Къде в Пловдив??? - 101

• 33 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Има ли достъп до Руски от Иван Вазов?
През ул. Одрин се минава - направена е двупосочна по време на ремонта. Има си знаци.

# 526
  • Пловдив
Има ли достъп до Руски от Иван Вазов?
През ул. Одрин се минава - направена е двупосочна по време на ремонта. Има си знаци.
Благодаря!

# 527
И аз с едно питане. Има ли обществен транспорт от Пловдив до Цигов чарк?
Пловдив-Пещера
Пещера-Цигов чарк
или до Велинград и оттам до Цигов Чарк

това са вариантите

Къде мога да спра около Новотела? Паркинг има ли нейде или само синя зона?
Всичко е Синя зона. Ако не ти е далече, тръгваш покрай Марица и там донякъде вече не е синя зона.. Ако има места Simple Smile
ИЛИ от другата страна на бул. България към у-ще Христо Ботев.

# 528
  • Пловдив
А как се плаща за 2ч? Май не ставаше с две бележки, нали? Парите трябва заедно май да се пуснат в машината.

# 529
  • Пловдив
Къде мога да спра около Новотела? Паркинг има ли нейде или само синя зона?
Най сигурно синя зона....паркинги май не останаха.

# 530
А как се плаща за 2ч? Май не ставаше с две бележки, нали? Парите трябва заедно май да се пуснат в машината.
Пращаш 2 смс един след друг и ти отчита часа с натрупване.
Или пускаш пари за 2 часа и ти вади бележка с краен час след 2 часа...

# 531
  • Пловдив
Ок, мерси.

Сега кажете къде има вечерни курсове по бизнес английски дето не дерат кожи? Simple Smile

# 532
  • Пловдив
Ок, мерси.

Сега кажете къде има вечерни курсове по бизнес английски дето не дерат кожи? Simple Smile
[/quote
Онзи ден гледах Езиков център Летера 99 имат пуснат някакъв ваучер(Индивидуален онлайн курс), но не съм ги изпробвала...

# 533
  • Пловдив
Цитат на: sharpy
link=topic=1565874.msg46799248#msg46799248 date=1691587255

Момичета, препоръчайте ми интернет доставчик, от който сте доволни. Досега бях на А1 и чаках да изтече договорът, за да ги махна. Не искам и да чуя повече за тях. В момента тече предизвестие. Ориентирала съм се към Кулбокс, но приемам мнения всякакви. Тв+интернет търся.
Куулбокс категорично предлагат най- добрата услуга- освен скорост и  качество, имат и много добър съпорт. Едни от първите им клиенти сме, ползваме ги вече доста години, на няколко адреса и  не ги заменяме за нищо( имаме впечатления и от други доставчици, защото ни се налага да ползваме такива услуги на места където те нямат покритие- ами няма база за сравнение).
И за бих казала същи неща за Coolbox, тъй като и ние сме били техни клиенти, а и друго добро условие, което забелязах при тях от скоро, е че вече не трябва да се подписва с тях е годишен договор. Но за съжаление отскоро вдигнаха таксите и тази за интернета е 27.90, а за ТВ пакета 19.90

# 534
Ок, мерси.

Това чудо така и не го разбрах какво е..
Какъв бизнес и защо английския да е по-различен? Коли ли ще продаваш, акции ли ще търгуваш, вафли ли ще произвеждаш? (аз не виждам смисъл от такива "специални" курсове, затова са напомпани цените).

Запиши си нормално ниво, което ти трябва и си учи лексиката, която на теб ще ти върши работа.

# 535
  • Пловдив
Ок, мерси.

Това чудо така и не го разбрах какво е..
Какъв бизнес и защо английския да е по-различен? Коли ли ще продаваш, акции ли ще търгуваш, вафли ли ще произвеждаш? (аз не виждам смисъл от такива "специални" курсове, затова са напомпани цените).

Запиши си нормално ниво, което ти трябва и си учи лексиката, която на теб ще ти върши работа.
Ами не е задължително да са коли или акции:
Аз съм в производствена фирма и ползвам доста техничнически термини, но това в пълна сила се отнася и за счетоводството, доставки,  планери, логистика и т.н.
Понякога на български има хора, който не разбират какво им обяснявам.

# 536
  • Пловдив
Именно...що да е измислено??? Как от обикновен курс ще науча термини, които ми трябват? Аз до ала-бала се оправям, ама за работа ми трябва Simple Smile

# 537
Това имам предвид. Как един курс, какъвто и да е обобщен, ще те научи на специфичните термини, които на теб са ти необходими?
Граматиката е еднаква. Думите са тези, които сам трябва да си напаснеш, според естеството на работа.

И аз работя в производство, ама се занимавам с продажби. Бях на среща с колеги от техническия отдел за нова инсталация, срещата на английски. Ами аз на БГ не знам какво означават тия всичките датчици и втулчици разни, как да съм ги срещала на английски Simple Smile Simple Smile
В този случай как курс по бизнес английски би ми помогнал? Никак изобщо.

# 538
  • Пловдив
И как се оправи на срещата тогава? Мълча и викаше ок ли?
Сори, ама как става...?

# 539
Куулбокс категорично предлагат най- добрата услуга- освен скорост и  качество, имат и много добър съпорт. Едни от първите им клиенти сме, ползваме ги вече доста години, на няколко адреса и  не ги заменяме за нищо( имаме впечатления и от други доставчици, защото ни се налага да ползваме такива услуги на места където те нямат покритие- ами няма база за сравнение).
И за бих казала същи неща за Coolbox, тъй като и ние сме били техни клиенти, а и друго добро условие, което забелязах при тях от скоро, е че вече не трябва да се подписва с тях е годишен договор. Но за съжаление отскоро вдигнаха таксите и тази за интернета е 27.90, а за ТВ пакета 19.90
Искам да ти кажа, че тази сума ми се вижда "песен" на фона на това, което плащах на мизерниците от А1.
78 лв!!! с нетърпение чаках да изтече скапания договор, за да го прекратя.
Тази сума от Куулбокс идеално ме устройва + това, че ще пусна и за 14 лв спортните канали за мъжО.

Благодаря ви за мненията Kateto-S, =-=-=-= , Хоп-Троп!, Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт