Пъзели 56

• 28 702
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Подарък днес от Вретено. Харесаха ми дебели плътни парчета, малко сглобката ми е под въпрос, но за 54 парчета, не мога да съм сигурна Simple Smile Едно време при баба имаше релефна карта, обичах да я гледам и да "пътувам". Може би и затова обожавам да пътувам по милата ни родина и този пъзел така ми хареса
Иначе вкъщи имам около 30/40 пъзела и вече започват да се пречкат, направо се чудя как имате такива бройки Grin

# 91
  • София
А ние с mimok  се сдобихме с тези

Аз и Мими на състезанието за 2ч и 40мин се справихме с пъзела

# 92
И този е готов:)

# 93
Във Вретено състезанието беше много поучително за мен. С Happy , се справихме доволно, но явно трябва да поработя над хъса си за победа, май ми идва в повече.
Много се радвам, че бяхме заедно.
И разбира се забравихме да снимаме наредения пъзел.

Затова снощи в дъжда наредих този

И затвърдих вътрешното си усещане, че Дисни не са моите пъзели.

# 94
  • София, България
Весе, много интересна панорама. Защо не харесваш пъзели на Дисни? Аз също не ги харесвам, а няма никаква логика, тъй като реално са уж мой стил.
Весе, само мога да предполагам какво е станало на състезанието, но разкажи по-подробно като имаш желание и време.

# 95
Black sea, 500 части🐟

# 96
Те може да не казват много, но аз на какво попаднах във фейса Simple Smile

# 97
Евето ако не си ги подреди по форма, няма да е тя Joy

# 98
  • София
Ама казвайте като се записвате, калпазанки такива! ММ пита защо не съм участвала, пък аз коа бях разбрала, можеше и да пробвам да навия някой за съотборник Grinning
Ето този си мислех, че ще ми е труден и го отлагах доста време. Пък той се оказа супер приятен.

И да питам тук първо, преди да продавам другаде, някой иска ли нещо от тези (и горният е свободен):
Скрит текст:
1000 части - 10 лв
500 части - 5 лв
2000 части - 15 лв
Галисън, 500; добро качество

Графика, 1000; нов, с целофана  

Трефл прайм, 1000

Трефл, 2000

# 99
  • Варна
Набързо наредих тоя. Лято е Simple Smile

# 100
  • София
Тони, Галисъна с обувките и цветната вихрушка, ако някой не ме е предварил Simple Smile

Другата седмица във вретено ще се събират да редят един 5000 на Едука

# 101
  • София
Този Галисън някой май го беше харесал; помня, че имаше коментар за него в темата. Но не съм го записала за никого, така че явно не е бил запазен. Ако се окаже, че съм в грешка, ще ти се извинявам Simple Smile Ако не бъркам, би следвало да си е за теб - следим тук и утре ще е ясно Wink
На групово редене бих дошла винаги на нашето си място, никакво Вретено!

# 102
  • София
Аз не бях питала Мими затова изрязах снимката ни с готовия пъзел. А тези са на втория час, когато първия отбор беше готов. Накрая черните си признавам Мими ги подреди по форма и затова толкова бързо свършихме. Аз дори се разходих по едно време да видя Веси и Ани, връщайки се казах че ще ни изпреварят. В крайна сметка изпреварихме Веси и Ани. Куриозното е как и четирите бяхме редили пъзела Simple Smile

# 103
И аз да се отчета с един Анатолиан Simple Smile

Знаех, че ще ми хареса, защото обичам такъв тип пъзели. Той пък взе, че надмина очакванията ми за приятно редене Simple Smile

# 104
  • София
Нашите отбори може да не са на първо място, но са най-готини.
Фалкон, първият от 4х1000. Имат своеобразен юбилей - година и шест месеца, откакто съм ги купила. С удоволствие го наредих, даже и бонбонките, с които много не се спогаждаме.
https://www.ozone.bg/product/jumbo-falcon-your-favourite-shops-4x1000pcs/

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 22:24 от sali

Общи условия

Активация на акаунт