Пъзели 56

• 29 168
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Качили са новите пъзели на Black sea lite - https://www.ozone.bg/brand-black-sea-puzzles/
Обаче са на преордър Confused
Сега първо трябва да чакам да дойдат, пък после да ги намалят...
Харесах си акварелите, много обичам такъв тип рисунки - сладоледите и коктейлите.
Евентуално пианото, котките, храната.
Синята с момичето е интересн прочит на Звездна нощ, но пак едва ли бих се престрашила Satisfied
Иии, сега като наредих първите определено ме сърбят ръцете да наредя и другите зодии Grinning Нооо, това определено ще е добре да стане по-нататък, като се върнем от световното, че време не остана, аз все още имам сума ти равенсбургери ненареждани никога.

# 601
  • София
Метнах и аз три в Любими - макароните, къщичките на дървото и масата с плодовете Simple Smile Да видим кога ще ги заредят, че на пре-ордър не ми се поръчва.
Използвахте ли си кодовете от Пъзелмания? Аз още не съм и се чудя с тези постоянни намаления кога ще успея да поръчам нещо с отстъпката от кода Grinning 

# 602
Миналата година ми останаха неизползвани няколко кода, но тази година вече го профуках за Шмидовете.

# 603
На мен май само масата с плодовете ми допадна. Радвам се, че не се влюбих в няколко

# 604
И на мен много ми хареса масата и котките:)

# 605
Аз пък се влюбих в Звездната нощ. Къщата на дървото, Пеперудите и Котките също ми харесаха.

# 606
  • София
И аз сложих няколко в любими, затова може да се комбинираме с някои един да поръча и да се завъртят ако няма да си го пази Simple Smile

# 607
  • Варна
Еве, пианото и макароните и на мен са ми в Любими. Но следващите поне месец-два няма да правя поръчки, докато не приключа с тоя пусти ремонт.

# 608

Използвахте ли си кодовете от Пъзелмания? Аз още не съм и се чудя с тези постоянни намаления кога ще успея да поръчам нещо с отстъпката от кода Grinning 

Ааа Тони, има и ненамалени яки пъзели. Simple Smile Аз съм си заплюла тези:
https://www.ozone.bg/product/pazel-good-loot-ot-1000-chasti-rafa … e-of-color-green/

https://www.ozone.bg/product/pazel-paperblanks-ot-1000-chasti-fire-bird/

# 609
Еее, сладоледите също са готини.

Вокс, твоите не бях го мяркала - харесват ми:)

# 610
  • София
Харесах си къщичките, макароните и евентуално котките. И аз съм готова да се комбинирам с някого.

# 611
  • София
За макароните вече сме три, които ги искат Simple Smile

vox, не бях ги виждала тези двата! Балерините отидоха в Любими. Може да поръчам тях и един 5000 части (по идея на Бухтичка) на Равенсбургер, който още го мисля как да го редя. Измисля ли, нататък лесно Simple Smile

# 612
Еве, 3000 на Шмид го имам. Мога да ти го дам да го наредиш, ако искаш.

# 613
Тониии, това ще е огромно, то е в един плик Flushed Трябва първо да го дадеш на Евето да ти го раздели Joy

# 614
  • София
Е, как 5000 в един?! Мен Едука ме дразнят, че слагат 3000 в един, камо ли 5000... Ако е така, не бих го купила Sad  А от по-големите не си харесах картинка.

Общи условия

Активация на акаунт