Пъзели 56

• 29 164
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Чудесно ще ти пиша.

# 646
Момичета, идвам да ви почерпя виртуално, че вчера пораснах с още 1 годинка Grin Пък който иска, да идва докато още има торта (разбира се направена от помощничката Blush).
Скрит текст:
Исках също да отправя едно предложение, което ми се върти от няколко дена в главата. Имам 3 пъзела, които ми бяха дадени още миналата година от Sali, но тя не ги иска обратно и ми каза да правя каквото искам с тях. Искаше ми се да ги дам на някой, за да ги реди и да им вдъхне още живот, но понеже нямаше желаещи в групата, обмислям, ако и Sali е съгласна да опитам да ги продам в някоя фейсбук група и с парите да купя някой от новите пъзели на Black Sea, който най-много се харесва тук и да го пусна като пътуващ. Дали ще има желаещи за нещо такова? Blush

# 647
  • София, България
Бела, супер идея!
Честит рожден ден на петерици! Бъди все така готина! Много любов и късмет ти желая!

# 648
Честит рожден ден 🎂🎁 Пожелавам ти здраве и време за хобитата:) Според мен ще има желаещи, особено за плодовете:)

# 649
  • София
Честит рожден ден, Бела! Жива и здрава да си, тези  25 да ги умножиш най-малко по 4 още Grinning
Идеята за пътуващ пъзел е чудесна, подкрепям.

# 650
Честит рожден Ден, Бела!
Само от най-хубавото от живота ти желая.

# 651
Мила, Бела!
Честити да са идните ти дни, изпълнени със сбъднати мечти! Gift Heart

Страхотна торта! Помощничката ти е истински майстор-сладкар.

# 652
Честит рожден ден, Бела. Аз пристигнах благополучно в Ловеч и излизаме с бивши съученици да се видим колко сме пораснали и ние Simple Smile

# 653
Bella98
Честит рожден ден, Бела! Birthday BalloonTadaGift

# 654
  • гр. София
Честит рожден ден, Бела! Здраве, щастие и късмет! Simple Smile

# 655
  • София
Честит рожден ден, Бела! Вдъхновение и смелост ти желая, и много здраве, за да ги оползотвориш Balloon
Идеята ти е чудесна, разбира се Simple Smile

# 656
  • Варна
Бела, честит рожден ден. Жива и здрава да си.
Прекрасните 25 години, много любов и приятни изживявания.

# 657
  • Варна
Ама тя на 25 ли става?! Малеее, младичка била, а звучи толкова разумно Simple Smile

Честито на патерици ❤️

# 658
  • София
Честит рожден ден Бела! Да си жива и здрава. Помощника е спретнал страхотна торта.
Дами напомням в София имаме специален гост от Варна. Среща днес на обичайното място за редене Simple Smile

# 659
  • Свищов
Да, младичко, но много зряло, добро и възпитано момиче. Бела, да поздравиш специално майсторката на прекрасната торта.

Аз не съм почвала гъбите - след морето. Сестра ми дойдоха и сме почти 24/7 заедно, та няма кога. В понеделник пътувам....дано времето и морето са с нас и да си отдъхнем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт