Пъзели 56

• 29 171
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Свищов
Нека собственичката или Мона Лиза да се изкажат. За сега го удържам, но другата седмица съм на море, и много ще се проточи.

# 586
А на Галисън лъскави ли са частите? И аз имам в любими този коледен, както и още други техни, но все се въздържам.

# 587
  • София, България
Креми, прати го на Йоанка. Тук в Айтос не ми се рискува да се занимавам с продажби, че мога и да не го продам.
Evencee, частите на Галисън са лъскави и много, много често качеството им е ужасно.

# 588
Pantone Turquoise peacock 1000 Clementoni
В процес...

И воала

С благодарност към Мимок.

# 589

The Greatest Disney Collection
Trefl, 9000 части
Сектор D

Добре че сам се реди. Концентрацията ми в момента е нулева.

# 590
Много лесен и приятен Schmidt. HighSpeed, за теб съм го записала. Да го дам на Евето да го пусне с нейния?

# 591
Айде и аз току приключих Индианците, които определено ми харесаха - дебели парчета и много хубава сглобка, нищо общо с тънките, разхлопани на онзи жаден вълк.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 13:12 от evencee

# 592
  • София
На Black sea много се различава качеството на пъзелите в зависимост от това, къде са произведени. Жадния вълк е в Германия и смея да кажа, че от там  е най-хлабавата сглобка и най не ми харесват. В  Полша произведените са с много дебели части и стегната сглобка. Тези от Турция са с по тънички части (но не много тънки), но пък с по разнообразно изрязване на ушичките, сглобката за мен е малко по хлабава от тази в Полша, но пак  стегната. Аз вече купувам само произведени в Полша и Турция.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 07:09 от gurgolina

# 593

Сувенир от пътуването ни в Малта. Малък, ама труден - не стига, че всички парченца са от един вид, ами и влизат навсякъде...

Скрит текст:
А ето и гледката в другата посока:

Edit: съжалявам, нещо не мога да завъртя снимката...

# 594
Mom and Son, David Fairchild 1000 KS Games

Този го купих миналия ноември от Истанбул, и чак сега довтасах да го наредя. Мислех ако искате да го пусна пътуващ, да се пробва марката , а е много симпатичен. Само да кажа предварително, че това явно е акварел и затова може би идва една идея размазано по частите, но аз мога да го разделя на две части. Blush

# 595
  • Варна
Йоана, давай. Само оправете парите, за да мога да платя наведнъж всичко на куриерите. Ако не е проблем 😊

# 596
  • София
Йоана, давай. Само оправете парите, за да мога да платя наведнъж всичко на куриерите. Ако не е проблем 😊
Ще ги оправим с нея и другата седмица ако си ОК ще ти ги изпратя.

# 597
  • София
Лекувам си стреса с кокошки аз Simple Smile

# 598
  • София, България
Ето го последния пъзел, който наредих и не беше лесен да ви кажа, но качеството е екстра.

# 599
  • София
Аааа, ама кажи дали ти хареса брокатената част (или както там се казва на лъскавото)! Аз така се надявах да те изкефи Simple Smile На мен ми беше интересен, нищо, че не е най-лесният на света (то пък твърде лесното е скучно).

Общи условия

Активация на акаунт