Пъзели 56

• 29 166
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Пикника на Клементони, не толкова, колкото изглежда. Кой е свободен да го вземе?

# 631
Подсетих се от последните постове, че гледах вчера пътуващите ... ми те почти не останали. Затова, ако искате мога да предложа един Eurographics с разделена рамка!, който е много приятен и лесен за редене. Някак не ми се иска да се разделям с него, пък не е проблем да попътува.

Скрит текст:

На мене майката със сина много ми хареса - ще пътува ли или нахално да си го поискам?

# 632
  • София
Е, как няма да го разделя - винаги можеш да си го събереш в един плик, ако искаш Simple Smile Аз затова и рамките отделям, само ме е срам, че не се сетих сама за това, ами от вас тук научих, че ги отделяте Simple Smile
Ама, Тони, хилядата части  и на две се делят, за по-мързеливичките Grinning Аз да предам Мона Лиза - дървения пъзел ѝ го разделих на 8 Joy само и само да се престраши да го нареди.  Чакам я да се върне от Айтос, да видя как ще се оправдава.

# 633
  • София, България
Още малко и на 500 отделни пакетчета с по едно парче вътре Joy

На мен ми хареса този на Eurographics, бих го наредила ако някой преди мен го раздели на две. Joy

# 634
Евенце, качвам го в списъка с пътуващи, ако сега ви е твърде лятно и нямате време, може да отложим началото на пътуването му за септември.

Записвайте се, ще е разделен на две, който иска да си го изсипе заедно.

# 635
  • София
Да ви покажа последния си кокошкарски  - SunsOut 1000 extra large части. Зае място почти колкото двухилядник, даже се притесних, че това ще е пъзела, чийто размер грешно съм преценила (досега нямам фалове). Имаше адски много прах, някоко недоразделени части и едно фабрично обелено уше. Нищо непоправимо, но малко разваля впечатлението от иначе хубавата сглобка, плътни парченца, приятна текстура и добри цветове. Абе, хареса ми, но не беше най-добрият техен, който ми е попадал.
масата ми е 100х70 см

и отблизо

# 636
Добро утро! Blush
Минавам само да кажа, че в Озон май се готви нова промоция. Grinning "Вземи 3 пъзела за 40,00 лв." Stuck Out Tongue Winking Eye

# 637
  • София
Angel_baby88, благодаря за информацията!
Е не, това ако е за всички пъзели .... Отиде ми целта да намаля неразопакованите от 60 на 20 Joy
Най-вероятно ще стана от 60 на 80 броя.

# 638
Добро утро, интересна промоция, ще видим за какво ще е, досега не помня сякаш да са пускали за всички марки, по-скоро за някоя конкретна. Ако е за всички то май всички ще фалираме Smile
Имам наредени пъзели за показване, но нямам време да си оправя снимките и клиповете. Явно ще остане за другата седмица.
Вчера се тръшнах малко и аз, но днес съм по-добре и се надявам, че няма да има повече и ще пътувам спокойно Smiley

# 639
Айде, Бухтичка , чакаме те. На 5ти утре, напомням, който може да дойде да се видим на живо. Heart

# 640
Аз няма да мога, за голямо мое съжаление. По-късно днес пътувам за провинцията и утре вечер се връщам. Весело изкарване момичета.

# 641
Императорски видрици в медна ваза, 1887, ван Гог
Блубърд 1000
Много красив, труден.
Благодарности на Весевесето

# 642
Ехаа, страхотен! И аз го имам, чака ме. Сега като си имам вече пищов /Благодаря!/, ще го изтегля по-напред.

# 643
Все забравям да пиша, някой искаше слънчогледите на Crazy pazzi

Ако все още се търси може да вземе моя, няма да го задържа.

# 644
  • Варна
Vese. Vese
Аааз, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт