Модни консултации - 73

• 74 248
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Отново съм аз, ставам досадна вече 😁
Нали не съм фенка на сандалите, но си купих едни черни на Liu jo, оказаха се много удобни и честно казано било “проветриво” на краката със сандали 🤣
Избягвах ги заради това, че ми влиза пепел и ме дразни…:(
Та сега към въпроса с по- опитните със сандали и рокли 🫣 и миньончета като мен. Имам доста светли рокли и се ровех за някакви сандали с които да ги съчетая. Запазих си тези два модела. Каишката май ще ме скъсява де, така мисля. В чуденка съм кой от двата чифта да поръчам?( тези са бюджетни)
Първият модел повече ми допада и бих заложила на него.Би ли споделила откъде е?
Някак е по-жизнерадостен.Но зависи и от точния десен на роклите,едноцветни ли са,многоцветни ли са и какви точно цветове съдържат.

# 121
Скрит текст:

Бихте ли носили това колие? Не съм носила жълто злато сигурно 13-14  години, сега се сетих нещо да ровя в архивите…

Ако се вписва в стила ти- защо не? Още опвече, че сега подобни "винтидж вайб" неща са на мода.

ПП. Нещо опит за нашокване на канчетата имаше преди страници ми се стори. Че някой написал, че нещо не му харесва и не би ползвал/ облякъл/ обул?!!!??? Щото, разбирате ли, хората масово по улиците са с подобния артикул. Joy  Хайде малко по- лежерно, и без това животът е прекалено кратък. Rolling Eyes Пък и темата е за консултации, всеки изразява мнение- според идеята, по която се списва тук.

# 122
Колието - не бих.

# 123
  • София
Колието ми харесва много, плетката е интересна и здрава, но бих комбинирала с по-късо и с висулка или с мъниста и перли.

TuЛи, няма нашокване на канчетата, а коментар, най-вече, защото почти всички отговори не бяха по  зададения въпрос, а отговори 'харесвам' и 'не харесвам'. Всеки, разбира се, носи каквото харесва и може да си позволи спрямо фигура, възраст, повод и т.н. съвсем друг е въпроса дали успява, но и не всички питаме за това Simple Smile

# 124
  • София
Rima, Replay имат почти същия модел. Peace

Скрит текст:
DARIA ZEUS sandals

Оф, 2 часа ровя и не намирам, явно не е писано...

# 125
Скрит текст:

Отново съм аз, ставам досадна вече 😁
Нали не съм фенка на сандалите, но си купих едни черни на Liu jo, оказаха се много удобни и честно казано било “проветриво” на краката със сандали 🤣
Избягвах ги заради това, че ми влиза пепел и ме дразни…:(
Та сега към въпроса с по- опитните със сандали и рокли 🫣 и миньончета като мен. Имам доста светли рокли и се ровех за някакви сандали с които да ги съчетая. Запазих си тези два модела. Каишката май ще ме скъсява де, така мисля. В чуденка съм кой от двата чифта да поръчам?( тези са бюджетни)
Първият модел повече ми допада и бих заложила на него.Би ли споделила откъде е?
Някак е по-жизнерадостен.Но зависи и от точния десен на роклите,едноцветни ли са,многоцветни ли са и какви точно цветове съдържат.
От Паоло Ботичели Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 12:07 от bubanka

# 126
Колието бих го носила. Харесвам такъв тип плетки, лично за себе си избирам по-къси.

# 127
Колието бих го носила. Харесвам такъв тип плетки, лично за себе си избирам по-къси.
Аз също харесвам колието, като комбинирам късо с по-дълго, а и сега е модерно да са поне две синджирчета. Може късо с дълго, както и тънко с по-дебело, като комбинации.

# 128
  • София
И аз бих носила колието в комбинация с друго/ други. Само по едно ми е постно. Харесвам жълто злато и е тренд последно време.

# 129
И аз гледам, че напоследък се носи жълто злато, но синът ми каза, че съм като от махалата… дължината му е 40-42 см, поръчала съм едно хенд мейд с мъниста, ще ги пробвам заедно с дълга пола и ленена риза.

# 130
Vikute, ако визираш постовете относно "рибарските сандали"- не по техен адрес беше въпросният пост. Wink
Както и да е, просто се отплеснах още тогава да реагирам. Sunglasses

Иначе на мен ми харесват и донякъде съжалявам, че въобще не се вписват в стила ми.
Както и ето този тип сандали също:

Уникално стоят на дългокраки и стройни мадами, намирам ги и за мултифункционални откъм съчетания. Heart

# 131
  • София
Polinaa благодаря!Със здраве да си ги носиш,ако си ги купиш!
Алиена, аз бих носила колието.Заради плетката ми наподобява на старинно бижу,а може и да е,което го прави още по-ценно.Единствено бих съобразила,кога ипри какви поводи го нося.

# 132
Аз също харесвам колието, като комбинирам късо с по-дълго, а и сега е модерно да са поне две синджирчета. Може късо с дълго, както и тънко с по-дебело, като комбинации.
В момента съм с 3. Перли, камъчета, жълт метал , има от всичко Grinning

# 133
Колието ми харесва и аз също бих го носила. Особено в комбинация с още едно с някаква висулка.

Вчера гледах от рибарските сандали на живо, ами всъщност ми харесаха и бих обула едни такива. Реално някои неща изглеждат различно.

Показаните от Селин са невероятни, но и цените им са добри.

# 134
Полина, имаш ли представа дали са подходящи за тесни ходила?

Общи условия

Активация на акаунт