Пъзели 56

• 29 161
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
По скоро липса на здрав разум. Но се е появил накакъв проблясък, щом съм ги продала Grinning

# 676
Йоана, честит рожден ден! Бъди много щастлива и усмихната Hug

Мона Лиза, на мен толкова ми хареса, че определено искам да дойда пак Smile Така че може и да има втори шанс по-нататък Smile Даже обмислям коя варненка мога да взема с мен, мисля да започна агитация Joy

Разгледах промоцията на озон, ами определено едни 4 броя мога да поръчам без проблем, има някои доста хубави. Обаче аз още от преди това имам 3 броя от аутлета Smile А 7 вече ще са ми много чисто физически и май ще трябва да се спра само на едните.

# 677
Честити да сте Бела и Йоана! Живи и здрави да сте!
А тренировката вчера беше нещо, което няма да забравя! Никога не съм си представяла, че е възможно да се реди пъзел след пъзел в темпо, само с по няколко минути почивка между тях! А и да видиш на живо как хилядник става готов за час, все едно е на забързан кадър, си е огромно удоволствие! Гледах като хипнотизирана и не можех да повярвам, че е възможно. На мен ми се примрежи погледа на втория час, а те редят ли, редят ... А Бухтичка дори след нощен преход!
Страхотен отбор си имаме, да ви кажа Simple Smile
Аз успях да си намеря липсващото парче, така че и аз да се похваля с нареден пъзел от вчера Simple Smile
Falcon 1000
Granny's Sewing Room - Fiona Osbaldstone

Свободен е.

# 678
Честит рожден ден, Йоана! Бъди здрава и благословена! Flowers Hibiscus

Galison 1000 части - Vintage Library

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 13:32 от NalSi

# 679
  • Свищов
Честит роден ден, Йоана. Само здраве, щастливи моменти и много много подаръци разбира се!

Възхищавам Ви се момичета за това, което сте направили вчера. По едно време, докато търсихте 4-ти човек за световното, ми мина през ума да са запиша, ама добре , че не съм аз там да се пречкам. Такива неща не мога да постигна и като количество, и като скорост. Браво!

# 680
Честит рожден Ден, Йоанка. Здраве, свободно време и щастливи да са децата.

Сали, изуми ме. Какви пъзели са те привличали, уау.

Вчера беше голям купон, то от един момент нататък идва една критична точка и вече редиш и дори не се замисляш.
Добър е отбора, добре се събрахме да видим как да си паснем и да не губим време.
При мен само кръста доста се озори, спах непробудно 9 часа, само в някаква просъница станах по нощите да затворя прозореца заради бурята.

# 681
  • София
Честит рожден ден, Йоана! Здраве и живот, щастливо семейство, миналата зима на ски, следващото лято във водолазен костюм 😃

# 682
  • София
Весе пак си чула бурята, други хора разбраха сутринта че е имало буря Simple Smile
Сали много мазохистични пъзели. Точно мой тип Simple Smile

# 683
  • София, България
Сали, тези пъзели не мога да повярвам, че си ги купила. 😆

Бела, аз съм за пъзела с храната.

Ако искате мога да пусна Пятника да пътува, но не знам дали ще има желаещи.

# 684
  • Варна
Честит празник на Йоана, да е все така усмихната като слънце 🌺

# 685
  • София
Честит рожден ден, Йоанко! Здрава, обичана и удовлетворена да си! Все така с лекота (поне отстрани погледнато) да хвърчиш през ежедневието - работа, деца, почивка, пъзели... изумителна фурия Kissing Heart  

Бела, и аз съм За масата.
sali, ти нещо си искала да издевателстваш над себе си май Grinning
Състезателките ни са страхооотни! Изобщо нямaм идея как са смогнали да наредят всичко това, като постоянно сме ги разсейвали с пристигания и тръгвания Simple Smile Обаче са успели, защото са страшно устремени! Като чух и Мимок каква организация е спретнала, направо изумях - аз толкова за собствената си отпуска не се старая Grinning
Весе, започнах Едука-та, почти наредих рамката и се наложи да спра, но се надявам през седмицата да успея да го завърша.

Много мило, че не ме издавате, обаче аз ще си призная! Познайте дали обърках mimok и Бухтичка (които, м/у другото, все още смятам, че си приличат визуално) Grinning Питах Мимок как е пътувала, а хем уж се познаваме от преди Joy Хора, ако някога подмина някоя от вас на улицата - не се сърдете, обадете ми се вие. Аз съм си така - цял живот помня имена, а не лица. А Бухтичка чак пък толкова младолика не си я представях Grinning
Много ми беше хубаво да видя всяка от вас, която успях да видя! Пак си тръгнах презаредила емоционално, представям си какво ще е, ако остана половин ден примерно! Дано има нова среща преди световното! И ще чакаме Бухтичка да ни доведе още варненски другарки, пък ще приемем и Свищов, и Пловдив... само споменавам (диванът още е свободен, но няма да е завинаги, така че се възполвайте)

# 686
Момичета, вие сте фурии! Без думи съм от резюмето и резултатите от срещата ви. Стискам силно палци и за световното! А най-хубавото е, че витае силно положителна емоция и тук.

Честити да са рожденичките Бела и Йоана! Здраве и благоденствие за вас и семействата ви.

Аз тъкмо приключих един фантастичен Джъмбо. Малко тъмен, леко предизвикателен, но определено ми хареса. Ще се взимат и останалите от серията.

Time travels, Jumbo, 1000 части

# 687
  • гр. София
Честит рожден ден, Йоана! Здраве, щастие и късмет! Simple Smile

Момичета, прекрасно сте си прекарали Simple Smile Поздрави от Бургас!
И на мен ми харесва пъзела с храната Simple Smile

# 688
  • София
Честита да е Йоана и на патерица Бела! Много здраве и щастие им желая!

В озон някой пробвал ли да сложи 3 пъзела от промоцията и далш получи намаление. Аз сложих 6 пъзела за 2 по 40 лв. И цената е 145 лв. Говорих и с озон ето какво ми отговориха

# 689
  • София
Не е старо, щяхме да сме забелязали досега Simple Smile Чакай да видим длаи утре няма да я пуснат вече.

Общи условия

Активация на акаунт