Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 624
  • 425
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Някой с актуални отзиви от Марина Палас? До момента никога не сме посещавали ризорта и обмисляме 4,5 нощувки.В деня на напускане с освобождаването на стаята ли махат гривните или може да се използва базата още малко?

# 196
Здравейте! Някой с актуални отзиви от Марина Палас? До момента никога не сме посещавали ризорта и обмисляме 4,5 нощувки.В деня на напускане с освобождаването на стаята ли махат гривните или може да се използва базата още малко?
Ние помолихме веднъж да ни оставят гривните, защото имахме друго настаняване в Приморско от 14 часа и обядвахме в Дюни. Само освободихме стаята, нямаше проблеми.

# 197

Здравейте! Днес ще се настаним в Марина Палас, живот и здраве! Ще дам отзив като пристигнем.

# 198
МРП повече ми хареса, отколкото в Белвил - спокойна атмосфера, малко по-разнообразна храна, любезен персонал, близост до плажа. Доволно е цялото семейство, децата с тъга си тръгнаха - вече им липсваше морето още преди да заминем обратно.

# 199
Е, все пак Белвил няма собствен ресторант, а всеки може да посети ресторант Созопол. Докато в МРП може да се хранят само неговите гости.

# 200
Именно, това спокойствие е определено от значение за нас.

# 201
Точно така, и се заплаща. Аз за съжаление винаги съм посещавала МРП при пълен обем и не съм усещала това спокойствие. По-скоро имаше някои благинки в повече. Но вече не знам дали си струват.

# 202
Здравейте!
Страхотен е Паласа. Настаниха ни веднага като дойдохме, някъде към 13:30ч. На бариерата пише, че гостите се допускат в комплекса след 11ч, както вече беше отбелязано в темата.
Стаята е много просторна и чиста. Освен диспенсъра има и индивидуална козметика в банята. Тъй като имахме повод получихме комплимент в стаята. Храната на обяд беше вкусна и в ресторанта нямаше струпване на хора. На плажа има хора, но и доста свободна шезлонги се намират.

# 203
  • България
Здравейте.
Знаете ли дали след 01.09 ще работи Марина бийч и вечерните шоу програми?

# 204
Следя темата от две години и пак ми е убягнало... кога започват шоутата в амфитеатъра?

Детето вече е над 6 години и ще трябва да плащаме за него. Сумата ми идва прекалено височка при положение, че сме и от Варна и не ми е на живот и смърт да ида на море. Обаче много ми харесва комплекса и се чудя сега за догодина... ако запазя почивка в ниския сезон до 14 юни, дали ще има сносна анимация? Най-вече ме инетересуват представленията вечер.

# 205
Следя темата от две години и пак ми е убягнало... кога започват шоутата в амфитеатъра?

Детето вече е над 6 години и ще трябва да плащаме за него. Сумата ми идва прекалено височка при положение, че сме и от Варна и не ми е на живот и смърт да ида на море. Обаче много ми харесва комплекса и се чудя сега за догодина... ако запазя почивка в ниския сезон до 14 юни, дали ще има сносна анимация? Най-вече ме инетересуват представленията вечер.

Здравейте! Преди две години се наложи да запазим от 13-ти юни в комплекса. Анимация имаше, но не беше на амфитеатъра, а на сцената при бара до басейна. Това се отнася за вечерната анимация. През деня не съм сигурна какво активности е имало, но предвид броя на аниматорите, със сигурност е имало и дневни занимания.
Предполагам, че в сайта на хотела има повече информация или им пишете на мейла.

# 206
  • София
Следя темата от години и за пръв път се включвам с негативен коментар, вместо с положителен. Занижена хигиена, занижено качество и избор на храната..Неприятно сме изненадани. Последните години идваме в началото на септември, не е било така. Още по-зле стана, тъй като от вчера има тийм билдинг на огромна група и трябваше да чакаме за маса в Созопол. Шумно, препълнено, цигарен дим, а не спокойно и приятно, както досега през септември. Какво се случва? Така ли ще е вече в любимия курорт?
И още нещо, едни хора ни казаха, че с напускането на стаята, напускаш и комплекса. Забранено е и половин, един час да останеш. Глоби нещо се споменават. Някой знае ли повече по този въпрос?

# 207
В кой от хотелите е занижена хигиената, или имате предвид - навсякъде?

# 208
  • София
В общите части и в ресторантите. Всеки ден попадам на някоя мръсна чиния в купчината с чистите.

# 209
Същото споделиха и мои две близки семейства. Бяха на почивка от средата на август в уж най-хубавите и близки къщички. Това беше първо им посещение в комплекса. Ами едвам са издържали 1 нощувка там. Мухъл, изтърбушени матраци, пропаднали легла, особено допълнителните за децата. В  ресторантите голяма гмеч, неизмити прибори за храна и чинии, посредствена храна. Буквално казаха една за друга залепени чинии от неизмитата храна! На следващият ден са се преместили в Марина Палас, разбира се срещу сериозно доплащане(почивката им беше резервирана с ранни записвания на по-прилична цена). Там апартаментите са им харесали, но храната и хигиена в ресторанта абсолютно не. Прословутата програма също изобщо не им е допаднала. Плажът им е допаднал много, озеленяването на комплекса и басейните на двете Марини. Децата са се кефили на детските водни пързалки. Категорични са, че повече няма да се върнат там.

Общи условия

Активация на акаунт