Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 734
  • 425
  •   1
Отговори
# 420
  • There I was on a July morning
Да,  и предишни години срокът за ранни записвания с 10 % отстъпка беше до 31-ви март, а сега е до края на годината. Но повечето хотели още не са обявили цените си, за да сравня оферти.
От друга страна, миналата година през м. март нямаше свободни апартаменти в Белвил, а сега евентуално има възможност се резервира такъв.

# 421
Това, че офертата е с ранни до 31.12 е трик от бранша да стресират клиентите и да резервират, за да не изпуснат. Като съм работила в тур агенция точно така се обявяваха ранните. Хотела ти дава 10% до 31.03,  но всеки месец пишехме до 31.12, до 31.01 и т.н... така че и тук съм на 99,99% сигуран, че ранните са до 31 март.

# 422
  • София
Здравейте, подсещате ме да споделя..Спартакиадата на ВиК беше отменена и се насладихме на спокойната септемврийска почивка, на която бяхме свикнали. Няма промяна в качеството на храната и чистотата в комплекса в този период на годината. Персоналът също беше на ниво. Единствено шоуто беше много кратко по 25, 30мин., което ме разочарова. Никога не е било толкова кратко..

# 423
Здравейте, подсещате ме да споделя..Спартакиадата на ВиК беше отменена и се насладихме на спокойната септемврийска почивка, на която бяхме свикнали. Няма промяна в качеството на храната и чистотата в комплекса в този период на годината. Персоналът също беше на ниво. Единствено шоуто беше много кратко по 25, 30мин., което ме разочарова. Никога не е било толкова кратко..

В какъв период бяхте в комплекса?

# 424
  • София
10-15.09., защо?

# 425

Защото програмата ни е много важна и се колебаех от коя дата на септември да запазя за догодина.
Май ще трябва преди 10.09 Simple Smile
Добре, че са отменили спартакиадата на ВИК, че заради тях миналата година си тръгнахме ден по-рано!

Общи условия

Активация на акаунт