да ти благодаря, че 1-2 пъти деликатно  ми намекна за четките на Rephr - наистина са много хубави, а аз се самопотупвам, че не купих поредните за лице, а си взех няколко по-малки за очи (2, 3, 15, 27, 28, 32). Размерът има значение Wink

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 16:24 от Agent Provocateur

# 800
Момичетааа, прекрасни сте.🤗
Красиви и всяка със своето уникално излъчване. Чудесни!💚

# 801
  • София
Много сте красиви, момичета и на трите ми харесват гримовете. От моята форумна съименичка мога да се уча, много по-добри визии от на редица професионални гримьори.

Ради, на мен ми харесва затъмнението на долната водна линия, имаш много изразителни очи. Единствено и аз бих добавила малко блясък за празнично настроение и на клепача  и на бузите/скулите.

# 802
Всичките показани гримове са чудесни и много ми харесват! Heart Eyes

# 803
Ами сложила съм блясък в началото на окото ,руж също има и хайлайтър на скулите предполагам от светлината не си личи,иначе за сенки се чудех ,но предпочетох да не рискувам и после да започвам на ново,иначе роклята е тази преди няколко дни я качих и питах за съвети с какъв грим да я съчетая ,сивата рокля с камъните по ръкавите

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 17:01 от Radii :)

# 804
Ния, Scalestone, прекрасни визии, прекрасен грим. Искрено ви се радвам момичета.
Radii, не успях да видя.

# 805
  • Варна
Много благодаря за хубавите думи на всички!

Агентче, с това момиче искрено ме развесели! Благодаря, за което! И са две нещата, които съм ти обещала. Не съм ги забравила, стоят ми в телефона на скрийншот. По празниците ще се опитам да ги пресъздам.

Radii Simple Smile, страхотни очи, мигли, устни и скули имаш. Обаче явно от светлината само черният молив и спиралата се видяха.

# 806
Ами плазника мина такаче нама време за корекции,но много ме харесаха всички ,казаха,че съм била много хубава можеби  защото попринцип ходя без грим

# 807
  • Варна
Това е най-важното в крайна сметка! А иначе това, което ти написахме е за по принцип да си знаеш!

# 808
  • София
Ради, като за човек, който ходи без грим, много добре си се справила. Имаш много средиземноморска красота - суперизразителна и разкошни очи!

# 809
Благодаря на всички

Общи условия

Активация на акаунт