Пъзели 56

• 28 714
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Браво на всички редящи.
Аз бях с внука 3 дни в София. Отиване със самолет и връщане със спален вагон, големи емоции, всичко за първи път. Много хареса Музейко, но имаше по-големи очаквания за Зоологическата градина.

# 106
  • София
Този уикенд аз завърших този пъзел

Детето си хареса този и го нареди за седмица по малко всеки ден, пъзела е светещ и довечера ще пробвам да направя и снимка в тъмното

# 107
Аз не исках да звучи драматично по рано, състезанието си беше супер, много добре вървяхме, имаше 6 двойки редящи в две зали, ние бяхме две двойки в нашата, ние с Happy и двойката , която победи, не знам как са вървяли другите 4 отбори. При нас беше добре, бяхме доста близо с отбора до нас, що става дума за цветните участъци, но черното беше голям гърч.
Наредихме пъзела за 2.41минути, с минута по бавно от Евето и Mimok , но общо взето един час редихме черното.

Като казвам, че за мен е поучително, имам предвид, че явно съм много навита за победа и ми пада пердето, мърморя и мрънкам и не редя спокойно, разпореждам се здраво, добре че Happy, е добричка и каквото кажа подхваща да реди. А другото лошо беше, че загубих напълно мотивация след като не бяхме първи. Редихме ги насила черните части, даже се смяхме, че трябва като Мона Лиза с розовия фон, да го зарежем и да го броим за нареден.
Иначе на живо не е много по различно от онлайн, но в случая бяхме малко хора и не беше много шумно, най-много врява вдигаше нашата двойка.

Надявам се да си взема поука. И да балансирам нещата. Победа, победа, но по важно е отношението.

След като редихме, седнахме да хапнем и да се повеселим. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 108
  • София
Весе не сме се веселили, а направихме разбор на състезанието и кога къде какво да променим. Това че имаше храна е подробност Simple Smile

# 109
  • София, България
Ще мине време и всички ще разберете колко е хубав моя хедонистичен подход към пъзелите.Joy
Весето е толкова добричка, че и за миг не мога да си я представя строга и взискателна.
Тони, пъзелчето май беше за мен, но нямам против да отиде при Хепи.

# 110
  • София
Мона Лиза, първа или втора, нямам против Wink
а за Весето - малко преувеличава, но все пак да, друг човек беше Joy но да не забравяме, че това е отборната игра, когато единят забие, да се смените, за да не спира процеса на редене
и между другото днес наснимах пъзелите, които има вкъщи... мислех, че са по-малко Rolling Eyes
нещо не можах през телефона да се оправя с темплейтите и функционалностите на приложението, но за сега толкова , поне ще знам реалната бройка и ще се стремя да намалява  Joy
https://airtable.com/shrBSn5wVmOt8LtvQ

# 111
  • Варна
Хепи, ако си решила да се разделяш с последния, интересува ме. Дано не е много нахално така да вляза остро, но виждам, че е написан нареден, освен това каза, че ще се стремиш да ги намалиш... Абе, давам заявка и отивам да се срамувам в ъгъла ☺️

# 112
  • София
Хепи и аз си харесах Simple Smile Пак Ман ще го оценят децата, и на енджой цветния имаше и още ама....

# 113
  • София, България
Хепи, ама моля ти се, вземи да го наредиш първа ти, после когато смогнеш съм аз, не бързам изобщо.
Обаче Хепи пусна линка и ние веднага скочихме, аз се сетих, че онези сладоледи на eurographics ги бях запазила при теб, но само ако смяташ да ги продаваш някога.

Много е странно със състезателния дух при пъзелите. Аз съм супер състезателна натура, никога, никога не се отказвам в живота, но при пъзелите не е така, не знам защо.

# 114
О, Мона Лиза, разбирам те напълно. И аз съм така. Припряна натура съм, всичко трябва да става за време, сама си правя за всичко тайминги без да е необходимо. Състезавам се с време, със себе си, с всичко и всички. Но с пъзел сякаш природата ми спира, за да си почине Simple Smile Доставя ми удоволствие съзерцаването на парченцата, някак това ми е същността на реденето. Поставянето им на правилното място е просто последица от дългото зяпане Simple Smile А така няма как да си състезател. Предполагам и при теб е това.

Ето какво ме чака утре в книжарницата на НДК

# 115
  • София
Оййй, Neita, ще продаваш ли после? Не помня дали продавша изобщо, но тъкмо заформих една поръчка и кръглият е вътре (а този също е в Любими - мога да взема него, ако ще продаваш твоя и мога да го докопам) Simple Smile

# 116
Някои продавам, други - не. Като ги наредя ще преценя, но по - скоро ще си ги запазя.

# 117
  • София, България
Отново да кажа, че кръглите на eeboo са уникални. Големите пъзели също много ми харесват, само това, че не се побират в папката ме побъркваше. Така че, който и да вземете, според мен, с тези уникални цветове, ще се насладите максимално. Обаче аз обичам лъскави парченца и хлабава едукска сглобка.

Neita, как се казва този на Анатолиан?

Забравих да споделя, че в момента редя Париж на D-toys, онзи с Айфеловата кула и котето, много е хубав. За пръв път редя на марката, еми за мен си е добре, но все пак не говорим за пъзел с големи еднородни парчета цвят, за да ме побърка сглобката. Парчетата ми харесват, че са здрави и ще търпят много редене.

# 118
  • София
Хайспийд, уникален и приятно се реди. Бях го оставила за второ редене, но като гледам едва ли някога някой ще му дойде ред отново. Та да, твой е Simple Smile само се притеснявам къде ще го слагаш Wink над 150 е мноооого голямо число
Еве, ще се разберем, имам вересии да оправяме Relaxed
Мона Лиза, като ги наредя някой ден сладоледите ще ги предам, даже стимул да е скоро с обувките Simple Smile

Като казахте за състезателния дух и помня , когато с Бухтичка редихме черното куче (на мен ми беше за първи път) и надъхана, хъс ала бала, и усетих първите минути притока на адреналин и в бързината в един момент се усетих как правя някакви нелогични действия, местя някакви парчета, търся нещо и аз не знам какво и следващия момент спрях, поех въздух и си казах, че така до никъде няма да стигна и започнах малко по-концентрирано. На соломанията с везните бях по същия начин, започвах едно, пък после друго, не вървеше от самото начало. Но вчера с Веси, може би защото си в отбор, имаш подкрепа, ти си опора, говорите кой как какво и ми беше много по-приятно, докато не дойдоха черните .. мъка и безумие. Но и в лошото намирахме за какво да се смеем Laughing

# 119
  • София, България
Представяте ли си ако бях там, как отделям всички черни парченца и казвам на организаторката, че го считам за нареден. Joy
В интерес на истината за мен Вретено е някаква мазохистична марка.

Общи условия

Активация на акаунт