Къде в Пловдив??? - 101

• 32 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,знаете ли работното време на Алея на книгата ?
Благодаря!

# 76
От 10 до 20ч

# 77
Някой беше попитал за магазинчето в Смирненски между м.Сани и ул. Царевец. Не работят даже са бутнати до колкото видях,имаше и цветарски магазин там.

# 78
  • Тра-ла-ла
Някой беше попитал за магазинчето в Смирненски между м.Сани и ул. Царевец. Не работят даже са бутнати до колкото видях,имаше и цветарски магазин там.
Аз бях. Знам, че всичко там е бутнато. Питането ми беше къде се е преместило магазинчето. Blush

# 79
  • Пловдив
Единият цветарски се премести зад аптека Арт Фарма на Солунска. А този с дрехите е преди Мола, точно до Нон стопа на ул Перущица.

# 80
Здравейте. Не е много по темата, за което се извинявам, но какво ползвате за комари?Пръскам с Аутан,купила съм гривна от аптеката и няма ефект.

# 81
Червена капачка флакон Брос макс за кърлежи и комари. Не е икономичен, във флакон под налягане е, но е за момента нещото, което работи. Аутан още миналата година ги отписах. Кацат на напръсканото/намазаното със стик комарите и въобще не се впечатляват. Дано след масовото пръскане и опушване тази седмица понамалеят малко, защото с влажната пролет са напаст голяма.

# 82
Ние сме с Брос спрейче (не флакон под налягане), от Кауфланд купувано. Не съм сигурна, но мисля, че и то е против комари и кърлежи.

# 83
Трябва ми спешно да поръчам два комарника за врати. Някаква препоръка за фирми? Тези, които са правили предишните не съществуват.

# 84
При мен и голямат дъщеря действа само спреят на Биотрейд.

Искам да подам жалба срещу съсед, някой може ли да ме ориентира какви са стъпките? Необходимо ли е да знам имената му, знам само точен адрес.

# 85
  • Пловдив
Трябва ми спешно да поръчам два комарника за врати. Някаква препоръка за фирми? Тези, които са правили предишните не съществуват.
Мога да дам телефон на приятел и друг път съм го препоръчвала в темата.

# 86
Г-жа Шантал, зависи май за какво точно. Ако е за шум, адресът е достатъчен, на място идва проверка, която замерва звука(тук е въпрос на късмет).
Подозрения за домашно насилие у съседи могат да се подават също с точен адрес, но там, ако няма съдействие от страна на насилената страна, няма ефект.

# 87
На Г. Бенев преди щори Колор има склад за дограмаджийски джаджи.
Можете да си купите сами частите или да ви ги направят.
Ние си правим сами в момента (вчера и днес с това се занимавам), за 11 комарника отваряеми 150 лв материалите - пръчки, мрежи, панти, сглобки мрежа и гума... същото да ни ги направят 460 лв
А се справям и сама като цяло със сглобяването, само един ъглошлайф трябва да ги отрежат на размер и винтоверт за винтовете.
Давам като идея, че са бая пари за 2 пръчки..

# 88
Кой питаше за китайския във Форума?
Там си е, но е само в едната част на етажа вече.

# 89
  • Тра-ла-ла
Кой питаше за китайския във Форума?
Там си е, но е само в едната част на етажа вече.
Беше тъмно като се качвах миналата събота. Май и спусната ролетна щора ли имаше. Ползвах стълбите за горния етаж, не ескалатора.

Общи условия

Активация на акаунт