Пъзели 56

• 28 739
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Еве, гледам, че я има налична сега - ще купувам з амен, за майка ми и мога да взема и за сестра ти един брой, ако искаш? Хем да си добавя и четвърта книга с промоцията?

На 24 май исках да си я купя тази книга от Ориндж в Бизнес парка, но в деня на книгите книжарницата не работеше Simple Smile

# 181
  • София
Хванала съм децата да чистим и после ще си отворя един пъзел с кеф Simple Smile
Какво съвпадение. Зарових  се в гардероба, разхвърлях  разни празни кашони от Озон, които задръстваха едната стая, а мъжът ми като се настърви - Аз ще ги изхвърля, аз ще ги изхвърля, ти само ги приготви Grinning Казах му, че още нищо няма да изхвърлям и той много нещастно тръгна към пазара. Но се смилих, де - струпах известна бройка в коридора, да го зарадвам като се върне.

# 182
  • София, България
Покажете какво ще редите!
Аз редя Едуката от Neita, просто уникален пъзел!

# 183
Да, наистина е хубав пъзел! Като се сглоби направо "грее", много по - хубав става отколкото изглежда на корицата.
Аз започнах този

Парченцата нямат нищо общо с тези на предишния на марката с прането. Повече ми харесват, но съм леко огорчена че една и съща марка има пъзели с "родово" различни парченца. На предишния с прането бяха с бордюр като на Спрингбок 
и същия картон, тези са лъскави и гладки, като седефени някак си Simple Smile

# 184
Ей, момичета, напълнихте ми душата! Случайно попаднах на темата и досега разглеждах красотите назад. Обожавам пъзели, имам си една купчина с чакащи, но покрай бебе и местене скоро не съм редила нищо. Сега направо ме засърбяха пръстите да отворя някой, ама ще трябва да почакам малчо да заспи.
Стана ми любопитно коя книга обсъждате? Че и на книги съм маниак 😅

# 185
  • София
Аз утре сутринта мисля да се пробвам за време един от Бухтичка. Да пробвам 750 части нестандартна форма как ще е Simple Smile

# 186
  • Варна
С прекъсвания, но все пак успях да наредя този:

Не беше труден, приятно се редеше.
Започнах

За първи път редя пъзел с 1000 части и размер 61х76 см. Има сравнително нестандартни парченца. Нагазих из тревата и ми се забави темпото. Но не бързам, когато-тогава.
Добре, че вие редите бързо, че да плакна очи в красотите ви.

# 187
Еве, успех, голям зор ми беше на мен.

И този мишок също ми се опъна

Mickey Mouse
500 части
Ravensburger

# 188
Добро утро в четвъртък! Coffee
Пъзел Eurographics - Летящи балони над Кападокия, 1000 части. Balloon
Много красив! Heart Eyes

# 189
  • София
Това наредих сутринта за време 1:33

Сега децата заминаха на кино и ще пробвам още един Simple Smile

# 190
  • София
Имах да сложа 20-на тъмни парченца, от сутринта все не стигах до тях и ей сега като седнах, сами си намериха местата за има-няма 10 минути Simple Smile
Вретено, 1000 - свободен е.

# 191

Чудесен пъзел, така хубаво вървеше да му се ненадяваш.
За време около 1.43 и двете части от 500.
Тони, супер си.

# 192
  • Варна
Тони, май аз го искам. Ако не си го обещала на някой вече.

# 193
  • София
Днес е ползотворен ден Simple Smile наредих два пъзела и почнах трети.
Този е нареден за 4:19часа

# 194
Онзи ден поръчах втория пъзел на Карън от амазон, та по този повод са ги заредили и двата в озон както и още малко равенси и най-сетне и замъкът на Аврора.

Общи условия

Активация на акаунт