Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 269
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 990
Glossycherry, ако мога да ти дам съвет е оправи си състоянието на кожата първо. След това купувай гримове, ако кожата не е в добро състояние, няма грим, който да го поправи.
Може и да е реакция от ползвани много продукти и в същото време неподходящи.

# 991
Не мисля че изтормозвам кожата си, не използвам ретинол и подобни. Грижата ми е съвсем обикновена, имала съм преди проблеми с бариерата на кожата и знам много добре какви са знаците, нямам този проблем сега.
Двойно почистване (олио за премахване на грим + нежен измивен продукт (ваникрийм), после серум за хидратация и накрая хидратиращ крем, отскоро слагам и хидратиращ крем допълнително за очите. През деня съответно почистването не е двойно и отгоре има слънцезащита.
Ексфолирам с first aid beauty facial radiance pads, използвам ги само 3 пъти в седмицата вечерно време, нищо че на пакета пише сутрин и вечер.
Не използвам 4 вида мазила и коректори, използвам един коректор от който слагам по няколко точици, плюс малко от продукта на елф.

Кожата ми е суха, винаги е била суха. След като си използвам продуктите за грижа си е хидратирана и мека, когато започна да слагам грим тогава става шоуто. На 32 години съм, нямам пъпки или белези, някой друг тъмен кръг под очите само.

# 992
Зимата се слагат овлажняващи кремове, да задържат влага вътре. Например крем с глицерин, сквален и други

# 993
Слънчево , петъчно утро, момичета.
Хайде да изпратим последния работен ден с настроение и усмивки.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 21:19 от Lioness77

# 994
  • Варна
Лъвице с какво червило си? Много харесвам тюркоаз!

# 995
Лъвице с какво червило си? Много харесвам тюркоаз!

Веднага снимам и показвам, номерът на червилото  е 11.

# 996
  • Бургас
Разкошен грим! Разкошни очи! Искам снимка само на очите от близо!
Само сенки ли е или и молив?

# 997
Karzz , благодаря ,само сенки са. Ама очите ми, пък чак разкошни не са Simple Smile Малки са и с паднал клепач, ама природа, какво да правиш.
Отблизо обаче нямам снимка.

# 998
Цитат
Тепърва предстои да пробвам надявам се не прехвалената на Givenchy]

Коя е тази толкова прехвалена на Живанши?

Понеже я купих вчера (мини размер, че цената е "чудна") да дам мнението си. Взех номер 2, номер 3 минито беше разпродадено навсякъде около мен.
Ами хубава е, за под очите, за цялото лице.. всичко филтрира, пори, така досадната ми текстура под очите. Не ми харесва само че има блясък (брокат някакъв предполагам, поне така изглежда), не бих рискувала с нея ако ще си правя снимки някъде със светкавица.
Това с което ме изненада приятно е че трябваше да си сложа капки за очи и се разтекоха ужасно на едното око и грима ми не помръдна, ама изобщо.
Дали си струва цената, не знам. Може би... всичко си струва ако е приоритет за някой.

# 999
За кое Живанши говорите,момичета?

# 1 000
  • гр.Пловдив
Ще я купя и аз,от много места чувам за номер 3 и много се заинтригувах..

Аз ползвам на Guerlain тези ,номер 2 и 3 ,редувам ги след сутрешното нанасяне на хидратант с фактор,кожата ми е мазна и ми се отразят много добре,лошото е ,че са малко като количество 6-7 г и с тлъста цена  ,но двете ги въртя цяла година ,така,че ги оправдавам

# 1 001
За кое Живанши говорите,момичета?

Givenchy
Prisme Libre Loose Setting and Finishing Powder

# 1 002
Прекрасно , свежо и студено утро , момичета
Разбира се , гримът е в топли цветове, за контраст 🤗

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 20:34 от Lioness77

# 1 003
Момичета, препоръчайте ми добър околочен коректор за тъмни кръгове под очите.
Насочила съм се към Nars матиращ коректор-дали е добър?

# 1 004
  • София
Матиращ за под очи не ти трябва. И да нямаш бръчици, ще се сдобиеш с такива - тези коректори се ползват за пъпчици и петънца, а не под очите. Не съм го ползвала, но хвалят този на Nars с бурканчето, който озарява зоната и не се впива ненужно.

Общи условия

Активация на акаунт