Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 178
  • 423
  •   2
Отговори
# 120
  • Sofia
Да, има. Хубавото на Дюни е, че си има бар-ресторант на плажа (храна и напитки) и не е необходимо да се връщате до ресторанта на Пеликан. Правят и уникално ментово фрапе, което си е супер в тези жеги. Simple Smile

# 121
Ние бяхме в Белвил, края на юни. Сега сме в Роял Палас. Аз мога да направя сравнение на двете места. В Созопол ресторанта, както и в Марина ресторанта, е като стол. Опашки, всеки се ръчка за храна, нея сипват като за прасета. Не е приятно, не е почивка. Претъпкано с хора, нямаше маси навън. Вътре не е никак приятно. Някои вечери нямаше маси и вътре. Не се чисти добре. Мърляво е! Посудата е под всякаква критика, докато си намериш чиста чиния-махнеш 5 от купа.
В Роял Палас е много по-добре, но заетостта не е запълнена. Иначе сигурно и тук щеше да е така. Носят ти напитки на масите като си поръчаш, няма блъсканица за храна, хората не са като невиждали ядене. Приборите са опаковани в найлон чета. По-често е, определено. Има сладолед по цял ден, но само за хората от този ултра ол инклузив хотел. Насреща съм за повече въпроси Simple Smile

# 122
  • София
Здравейте, дали има някой на Дюни в момента или случайно да знае през идната седмица какво ще е шоуто в петък - дали детско или с възрастни (предни години шоуто в петък е с гости и или е детско, или с възрастните).
Също, дали пак може да се отиде по-рано и да ни сложат гривни, а самото настаняване да е следобед?

# 123
Здравейте, дали има някой на Дюни в момента или случайно да знае през идната седмица какво ще е шоуто в петък - дали детско или с възрастни (предни години шоуто в петък е с гости и или е детско, или с възрастните).
Също, дали пак може да се отиде по-рано и да ни сложат гривни, а самото настаняване да е следобед?
Тази седмица беше детско.

# 124
Нашата поредна почивка приключи. Истинска отмора и наслада е за мен този комплекс. Толкова пъти сме били тук вече, че няма с какво да ме изненадат. Което не знам дали е добре...

# 125
Здравейте! В неделя ще пътуваме за Белвил. Някой може ли да каже как е положението-четох във визит много лоши коментари  за хигиената в ресторантите. Може ли да споделите подробности

# 126
Трети ден сме в Пеликан  -  хигиената в ресторанта и около басейна е на ниво,но от днес вече се понапълни,и утре може да е друго.
Снощи бяхме в ресторанта на Марина Бийч - същото,чистят си хората,но и гостите също трябва да пазят поне малко.
Например тоалетните - идеално чисти в началото на вечерта,а към края вече доста зле ...с извинение,дори водата не си пускат някои хора,направо отвратително.

# 127
Здравейте! В неделя ще пътуваме за Белвил. Някой може ли да каже как е положението-четох във визит много лоши коментари  за хигиената в ресторантите. Може ли да споделите подробности
До 11.07 в ресторанта на Белвил и плажа половината чинии бяха не добре измити. Дано са го коригирали вече.

# 128
Плажът - имате предвид ресторантът на Марина Бийч или Ла Бриз?

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 08:26 от fenyx

# 129
Дюни в последните 7/8 години нямат общо с курорта, който помня отпреди това. Ходим периодично, миналата година за последно. Западна си комплекса и това е. Добре поддържана външна част с красиви градини, но всичко останало плаче за ремонт. А малкия го ухапа и кърлеж в тревните площи, та внимавайте ако сте с дете. Прекрасни природни дадености, добро изхранване ( като за България) и  занемарена база. Ако попаднете и на ордите от румънски цигани, които събират шезлонгите по плажа, за да си правят,, къщички,, съмнявам се, че ще си прекарате добре. Аз лично миналата година се простих окончателно с Дюни.

# 130
  • Русе
И ние тази година решихме да ги пропуснем, но ви чета да знам как стоят нещата. Базата наистина се нуждае от ремонт, но щом и така се пълни, явно не смятат да я ремонтират скоро.

# 131
От предходните години още - Белвил поне отвсякъде има нужда от освежаване.

# 132
Дюни в последните 7/8 години нямат общо с курорта, който помня отпреди това. Ходим периодично, миналата година за последно. Западна си комплекса и това е. Добре поддържана външна част с красиви градини, но всичко останало плаче за ремонт. А малкия го ухапа и кърлеж в тревните площи, та внимавайте ако сте с дете. Прекрасни природни дадености, добро изхранване ( като за България) и  занемарена база. Ако попаднете и на ордите от румънски цигани, които събират шезлонгите по плажа, за да си правят,, къщички,, съмнявам се, че ще си прекарате добре. Аз лично миналата година се простих окончателно с Дюни.

С каква морска почивка го заменихте и може ли да ми препоръчате нещо подобно, но в България?

# 133
Заради малкия ходим на,,Лагуна Бийч,, Созопол. Не е лошо, нямам завишени изисквания към него, защото и цената е много надолу спрямо Дюни. Плажът е само за малки деца, храната съвсем прилична, резервация правя през януари. Нормално е като изтърсиш една чанта пари да очакваш съответната услуга на ниво. Лагуната ми се върза 134 лв. на човек с всичко тази година.

# 134
  • Sofia
В една и съща година посетихме и двете места (първо бяхме в Лагуна Бийч, след което се преместихме в Дюни). Наясно съм, че всеки си има вкус и предпочитания, но лично за мен двата хотела нямат никаква база за сравнение. Дюни, въпреки кусурите и недостатъците си е на светлинни години от Лагуна Бийч. Единственото общо е плиткият плаж. В Лагуна Бийч беше най-кофти почивката, която сме имали досега, и много се надявам така да си остане!

Общи условия

Активация на акаунт