Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 361
  • 423
  •   1
Отговори
# 150
И миналата година имаше делфини.
Лични снимки не бих желала да споделям, но има достатъчно добри клипчета или снимки на комплекса в нета. Освен това паркът - за да се обхване цялостно като поглед, трябва да се снима отвисоко с дрон напр.

# 151
Скрит текст:

Това е в Марина Бийч, не съм сигурна за годината 2021-2022
Качвахме се и на водните забавления на плажа, мен все още ме веселят подскоците по вълните.

# 152
Скрит текст:

Качвахме се и на водните забавления на плажа, мен все още ме веселят подскоците по вълните.
Какво помещение е това в Марина бийч?

# 153
# 154
  • София
Скрит текст:

Какво помещение е това в Марина бийч?

Водят го джуниър суит. В такова са ни настанявали в Марина бийч и Роял. Семейство с две деца, едното над 12.

# 155
  • София
Здравейте, някой знае ли кога “приключва” анимацията? Има ли шоу програми през септември? Също, стая с гледка парк на Марина бийч дали е шумна, предвид, че вероятно гледа към пътя?

# 156
Били сме и през септември - в началото на месеца, преди няколко години, имаше анимация.
Пътят над МБ ми се струва, че не е чак толкова оживен, но нямам преки впечатления от такива стаи.

Успях да намеря няколко неутрални кадъра с изглед към парка от Белвил:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 14:59 от fenyx

# 157
  • София
Здравейте, някой знае ли кога “приключва” анимацията? Има ли шоу програми през септември? Също, стая с гледка парк на Марина бийч дали е шумна, предвид, че вероятно гледа към пътя?
Аквапаркът и анимацията приключват на 14.09.

# 158
За тези, на които им предстои почивка в Дюни-преди 11 часа не пускат в комплекса.  В 11 часа те  пускат и тогава се регистрираш. Ако дойдеш по-рано стоиш и чакаш или отиваш на друг плаж. Казаха ми, че е така от месец. Ние сме в Белвил-ако имате въпроси питайте

# 159
Явно това е от скоро, защото имахме настаняване в Белвил от 25.06. и ни настаниха още към 10ч. Стаята беше свободна.

# 160
Настаняването е след 14 часа, ако откажат преди това настаняване са си съвсем в правото.

# 161
Настаняването е след 14 часа, ако откажат преди това настаняване са си съвсем в правото.
Обикновено ако пристигнат гостите преди 14 часа и стаите не се готови им слагат гривни и могат да се разхождат из комплекса, да се хранят и да посещават плажа. Хайде да не ги жалим толкова, че аз преди години при предплатен 10 дневен период си тръгнах по лични причини рано сутринта на третия ден, един сух пакет не ми дадоха за из път, че и компенсация не получих никаква. Имаше един кратък период на безумие, в което караха хората да чакат на бариерата отвън до 14 часа, но явно се усетиха, че така не става и го прекратиха.

# 162
Добре, изсипвайте се в 10 часа. Не ги жалете.

# 163
Добре, изсипвайте се в 10 часа. Не ги жалете.
Няма нужда от указания към чужди хора къде да се изсипват. Платили са една торба пари и срещу това трябва да има адекватно обслужване, не да висиш на пек на бариерата. Понеже наоколо буквално друго нищо няма. И да, няма нужда да ги жалим, тяхното са си го взели вече.

# 164
  • София

Че кой говори за настаняване в стаите? Ясно е написано, че става въпрос за регистриране и ползване на комплекса. Между 12ч. и 14ч. е доста неприятно да се пътува с автомобил през лятото. Нормално е повечето гости да пристигат към 11, 12ч. И ние пристигаме в този диапазон. Регистрираме се и ползваме комплекса, докато дойде време за настаняване. Интересно ми е как процедират с чужденците, които зависят от полети и трансфери. В Турция, когато съм била в тази позиция, не е било проблем да сме много по-рано в комплекса. Пък настаняването, според условията на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт