Пъзели 56

• 29 167
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Ами аз защо мислиш, че не ги купувам Confused

Трефл-ите големите са в пликове с размерите на хилядарки, тях предлагах аз.

# 616
  • София
То ясно, ама не харесах... Sad

# 617
  • София, България
Аааа, ама кажи дали ти хареса брокатената част (или както там се казва на лъскавото)! Аз така се надявах да те изкефи Simple Smile На мен ми беше интересен, нищо, че не е най-лесният на света (то пък твърде лесното е скучно).
Целият пъзел беше уникален, много ти благодаря, Тони!

Видях ги новите на Блек сий, хареса ми масата с храната, другото не ме грабва.

# 618
Тоя път пресолиха манджата Eurographics.

# 619
  • София
Защо, evencee? Изглеждат като да си пасват.

# 620
Защо, evencee? Изглеждат като да си пасват.
Те пасват, ама се държат на косъм, а някои и хич на нищо, а е рамка все пак. Отвратително изрязване от едната страна. Трябваше и да подлепвам няколко. От другата страна съответно са мега големи части и няма такива издънки.

# 621
  • София
Като говорим за Black sea и аз сложих 5 в любими, а точно от серията Лайт, произведени в Турция завърших снощи.
Дивото зове, автор Хауърд Робинсън, Black sea, 1000 части

# 622
Cobble hill, 1000 части🐩🌹

# 623
  • София
Еве, 3000 на Шмид го имам. Мога да ти го дам да го наредиш, ако искаш.
Бих се възползвала Simple Smile

Равенсите 5000 са в един плик, аз имам няколко дето ще ги редя да разделя за следващо редене:) Днес се видяхме с Весето да врътнем малко пъзели Simple Smile
Вижте какво налазих във фейса миналата седмица 6000 в един плик Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 20:59 от евето

# 624
evencee, и моят първи Eurographics беше подобен - пълна скръб Confused След това редих още няколко и бяха наред обаче. Не съм сигурна на какво се дължи разликата в качеството.

# 625
  • София, България
Аз не съм попадала на лош eurographics, знам че има. За мен марката с най-вариращи пъзели като сглобка поне е sunsout. От пъзел до пъзел прилика няма , все едно редиш различни марки.
Точно влизах да похваля Пятник, това е единствената марка, която явно е подобрила значително качеството си. Втори пъзел отварям в рамките на 2 седмици и качеството е прекрасно, много по-добро от преди, явно са сменили фабриката.

# 626
  • София
Хмм, ще ме накраш да разглеждам Пятни-ци май Simple Smile А за SunsOut съм съгласан и въпреки това, за мен най-диаметралното качество е на Галисън - или е супер зле, или е чудесно. Средно положение рядко съм засичала Simple Smile

# 627
  • София, България
О, аз sunsout много ги харесвам, независимо от вариращата сглобка.

# 628
Тони, благодаря, страхотна си - дори си разделила 2000ника на 2🥰

# 629
  • София
Е, как няма да го разделя - винаги можеш да си го събереш в един плик, ако искаш Simple Smile Аз затова и рамките отделям, само ме е срам, че не се сетих сама за това, ами от вас тук научих, че ги отделяте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт