Къде в Пловдив??? - 101

• 33 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Търся памперси за възрастни на по-изгодни цени. По възможност в Тракия, но и за други райони приемам предложения.

# 541
И как се оправи на срещата тогава? Мълча и викаше ок ли?
Сори, ама как става...?
Много спам...
Скрит текст:
Английският ми е С1, работя ежедневно с него откак се помня, не ми е нужна да знам всяка дума и всеки термин, след като и на БГ не ги знам понякога. Срещата за мен беше информативна, не аз да отговарям - ще го изграждат техническият отдел, все пак. Достатъчно ми беше да имам обща представа как функционира инсталацията.
Та разбери се със себе си какво ти е нивото, и какво ти трябва конкретно да надградиш. Дали изобщо ти трябва курс или по-скоро друг тип самообучение. Но обикновено нещата се случват с практика или вътрешнофирмени обучения.

# 542
Здравейте! Търся памперси за възрастни на по-изгодни цени. По възможност в Тракия, но и за други райони приемам предложения.

Ул. Младежка, Първа санитарна борса, тел. +359 87 846 9855
Обадете се и попитайте за цените. Моя близка купува памперси , чаршафи и други консумативи, по-големи количества наведнъж и ѝ ги доставят безплатно до врата.

# 543
Някой може ли да препоръча сервиз за ремонт на телевизори?

# 544
  • Точно където трябва
Къде мога да занеса да зашият ученическа раница?

# 545
За английския не бих се доверила на Летера. Една приятелка ходеше на курсове там, и не беше доволна. Вярно, че беше преди години, още преди пандемията, сега може да са се променили нещата.

За раница, предполагам при всеки шивач. Поне аз през шивач съм минавала за туристически раници. Ако си в Тракия - срещу кметството, в блока до фризьорски салон има много добра шивачка, която е извършвала такива поправки.  
Благодаря за отговорите за дъска! 🌺

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 15:58 от Vicky_P

# 546
Хортензия Мушкатова, благодаря Ви!

# 547
Някой може ли да препоръча сервиз за ремонт на телевизори?
Пан сервиз
Часове/часа: Отворено ⋅ Ще затвори в 18:30 ч.
Телефон: 032 266 160

# 548
Здравейте, някой да знае къде мога да намеря различни цветове боя за обувки? Трябва ми конкретно бежева боя за обувки и евентуално синя...

# 549
За ремонт на раница питайте някой обущар,те имат машини,които захващат по- дебели слоеве

# 550
  • под тепетата
Срещу Синдикалния дом има ателие , в което ми подшиха кожената раница. Предполагам ще свършат работа за ученическата раница.

# 551
  • Майничка
Здравейте, някой да знае къде мога да намеря различни цветове боя за обувки? Трябва ми конкретно бежева боя за обувки и евентуално синя...
Виж в Дайхман.

# 552
  • Хасково
Здравейте, синът ми е на 2г, но тази година няма да тръгва на ясла. Иска ми се обаче да го водя някъде за по час-два веднъж седмично да свиква с деца, госпожи и да го занимават с нещо. Освен киндиру(за което също моля за отзиви) има ли нещо като бебетека или подобно Simple Smile
Бях чела и за танци за бебета в културния институт, но те стартират от септември и ще опитаме и тях, но по-скоро мисля, че това няма да му хареса много.

# 553
Здравейте, знаете ли къде мога да предам събирани пластмасови отпадъци и хартия? Не са промишлени количества, става дума за домакинство, но са събирани по-дълъг период. Има няколко чувала с пластмасови бутилки и няколко кашона хартия.

# 554
http://papirbg.com/contact/
Обади се ги питай първо.

Общи условия

Активация на акаунт