Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 385
  • 423
  •   1
Отговори
# 165
А и в деня на пристигане ти се полага обяд, нали така? Какъв обяд, ако отидеш след 14-15 часа... като цяло не виждам драма да си оставиш нещата на рецепция и да идеш да се къпеш в морето. Комплекса няма да фалира..

# 166
Обяд има на Ла бриз до 16 часа, после навсякъде има кекс, сладки и соленки, а пици има до 16 часа на аквабара. Гладни няма да останете. 

Чужденците имат трансфери и ги возят с автобус, през цялото денонощие според полета им. Как им сервират и ги настаняват нямам представа.

Всеки да влиза в комплекса, както и когато прецени.
Правилата са за другите.

# 167
Някой посещавал ли е тази година Миланезе?

# 168
# 169
Да
[лКак е тази година? Миналата година беше много добре.

# 170
Ами, както всяка година Simple Smile

# 171
Здравейте, бих искала да попитам дали някой има представа, кога е “Пяна партито” на плажа?

# 172
Обикновено е в четвъртък.

# 173
Обикновено е в четвъртък.
Благодаря Ви.

# 174
Здравейте! Планираме почивка на Дюни Роял Ризорт следващото лято. Роднини с деца ни го препоръчаха. Разгледах информация за хотелите и някои неща не ми станаха ясни. Ако може да помогнете с информация Grinning

Разликата между ол инклузив и ултра ол инклузив само в произхода на алкохола ли е? Тоест, ако сме на ол инклузив, бирата пак е безплатна, но само ако е българска, а на ултра пиеш и българската, и чуждата бира безплатно? Има ли и друга разлика, която не съм забелязала?

Има ли значение в кой хотел ще бъдем откъм безплатни екстри? Например, прочетох, че в единия хотел имало аниматори, в другия имало СПА, в третия нещо друго, и били безплатни "за гостите на хотела". Тоест, ако съм от съседния хотел в същия Дюни Роял Ризорт, аниматорите се заплащат, или пък СПА-то, или как?

Благодаря предварително Hug

# 175
  • There I was on a July morning
Само Марина Роял Палас е УОИ и предлага внесен алкохол. Това е и най-скъпият хотел в комплекса. Ако сте резервирали за него, можете да ползвате безплатно почти всички услуги в Дюни, ресторантите, басейните, анимацията, активностите и Аквапарка.  Останалите хотели са ОИ и гостите им могат да ползват горепосочените екстри в целия
комплекс, без базата на Марина Роял Палас.

# 176
  • София
Вчера се върнахме от почивката. След много гледане не можахме да намерим нещо подобно и решихме пак да рискуваме, въпреки че бяхме решили да не ходим повече.Тази година Роял Паласа беше доста празен, което ми хареса Satisfied Имаше и много малко румънци, което честно доста ми хареса. На плажа винаги си бяхме на първа линия, обаче не беше толкова чист, колкото обикновенно. Децата все изравяха някой фас, което си е проблем от плажуващите. Наистина базата има нужда от освежаване. В банята си имахме козметики и ни ги зареждаха при нужда. Комплекса иначе е супер чист, храната вкусна, персонала любезен. Малко се усещаше намален персонал поне в Роял, но не ни е пречило. Единствено доста завишената цена ме замисля за догодина. Познати бяха проверили в Уейв, обаче им обявиха над 7 хиляди за седмица с 2 деца и аз се отказах Satisfied. Най-важно ми е децата да са доволни, а те не искаха да тръгват.

# 177
Здравейте!
Предстои да резервирам в Дюни и се колебая между “Пеликан” и “Роял Марина Бийч”.
Изкушавам се да резервирам в Роял, заради евентуално по-малкото хора в ресторанта. Все пак ще бъдем във висок сезон и очаквам,че ще има много хора в комплекса. Въпросът ми е дали си заслужава наистина да платя тази разлика в цената. Оправдано ли е?
Досега винаги сме били в “Белвил”, но ми се ще да сменя.

# 178
Изобщо няма по-малко хора в ресторанта на МРБ, според мен винаги има предостатъчно хора във всички ресторанти.
По-скоро Пеликан е по-отдалечен от всичко в целия комплекс и за някой това може да е проблем. И въпреки това в ресторанта му си има хора.
Просто МРБ е почти на плажа и е доста по-нов хотел от Пеликан, от там идва и разликата в цената.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 15:56 от .skip.id.

# 179
Изобщо няма по-малко хора в ресторанта на МРБ, според мен винаги има предостатъчно хора във всички ресторанти.
По-скоро Пеликан е по-отдалечен от всичко в целия комплекс и за някой това може да е проблем. И въпреки това в ресторанта му си има хора.
Просто МРП е почти на плажа и е доста по-нов хотел от Пеликан, от там идва и разликата в цената.

В такъв случая изобщо нямам представа какво да правя 🙂

Общи условия

Активация на акаунт