Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 696
  • 425
  •   1
Отговори
# 240
Има вече цени за 2025 ли?

# 241
Не знам дали ще публикуват линка. Цените са за 2 възрастни и едно дете, 2 седмици през август

https://www.ab-in-den-urlaub.de/find/hotels?adults=2&airports=BR … elType=ownArrival

# 242
  • В.Търново
От къде резервирахте за Дюни за догодина?

# 243
Ab in den Urlaub

# 244
Явно на българския пазар още не са излели.

# 245
Явно на българския пазар още не са излели.

Аз мисля, че няма значение от къде се купуват или поне може да се сравняват цените. Позитивното е плащането чак през юли 2025 и възможност за безплатно отказване няколко дни преди старта на почивката.

# 246
Ab in den Urlaub

Според мен е имало някаква грешка. Онзи ден линка работеше и можеше да се резервира - цените бяха същите като 2024.
Днес вече няма никакви възможни дати за 2025 в каквато и е да конфигурация.

# 247
Здравейте,
Предишни години по това време вече имам резервация на ранни записвания за Дюни. Тази година още никъде не намирам оферти за лято 2025.🤷‍♀️

# 248
Съни турс и Холидей Планет имат вече цени за 2025. На Съни турс са по-ниски обаче, имайте го в предвид.

# 249
На мен Холидей планет ми дадоха по-добра отстъпка.

# 250
  • моята мила родна страна
А ползвали ли сте Bulgaria Holidays за резервация? Те ми дадоха най-добра цена.

# 251
  • София
Аз съм ги ползвала и останах доволна от тях. Но на следващата година получих по-добра цена от друга агенция и не съм резервирала повторно.

# 252
  • Пловдив
А ползвали ли сте Bulgaria Holidays за резервация? Те ми дадоха най-добра цена.
Можете да им се доверите.  Ползвали сме ги за Дюни. Коректни са.

# 253
Здравейте, за първа година мисля да резервирам на Дюни. Вярно ли е че ако резервирам от техния сайт, а не през агент си записват за коя година ходим и ако повторим и потретим вече цената за ранно резервиране ще е с по голяма отстъпка от 10%.

# 254
Здравейте, за първа година мисля да резервирам на Дюни. Вярно ли е че ако резервирам от техния сайт, а не през агент си записват за коя година ходим и ако повторим и потретим вече цената за ранно резервиране ще е с по голяма отстъпка от 10%.
Много от агенциите дават повече от 10%. Според е вижте коя агенция ще даде най- добра цена и условия
за анулиране. Мисля, че резервация чрез техния сайт ще е по- скъпа. Пробвайте няколко агенции

Общи условия

Активация на акаунт