Къде в Пловдив??? - 101

• 33 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте.Някъде да сте засичали хубав сушилник за чинии на 3 нива от хромираите?
В Алати има на 1, 2 и 3 нива, и държат най-ниски цени.
Момичета, препоръчайте ми интернет доставчик, от който сте доволни. Досега бях на А1 и чаках да изтече договорът, за да ги махна. Не искам и да чуя повече за тях. В момента тече предизвестие. Ориентирала съм се към Кулбокс, но приемам мнения всякакви. Тв+интернет търся.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 21:59 от sharpy

# 511
  • Пловдив
Здравейте, търся тениски с българска шевица, предпочитам да е бродирана, а не принт. Може ли да ми кажете къде мога да погледна в Пловдив?

# 512
  • под тепетата
До подлеза откъм Понеделник пазара има магазин за носии.

# 513

Момичета, препоръчайте ми интернет доставчик, от който сте доволни. Досега бях на А1 и чаках да изтече договорът, за да ги махна. Не искам и да чуя повече за тях. В момента тече предизвестие. Ориентирала съм се към Кулбокс, но приемам мнения всякакви. Тв+интернет търся.
Куулбокс категорично предлагат най- добрата услуга- освен скорост и  качество, имат и много добър съпорт. Едни от първите им клиенти сме, ползваме ги вече доста години, на няколко адреса и  не ги заменяме за нищо( имаме впечатления и от други доставчици, защото ни се налага да ползваме такива услуги на места където те нямат покритие- ами няма база за сравнение).

# 514
И аз с едно питане. Има ли обществен транспорт от Пловдив до Цигов чарк?

# 515
Лас Вегас, ние имахме събрани жълти стотинки в една чаша( 3-4лв) и ги изсипах в машината за плащане на самообслужване    (отделението за монети) в Кауфланд Grinning
Не блокира ли 🙄.
Скоро и аз реших да и дам повече стотинки на една такава каса, а тя се побърка 😂.
Моите монети бяха от 1 лв, 5-6 на брой и тая каса започна да ги плюе, после блокира и се наложи служител да идва.
Тия каси май не стават за много монети.

# 516
Монети се пускат една по една, бавно.

# 517
Здравейте, търся тениски с българска шевица, предпочитам да е бродирана, а не принт. Може ли да ми кажете къде мога да погледна в Пловдив?
Вижте в магазина на "Пен силует" в "Маркет център" но ул. "Кап. Райчо" или в магазин "Етно стил" на ул. "Братя Търневи" в Кършияка (зад Билата на "Васил Левски".)

# 518
На колелото на Панаира, до входа на хотел BLVD има специализиран магазин. (Бивш Метропол)

# 519
  • Пловдив
На колелото на Панаира, до входа на хотел BLVD има специализиран магазин. (Бивш Метропол)

Ето страницата във фейса : https://www.facebook.com/handbroidery

# 520
  • Пловдив

Куулбокс категорично предлагат най- добрата услуга- освен скорост и  качество, имат и много добър съпорт. Едни от първите им клиенти сме, ползваме ги вече доста години, на няколко адреса и  не ги заменяме за нищо( имаме впечатления и от други доставчици, защото ни се налага да ползваме такива услуги на места където те нямат покритие- ами няма база за сравнение).

+1 за Coolbox. Интернета е страхотен, не сме имали никакви проблеми досега (вече 5 години). Отскоро ползваме и телевизия, която не е обвързана с договор и може да спрем абонамента, когато решим (просто не плащаме за следващия месец).

# 521
И аз потвърждавам за Кулбокс. Може и 15г да станаха откакто ги използвам. Супер адекватна реакция и на колцентъра и на поддръжката, супер стабилна услуга. Веднъж на 24.12 дойде техник по спешност. Много, много съм доволна и винаги ги хваля, когато някой търси информация.

# 522
  • Пловдив
И аз с едно питане. Има ли обществен транспорт от Пловдив до Цигов чарк?
не съм чула...Директен надали. Виж Пловдив-Батак или Пловдив-Пещера-Батак.

# 523
  • Пловдив
Има ли достъп до Руски от Иван Вазов?

# 524
  • Пловдив
Къде мога да спра около Новотела? Паркинг има ли нейде или само синя зона?

Общи условия

Активация на акаунт