Пъзели 56

• 28 733
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Colourful Triangles
1000 части
Schmidt

Страшно е красив, но като го отворих частите му изглеждаха по същия начин като на предишния (този с цветето), само накрая получаваш малко по-различен резултат Joy
Доста време го чоплих, не знам дали защото ме затрудни или защото бях отвикнала малко след 1 седмица почивка от реденето.
След  него отворих капките и ми се виждат по-лесни.

Вчера в поръчката ми имаше 2 пъзела за детето. Отвори си тя единия, 180 части, но с малко зор може и да успее да го нареди. Седя, занимава се половин час на пода, поглеждам я - тя нищо не наредила, обръщала си частите досега Joy Толкова ме е гледало милото как първо обръщам и разпределям парчетата, че и то така. Предвидливо си беше взела кутиите и от двата пъзела, за да й стигне мястото и в тях си обръщаше парчетата.

# 166
  • София
Бухтичка гледат децата и повтарят, моите също вземат от моите таблички. Аз на тези много им се чудих и накрая не поръчах. Този ако ще го продаваш запази ми го.
Пъзела на моя вече е в рамка на стената. Днес сигурно ще отскочим до ИКЕА за още една рамка защото и големия иска пъзел в рамка над неговото легло .

# 167
  • София
Еве, на мен взе ли ми книга? Да знам дали да я поръчвам аз. 
Хепи, за 5 лв в никакъв случай не мога да те карам да плащаш доставка за обувките на Галисън Simple Smile Дай да се намерим някъде уикенда, да не се излагаме Wink

Мъча последното Вретено вече няколко дни, малко трудно ми върви (размазана картина), но хубавото е, че не дразни. Надявам се до уикенда да съм готова.

# 168
  • София
Тони докато се моткам беше свършила и на сестра ми не съм я взела Simple Smile
Ако искаш за пъзела на Хепи може и на мен да го дадеш защото в мен има 3-4 за нея Simple Smile аз съм ти по близо Simple Smile

# 169
  • София
Искам, да! Сигурно и Хепи иска Simple Smile

# 170
  • София
Всичко искам Grinning Искам и вихрушката от някоя от двете.
Тони, направила съм ти сметката на шаблон, но трябва да ми кажеш дали ще пращаш един или два  Wink

# 171
  • София
А, аз ще казвам - ти кажи дали искаш един или два Grinning Моята е наредена, на Евето май можеш да я вземеш по-натам, така че ако нямаш къде да складираш, вземи я от нея Wink

# 172
  • Варна
Ега ти, нищо не схванах от последните постове. Тука някой външен ако влезе, съвсем ще се изцъкли 🤭🤭🤭 Размяхте ме, момичета ❤️

# 173
  • София
Ми тя темата не е само за пъзели, нали и е и за смях! Хепи ще купува, Евето ще е посредник с разноса, сега се чудим кой ще продава цветния вихър на Блексий - Хепи го иска, но не е решено от Евето или от мен Grinning Аз поне това съм разбрала и нарочно го пиша, че ми се случва само да си мисля, че съм разбрала (а днес концентрацията ми е буквално нулева) Grinning 

# 174
  • София
Grinning Grinning Grinning Заплюх си го първо от Тони, тъй че няма какво да се мотаме, но каза за 5 лв, а те са 15, и си викам да не съм изпуснала аз нещо ... общо взето качамак Grinning
Иначе всички се възползваме от Евето за куриерски услуги и пъзели

# 175
  • Свищов
Момичета, не пиша, но усилено редя. Предимно пътуващи, но вмъкнах един от Бела. Скритите форми завършиха официалния си път, но ще ги дам и тя да ги нареди. Дано ви е харесал. Показвам само непътуващия.

# 176
  • София
Не съм разбрала, ето - да ме видите каква съм (все едно не знаете). Хепи, пращам ти два пъзела за 15 лв по Евето Grinning Обувки на Галисън и цветния вихър на Блексий. Когато се видим с нея, ще гледам да не забравя да ти кажа Grinning

# 177
  • София
А аз ще ги опаковам и надпиша да ме ги объркам Simple Smile въртим едни пъзели страшна работа

# 178
  • Русе
Еве,Тони,коя книга е сършила? Аз напоследък много книги купувам.

# 179
  • София
Имаше промоция 4 на цената на 3 и сестра ми и Тони искаха Времеубежище, аз имах една и чаках систъра да добави още една, а тя се замота. Свърши книгата и аз си поръчах моята на редовна цена с пъзели и така. Хванала съм децата да чистим и после ще си отворя един пъзел с кеф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт