Къде в Пловдив??? - 101

• 32 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ескалаторите не работят, явно пестят от ток. Аз се качих по стълбите при асансьорите.
На етажа работят и магазинът за компютри и този за бижута. И на третия някакви зали и кафето.

# 91
Мен ме интересува частта с обиците и пръстените в този китайски магазин. Бях купила някои неща от неръждаема стомана и наистина не са си променили цвят/вид.
А може ли обяснение като за американци😆 как да стигна до втория етаж без ескалатори?😅 Веднъж се пробвах и нещо все не уцелвах правилния път до китайския магазин, а после май видях някаква спусната ролетна щора...Обикалях от едната, от другата страна, все не се оказвах на правилното място- почувствах се като идиот тогава, честно казано!🤣

# 92
  • Пловдив
Има си стълбище, което почва в страни от кабината на охраната.

# 93
  • Пловдив
От този китайски и аз имам едни обеци от стомана, 4 години не са мръднали.

Идея дали някъде във физически магазин сте виждали този прах за пране

# 94
Здравейте,
запитването ми е към майки, чиито деца са посещавали дейности към Общински детски комплекс - по какъв начин става записването на дете за определена дейност? Заявлението се подава в началото на учебната година за цялата година ли или може детето да се запише за определен период, като един месец? Мога ли да запиша детето за юли месец само или е невъзможно? Има ли максимална бройка за групите? Всяко мнение за ОДК ще ми е полезно, също така. Благодаря!

# 95
  • Пловдив
LUCIOLE, обади се и попитай. Със сигурност ще ти обяснят. Телефоните ги има в сайта.

Моят син си пусна заявление от сега за следващата учебна, но не знам дали има възможност за по-кратък период. То зависи и от дейността де. Може за някои дейности да е допустимо.

# 96
  • Пловдив
И аз не знаех, че има стълбище за втория етаж на Форума-а.Вътрешно ли е или за външните метални стълби става въпрос.

# 97
За форума - стълбите и асансьорите (работят) са до вход/изход към паркинга, отзад към тмаркет. Даже май са на две места, отстрани на тоалетните Grinning

# 98
  • Пловдив

В аутлет на магистралата до Пазарджик и на мотела на Ихтиман.
Такава стока от Италия продаеат и в един магазин до Лидл в Южен, но не знам дали точно този го има.

# 99
Здравейте,

Издирвам вкусно домашно и непърлено цяло пиле. Живеем в София и оттам си купувам едни суупер вкусни домашни, на които бульонът им става страшно вкусен. Но сега лятото ще сме в Пловдив и не знам къде да търся качествено месо (конкретно пилешко). Дюк не ми харесва.

# 100

Скрит текст:
Видях в турския магазин, до Централни гробища, на бул. Източен преди две седмици.
Има го и в Angel's market, срещу ресторант Долче Вита на ул. Колю Фичето, до Панаира.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 07:05 от Clo - Camille

# 101
LUCIOLE, обади се и попитай. Със сигурност ще ти обяснят. Телефоните ги има в сайта.

Моят син си пусна заявление от сега за следващата учебна, но не знам дали има възможност за по-кратък период. То зависи и от дейността де. Може за някои дейности да е допустимо.
За плуване и двете ми деца са носили заявленията при първо посещение на треньора на басейна направо.
За академични дейности може би трябва от началото на годината, за да има последователност...
Но не е невъзможно и по-късно, ако има места.

**под черта малко да кажа, ако на някой му трябват униформи, подарявам за Ботев да ми пише Simple Smile

# 102
  • под тепетата
Цяла нощ се носи миризма на изгоряло. Сега минавам покрай Филипово, още повече се усеща, че и ми се привижда като пушек. Станало ли е нещо?

# 103
  • Пловдив
Цяла нощ се носи миризма на изгоряло. Сега минавам покрай Филипово, още повече се усеща, че и ми се привижда като пушек. Станало ли е нещо?
И аз я усетих. Даже си помислих в просъница, че нещо се е запалило вкъщи.
Потърсих инфо, но нищо не пише по медиите.

# 104
  • гр.Пловдив
Като стана въпрос за униформи - от септември, щерката ще е в 5 клас в ОУ”Княз Александър I”. Ако някой има униформи, и иска да ги продаде или подари, да пише на лично.

Общи условия

Активация на акаунт