Къде в Пловдив??? - 101

• 33 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Разгледайте Ана травел, Руал, Оданс, Бохемия и Географски свят също може да имат близки дестинации.

# 436
  • Пловдив
Ана Травел и аз препоръчвам.

За кино и аз не прочетох нищо...то в напалото не направиха, та едва ли сега...а за огромното място също се учудвам от къде Simple Smile

# 437
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otvaryat-nov-kinosalon-v-Plovdiv-1773598

И аз се чудя къде ще ги наместят джъмбо и кино.
А навалицата и паркирането и сега е зле, тогава не ми се мисли как ще е.

# 438
Моля ви с,е кажете ми от къде да си купя вкусна халва? Такава като в Турция. Сладка, с много вкус на сусамов тахан, сипкава. Няма значение, в коя част на града.

# 439
От централна гара навигацията ми дава, че с 7 и 16 мога да стигна до бул. "Дунав" 101. Искам да питам с тези ремонти навсякъде достоверна ли е тази информация, запознати ли сте 🤔

# 440
От централна гара навигацията ми дава, че с 7 и 16 мога да стигна до бул. "Дунав" 101. Искам да питам с тези ремонти навсякъде достоверна ли е тази информация, запознати ли сте 🤔

7 - мицата минава през Централна гара.
16 - сега завива покрай Стоматологичния по ул. Любен Каравелов и излиза на бул. Руски до МОЛ Маркова тепе.
Всички автобуси, които завиваха от гарата към бул. Васил Априлов,  бул. Руски са с променен маршрут.

# 441
Моят съвет е да отидете с нещо до центъра и от там на 7 и 27. Или поне до Сточна гара.

# 442
Освен да отида до Тримонциум и от там да хвана 7-ца🤔. Аз рядко ползвам градски транспорт и хич не им знам маршрутите разчитам на навигацията.Сега пък с тези ремонти още по страшно😂, че и не знам всички разкопани улици🤦‍♀️.
До Плаза Мол също май вече няма удобен транспорт. Попадам все на хора, които се оплакват, че с часове чакали 29 от гарата, а 18 също била със сменен маршрут или спряна ли.

# 443
Моля ви с,е кажете ми от къде да си купя вкусна халва? Такава като в Турция. Сладка, с много вкус на сусамов тахан, сипкава. Няма значение, в коя част на града.
Купете от турски магазин. Последно купувах от този, който се намира в Дом Левски и беше хубава, но покупката ми беше преди повече от година.

# 444
Мога ли да стигна с автобус 29 от Смирненски до Метро? Както и с 24 от Пещерско шосе до Метро? Че знае ли човек с тези разкопки...🤔

# 445
  • Пловдив
Мога ли да стигна с автобус 29 от Смирненски до Метро? Както и с 24 от Пещерско шосе до Метро? Че знае ли човек с тези разкопки...🤔
Може

# 446
Къде има хубави, здрави, бюджетни, цветни дамски раници с две големи отделения и повече джобчета?
Масово са с с едно отделение. Не искам да е естествена кожа, но да е здрава.
Благодаря.

# 447
  • Точно където трябва
Идвайки от моста на Герджика по Руски мога ли да стигна до МОЛ Марково тепе /предвид ремонти /?

# 448
  • Пловдив
Идвайки от моста на Герджика по Руски мога ли да стигна до МОЛ Марково тепе /предвид ремонти /?

До Мола се стига без ограничения.

# 449
  • Пловдив
Момичета, къде да търся имунолог?

Общи условия

Активация на акаунт