Пъзели 56

• 29 162
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
И от мен - честит рожден ден, Бела! Да си здрава и щастлива!
Леле, колко носталгично ми стана ... 25, това преди колко века беше?!
И всъщност идвам да питам как работи схемата с 3-те пъзела за 40 лв? Начислява ми в количката пълната сума, мислех че ще ги намали, ама цъ. Трябва в забележката да се упомене ли?

# 661
Според мен промоцията още не е качена и няма да се отнася за всички пъзели. Забелязах, че само на някои пъзели има информация.

# 662
Да, не е за всички, към 340 и няколко от класическите. От тях избирам и намаление не дава, няма и код, затова питах как се процедира.

# 663
  • София
evencee, изчакай до утре, а ако не устискаш - пиши им в чата, отговарят и през уиекнда Wink

От мен 500 части анатолиан, нареден за общо време 1:55 в рамките ана 2 дни Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 16:49 от ToniShu

# 664
А, Тони, чак пък толкова ... И без това само ги сменям в кошницата от промоция на промоция, не съм поръчвала от 3 месеца. Даже и сега се чудя дали да взимам - два харесах, но зорлем трети.

# 665
# 666
Благодаря от сърце за всички мили пожелания и думи! Страхотни сте! Heart Предала съм комплиментите и на помощничката и тя каза да ви благодаря и от нейно име.
А относно предложението ми, още като видях първите няколко мнения, много ме зарадвахте с какъв ентусиазъм одобрявате идеята и веднага се задействах. Пуснах пъзелите и имам новина. Изкупиха се като топъл хляб Joy Продадох ги и трите, че и още 2 други, така че изборите за пътуващ пъзел могат да започнат. Може всяка, която иска да се включи, да покаже кои пъзели би редила, да преброим гласовете и така да изберем този с най-много, или да се пусне анкета, както вие решите Blush

# 667
Бела, честит рожден ден на патерици!

Не бях влизала във форума, размазахме се от редене, а аз и от път, в момента съм полуумряла, но има закъснение и докато чакам ще дам един бърз очерк Grinning

Това, което си имате в София благодарение на Весето не може да се опише с думи и всички останали можем само да ви завиждаме. Невероятно е и съм сигурна, че ви очакват още много приятно прекарани часове Hug

Много се радвам, че успях да се видя поне за малко с една част от вас Hug Тони е същото слънчице както си я представях Hug HappyEyes има такъв заряд, какъвто не съм си и представяла Grinning Жалко, че не успя да остане повече, но определено внесе много настроение, всъщност никът ѝ я описва перфектно. Сали е безкрайно мила и мисля, че двете с Флорида ще сте наистина супер компания, направо ми идва да дойда пак и да я доведа с мен Laughing А Neita и мъжът ѝ бяха най-самоотвержените поддръжници на отбора и помагаха с падналите парчета Laughing

А какво свършихме ние…ами наредихме сумарно едни 7000 части и в това число броя само на отбора, Али и помощниците ѝ наредиха още няколко хиляди Smiley

Започнахме с този за 1:10

Продължихме в двойки по 500, с Весето минахме зебрите за 44:39, а Евето и Мимок бяха със слоновете. Това щеше да ни донесе 13-то място на щатското състезание.

Продължихме в пълен състав с още една хилядарка колаж, която се оказа по-трудна от очакваното, защото бяха снимки. Бавихме се 1:22

Решихме да продължим с нещо по-лесно и минахме на кафенето, за малко да успеем да слезем под 1 час, но заковахме на 1:02

Слез това минахме на котетата, от които имахме 2 броя и ги редихме едновременно по двойки. С Весето завършихме за 35:29, за съжаление не съм записала времето на Евето и Мимок. Бяха след нас, но и аз имах преимущество, че съм го редила.

Продължихме по двойки като разменихме пъзелите, ние с Весето бяхме на слоновете, А Евето и Мимок на зебрите. Тук те бяха по-бързи, но пак не мога да кажа с колко. На нас ни отне 53:02

След всичкото това се довършихме с още една хилядарка, която май никой нямаше сили да снима вече Smile То и за редене нямахме сили, избутахме я със сетни сили и размътено съзнание за 1:13 Joy

# 668
  • София
Бухтичка, обявявам те за форумния Алеко Константинов и  чакам с нетърпение пътеписа "До Валядолид и назад". Grinning

# 669
Бухтичка, колко много пъзели сте наредили за един ден!😲 Браво на Вас!

Бела, бързо действаш:) Моето предложение е този пъзел

И сега с какво се забавлявах днес следобед и допреди малко
Започнах от жълтото и завърших с лилавото:)

# 670
Ех, Сали, след тази титла обезателно ще се постарая да ви държа в течение и малко по-своевремнно Hug

Пъзелът с храната ми се вижда добър избор и на мен, за него най-много хора писаха, че са го харесали мисля.

# 671
  • София
Вчера беше един луд ден. Аз съм с болки в гърба защото седнала не виждам, а права е тегаво, но си заслужаваше. Незабравимо преживяване беше да се съберем четирите. Али на mimok геройски издържа целия ден с нас редеше си пъзел, а Ани ходиха да ни купят кафе, вода в общо линии перфектни. Публиката създаваше атмосфера.
Последния пъзел е това

Масата на Блек сии и на мен ми хареса.

Честит рожден ден на Йоана! Да си жива и здрава и по-голям гардероб за пъзели Simple Smile

Бухтичка пристигна ли? Голямо ли беше закъснението?

# 672
  • София, България
Йоанка, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много любов и късмет ти желая!

Ех, момичета, изкарали сте си страхотно! Много ме е яд, че не можахме да дойдем с Джо, на нея изобщо не съм й казвала, че кака й Бухтичка е била в София, голямо тръшкане щеше да падне, че не сме там.
От пъзелите, които сте редили съм редила само първия, този с моста, беше много хубав.
Аз предните няколко дни наредих два страхотни пъзела.
Eeboo 500

И Piatnik 1000 - каквото и да кажа за Пятниците ще е малко, качеството е безупречно, сглобката няма нищо общо със старите пъзели на марката, пъзелът се вдига целия, парчетата са здрави и дебели, направо уникални са.

Определено бих си купила още пъзели на марката, аз по принцип си я харесвах, въпреки сглобката, но сега е направо без грешка.

Отворих един WM бреййй, бях забравила наистина колко са големи тези пъзели, хем си знаех, че са големи, но чак толкова.

# 673
  • София
Мона Лиза, след тази агресивна реклама на Piatnik, погледнах какво мога да взема за проба. Нищо не си харесах, но се сетих, че преди 2-3 години имах тези двата. Особено покупката на този с тапите е било връх на нахалството от моя страна Joy И двата ги продадах неразпечатани.

https://www.puzzle.store.bg/p87405/simfonichen-orkestyr-fransoa- … ncois-ruyer-.html

https://www.ozone.bg/product/wine-corks-1000-pcs/

# 674
Аууу, Сали, какъв е този мазохизъм?🤭

Общи условия

Активация на акаунт